Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodoky Tamás

6 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszakban több hírportálon is megjelent az a hír, mely szerint az Energiaklub és a Greenpeace Strasbourgba, az Emberi Jogok Európai Bírósága elé vinné Paks II. környezetvédelmi engedélyezésének ügyét, miután a Pécsi Törvényszék elutasította késve beérkezett keresetlevelüket. A Pécsi…..
Hétfőn az atlatszo.hu-nak a Paks II. projekt telephelyengedélye kapcsán megjelent cikkére reagálva közzétettem a Paks II. projekttársaság (továbbiakban Projekttársaság) paksi telephely alkalmasságáról szóló közleményét. Az elmúlt napokban sajnos több médium is átvette az atlatszo.hu tényszerűtlen és…..
Tanúként idézte a kurucinfó domain-bejegyzőjét és szerverszolgáltatóját a San Francisco-i kerületi bíróság, miután az antiszemitizmus ellen fellépő Tett és Védelem Alapítvány az Egyesült Államokban is eljárást kezdeményezett, hogy kiderüljön, kik a felelősök a nemzeti…..
A Social Times felmérése által inspirálva az Átlátszó is toplistát közöl a tavalyi évben megszerzett Facebook-lájkok számáról: a tizenöt legnépszerűbb cikkünk több mint 32 ezer lájkot söpört be 2012-ben. Idén van már olyan cikkünk is, amelyik egymagában közel 9 ezer…..
Miután fényt derítettünk rá hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által alapított, és a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc által elnökölt Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány eddig 2,8 milliárd forint bevételre tett szert társasági adókedvezményből és…..
Az Átlátszóval együttműködő egyik blogger adatigényléssel fordult a Fővárosi Gázművekhez, hogy megtudja, a többségi fővárosi tulajdonban lévő vállalat kinek ad ingyen juttatást az adófizetők vagyonából. A Fővárosi Gázművek megtagadta az…..
Ismeretlen tettes ellen tett lopás miatt feljelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon az Alcsútdoboz Göböl pusztai juhász. Váradi András azért fordult a rendőrséghez, mert állítása szerint november 24-én a Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere tulajdonában álló Búzakalász…..
A Fővárosi Közgyűlés közterület-hasznosításért felelős bizottsága FPH061 /6462 – 2/2012 számú határozatával (PDF) megtiltotta, hogy november 11-én este a Flórián téri aluljáróban karitatív rendezvény keretében hajléktalanok számára magánszemélyek ételt és ruhát…..
Bodoky Tamás 2012.11.13 23:16:41
@Dr. Gordon Shamway: de hát ott van a belinkelt határozatban, hogy ki az.
gg.blog.hu Betemet a dotkomválság 2012.11.05 07:18:20
A 2000-es évbe szinte remény nélkül szaladtunk bele, mégis győztünk, 2001-et viszont nagy reményekkel kezdtük, és majdnem belepusztultunk. Miközben végig ugyanazt csináltuk, a világ megváltozott körülöttünk. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A CD-ROM…..
Tisztelt Heti Válasz! "Tordai egyébként az atlatszo.hu tényfeltáró weblap felügyelőbizottságában is helyet foglal. Amikor Mong Attila újságíró két hete Bajnait oligarcházó írást jelentetett meg ugyanott, volt némi feszültség, de Tordai végül maradt." - írja Stumpf…..
Az atlatszo.hu blogot indít az Index platformján, a blog.hu-n, ahol szándékaink szerint rövidebb híreket közlünk és/vagy személyesebb hangvételben írunk majd olyan témákról, amilyenekről az oknyomozó portálon is szoktunk. Első bejegyzésünkben Mong Attila elementáris hatású…..
Vastagbőr Ki Mit Tud kérdezni? 2012.06.20 09:01:00
Egy kis közszolgálatiság.* Hátha valaki még nem hallott róla, hogy a Bodoky Tamás által indított, és bő 1,5 hónapja már Mong Attilát is sorai között tudó atlatszo.hu május 29-én elindította a KiMitTud nevű portált, ahol közérdekű adatokat lehet igényelni. Bárki kérheti…..
Bodoky Tamás 2012.06.21 10:10:14
@Vidéki: Nem szükséges átlátszóvá tennünk, hiszem megteszik azt ők maguk:

www.soros.org/about/staff/programs/10323

Kérhetném hogy tájékozódjon legalább a minimális mértékben mielőtt vádaskodni kezd? Kérhetném hogy tegye átlátszóvá a becses nevét ön is, mielőtt tovább folytatja a beszámoltatásomat?
Bodoky Tamás 2012.06.21 10:34:00
@Vidéki: Rosszindulatával nem tudok mit kezdeni, sajnálom hogy így látja. Ennek a beszélgetésnek részemről vége.
Bodoky Tamás 2012.06.24 11:15:11
A címben szereplő Dessewffy akár cserneki és tarkeői Dessewfy Arisztid tábornok is lehetne az aradi tizenhármak közül. Lehetne cserneki és tarkeői Dessewffy Aurél akadémikus is, a konzervatív Fontolva Haladók pártjának alapítója. Lehetne, de nem az. Ez itten most inkább a Tibor…..
A mögötte ülő fideszes képviselők is csak mereven néztek maguk elé: pontosan tudták, hogy a kormányfő a védhetetlent próbálja védeni. Az oligarcha-vádra nincs igazi válasza. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) Régen került már miniszterelnök ennyire kellemetlen helyzetbe a…..