Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cube527

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NEM TÚLZOK Guten Tag faszikáim! 2016.08.16 16:29:07
Meglehetősen hosszú időre eltűntem, gondolkoztam milyen érdekfeszítő írással térjek vissza, amiben pl. arról regélek, hogy milyen tippet kapjanak az aranyásók, vagy más tabu téma boncolgatásával kábíthatom a népet. Inkább egy filmajánlót prezentálnék, ami a kifinomult ízléssel megáldott sznob -…..
cube527 2016.08.17 11:28:34
Az idei Nova Rock felhozatalából csak egy zenekar érdekelt igazán. Illetve kettő, de mivel a Pusciferre nem tudtam elmenni, így a Red Hot Chili Peppers volt az, ami miatt ténylegesen el is ugrottunk az osztrák-magyar határra. A közvetlenül előttük fellépő Deftones csak azért nem vonzott, mert az új…..
cube527 2016.06.15 09:32:04
Charlie Kaufmant forgatókönyvíróként mindig is az irracionalitást a mindennapokkal teljesen természetesen vegyítő művek jellemezték, és egyik legjobb munkája, az Egy makulátlan elme is mintapéldája ennek. Egy olyan világban járunk, ahol teljesen természetessé vált, hogy egy…..
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
cube527 2016.03.03 09:50:01
A kormány meg sem próbálta az elmúlt napokban megvédeni azt az állítást, hogy nincs köze saját oligarcháihoz, Simicska Lajoshoz és barátjához, Nyerges Zsolthoz. Most ezt az állítást próbáljuk kicsit megerősíteni.  Az elmúlt napokban a Fidesz szépen magára húzta a…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..