Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hayduck

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyenkor elgondolkodok tényleg, hogy hol is élek... Paraszthegyek hova legyek.. A történet nem friss keletű, ha akkor tudom, hogy van egy olyan blog, ahol el is panaszolhatom sérelmem, már régen megtettem volna... Nos a történet a következő: ahogyan azt az eddigi írásokból…..
Egyik kolléga küldte el nekem a következő idézetet, mely egy hamarosan megjelenő Index-cikkben fog szerepelni. A Zuhanórepüléssel szeretne csapást mérni az illegális letöltőkre Kálomista Gábor producer: „Nem bosszút szeretnénk állni, hanem vissza akarjuk szorítani az…..
Az alábbi levél egy igen elfoglalt kollégáról szól, akinek valószínű annyi munkája van, hogy dolgozni sincs ideje, nemhogy az ügyfelét visszahívni, a cégbírósággal állítólag faxon kommunikál, miközben az ügyfelének ketyegnek a járulékok. Ügyfélkezelés felsőfokon, ha…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
Egy tapasztalt  kolléga mondta egyszer a Zugügyvédnek még a pálya kezdetén, hogy az ügyvéd egyik legnagyobb ellensége az ügyfél. Néha ezt a Zugügyvéd is megtapasztalta, és azt is, hogy a tényvázlatot sohasem szabad megspórolni. Az alábbi történetet szintén mindennapos, a…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..