Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április elseje alkalmából némi vidámságot – komorabbaknak elkeseredést – hozunk olvasóink számára: összegyűjtöttünk néhány olyan kínos pillanatot a magyar politikai életből, amelyek 2016 januárja óta történtek. Olyan elszólásokról, bakikról és hajmeresztő…..
Rablók hatoltak be Jenson Button  bérelt lakásába és több mint 100 millió forint értékű ékszerrel távoztak. Mind a sértett Forma 1-es sztár, mind a rendőrség arra gyanakszik, hogy a két bűnöző előzetesen a légkondicionáló berendezésen keresztül altatógázt juttattatott…..
Ahogy azt az Indexen megírtuk, a Quimby alapítótagja szombat óta vakondként él a föld alatt, elzárva a fénytől, a zajoktól, a hírektől és a feleségétől, hogy a Budapest Underground című, reality ízű ismeretterjesztő sorozatban saját felfedezéseként mutassa be a budapesti…..
konz 2013.03.08 10:50:15
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
konz 2011.08.22 13:02:10
Egy olvasónk küldött egy kérdést a Való Világ párbajaival kapcsolatban, mi meg készségesen közzétesszük, nehogy pusztába kiáltott szó legyen belőle. Kommentekben várjuk a megoldásokat.Üdv!A valóvilág szombat esti párbajával kapcsolatban akadt egy kínzó kérdésem, olvastam…..