Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Zoltán

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli megmondja. Igen és igen.. 2010.10.14 19:32:52
 Most szü-ne-tel a blog. Hogy miért? Zúzz le hozzám Görömbölyre és kérdezd meg...
Zoli megmondja. Hát öö.. 2010.09.26 18:18:00
 Nos az a helyzet felebarátaim, hogy az elmúlt időben nem nagyon volt időm a blogomra, 1 hétig szüneteltettem és mivel most az érettségire készülök még ha nem is tanulással de érettségisorok írásával amit a külön angol tanárnőm szabadít rám. Hát igen ma vasárnap és…..
Zoli megmondja. Értékelés. 2010.09.13 18:47:00
 Minden blog életében eljön az a pont amikor a szerző értékeli munkásságát, nos én nem csak értékelni fogok, de próbálok arra koncentrálni. Mások véleményéről: mindenki pozitívat mondott még csak a blogomról, és sok bízatást is kaptam ennek tényleg örülök, habár…..
 "Hát igen." Sokan vannak ezzel így, még ha a nindzsucut az emberek többsége kitudja mondani, az már kevésbé valószínű hogy tudatában vannak mondandójúk pontos jelentésével. Gondolom leszűrhető, ezen bejegyzésem témája. Úgy bizony a Kelet-ázsiai erőnemek…..
    Igen,igen és igen, hangzana a válasz ha megkérdez az ember egy tizenévest Harry Potter nevének ismeretéről. Hiszen, ki nem ismerné az ifjú, bár mostmár felnőtt éveit tengető varázslótanonc történetét.  Akkor most nézzünk eme, mind a könyvpiacon, mind a…..
Jézusom mi ez a cím?! A kényszeredett magyarításoknak nem vagyok a híve, de idézni csak szó szerint vagy sehogy. Volt egy kis szabadidőm... És mit csináltam? Fragmoviet néztem, mert a pozitive kirakta. Én mazochista. Négy, az elmúlt héten megjelent alkotást szeretnék…..
A Zoltán 2010.08.24 03:47:26
@Pozitive: hülye vagy te
Zoli megmondja. Bemutatkozás 2010.08.23 16:08:00
 Sziasztok!A nevem Osváth Zoltán, valójában ennél hosszabb, de én így lettem anyakönyveztetve. 94' decemberében születtem s azon hónap 12. napján tehát most 15 évet tudhatok magam mögött, de 3 hónap múlva már 16-ra nő ez a szám. Görömbölyött élek [Miskolc] és az Avasi…..