Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sourcherry

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy néz ki, hogy kezdek rákattani a magyar cipőtervezőkre. Teljesen véletlen de a Love or Hate rovatba Vágó Réka és Benus Dani után most Szilágyi Andrea csizmáit vesszük gorcső alá. A Nes márka 2004-ben alakult, legújabb kollekciójában a farmer anyagot is merészen használja.…..
Újabb vörösszőnyeges esemény: MTV Movie Awards. Újabb hírességek, akik biztosan különlegesnek akartak tűnni "ruhakölteményükben",de valahogy mégsem jött össze nekik. Sőt! Cameron Diaz, Vanessa Hudgens, Paris Hilton és Kristen Stewart. Egytől-egyig borzalmasan sikerült…..
Lady Gaga ha lehet, még bénábban néz ki, mint azt már tőle megszokhattuk. Ráadásul ezzel a külsővel díszeleg a Rolling Stone (ha jól tudom) június 13-án megjelenő számának címlapján. A fotót David LaChapelle követte el. Nehéz elképzelnem, hogy ez bárkinek is tetszik. Minél…..
Nagyon szeretem a rajzolt divatképeket, így értelemszerűen nemcsak a ruhákról, hanem a cipőkről készült skicceket is. A millionlooks oldalán találtam rá ezekre a gyöngyszemekre, melyek már a 2010-es év előfutárai. Ezeket alapul véve rengeteg gyönyörű lábbelit jósolok a…..
sourcherry 2009.05.27 19:04:05
Néhány napja tudtuk meg, hogy Gisele Bündchen kisbabát vár, és azóta újabb modellről - ezúttal Adriana Limáról - derült ki, hogy várandós.Adriana Lima 2008-ban, Valentin napon ment hozzá titokban vőlegényéhez, Marco Jaric NBA-sztárhoz.Adriana a blogján tette közzé a hírt:…..
Lenyúlás, elhallgatás, nyílt színi kalmárkodás: ezek már nem csak a politikai, hanem a közértpénztárosi osztály tagjaira is jellemzőek J. szerint. Olvasónk, mondjuk ki férfiasan, Törpgate-et kiált, amennyiben súlyos visszaélésekkel (konkrétan elhókuszpókosodással!) vádolja…..
Mit kínál a nyári időszakra a Zara? Igaz, csak próbababákon, de itt egy nagy halom ruha a nyári kollekcióból.Én már ki is néztem magamnak néhány darabot :)..
A cuki pamutpóló tényleg a férfiak halála? Kiváncsi vagyok a válaszra, mert annyi ellentmondásos véleményt hallok. Nekem csak két ilyen jellegű pólóm van (természetesen mind a kettő pandás), amit télen pizsamának nyáron pedig "otthonkának" használok. Ti szeretitek az…..
OurFashion Támad a 80'as évek 2009.03.15 21:09:00
Már megjelentek a neonszínek,a disco stílust idéző ruhák és geometrikus mintákkal díszített leggingsek. A fiúk nadrágja szűkebb lett még a lányokénál is, hódít a rolós műanyag szemüveg és az oldschool Reebok cipő. Már tényleg nem ússzuk meg szárazon, ismét hódít a…..
OurFashion 1 ÉVES AZ OURFASHION! 2009.02.26 18:02:00
Boldog szülinapot az 1 éves OURFASHION DIVATBLOGNAK! Jövőre ezt az eseményt már ourfashion.hu önálló honlapként fogjuk ünnepelni!Divatbloghoz illően következzen pár stílusos torta a SUGAR SHOP nevű újpest design cukrászdából! Ti jártatok már ott? Érdemes…..
OurFashion A SIX Magyarországon 2009.02.25 23:57:00
Hozzánk is végre megérkezett a SIX nevű kiegészítőket forgalmazó márka. Aki már járt például Bécsben, biztosan találkozott már vele, mindig nagyon szuper fülbevalókat veszek ott magamnak. Ma pedig már egyel kevesebb dolog, amit csak külföldön kaphatsz meg, ugyan egy kicsit el…..
A 2009-es januári brit Vouge-ot lapozgatva figyeltem fel, ezekre a Dolce and Gabbana kampányfotókra. Első ránézésre azt mondtam magamban " ez a Donatella Versace miért csinál hülyét magából?" Aztán lenéztem a feiratra és láttam, hogy Dolce and Gabbana. Hoho! Akkor ez itt…..
A Homár leveles ládája már most duzzad a karácsonyi fogyasztóvédelmi sztoriktól, és ez csak egyre súlyosabb lesz. L. is megpróbált ajándékot venni a fiának, és ha nem könyörgi ki a gyerek, hogy fölvehesse még szenteste előtt, ez is egy januári sztori lehetett volna. Széteső…..
OurFashion Karácsonyi RuhaMix 2008.12.08 08:00:00
Karácsony és szilveszter előtt szinte kötelező venni valami csinos ruhát, vagy kiegészítőt. Összegyűjtöttem Nektek pár darabot, amivel feldobhatjátok az ünnepi szetteteket. A Mango csipkés bolerója, bármilyen egyszerűbb összeállítást fel tud dobni, szinte örök darab, tehát…..
OurFashion Anatómialecke? 2008.11.19 15:08:00
Az Elle Italia egyik divatanyagához Rufen Avanador készített sötét, Tim Burton stílusú fotókat néhány csontváz, állatkoponya és formalinban tartósított mutáns baba -és persze egy modell- közreműködésével.Imááááádom!   ..
Most már muszáj lesz elfogadnom, hogy jön a tél és azzal a hideg és akkor már itt is van a csizma szezon. Az első csizma mustrámban a prémium márkákat néztem át, hogy hol, mit lehet kapni. Elgondolkodtató az utolsó két csizma a klasszikus kategóriából. Christian Louboutin…..
Bizony, nem csak a ruháknál, hanem a sminkek terén is itt vannak a drágakőszínek. Mindenki pakolja el szépen a harsogó pinkeket és narancssárgákat, és használja helyette a mély lilákat, élénk zöldeket, pirosat, kékeket.Kicsit formabontó módon két összeállítást…..
"Sziasztok Lányok! Készülök az európai télre. Megvettem A Csizmát igy nagybetüvel. Aki ezen kifogást talál,meghallgatnám. Egyelőre én csak csodálom és sétálgatok benne itthon. Kényelmes,elegáns és pihe-puha. Márka -gondolom egyből tudjátok a csattról- Gucci. Ha nincs…..
Mától lehet kapni Marc Jacobs őszi/téli kollekciójába tartozó struccbőr táskáját. Nekem első ránézésre a tavalyi Louis Vuitton strucc speedy jutott róla eszembe.5500 $-ba kerül, és nem éppen a tipikus őszi színek közé tartozik. A lánctól eltekintve nekem tetszik, de soha…..
OurFashion YourStyle Plussz 2008.09.02 11:36:06
Kicsit megkésve válaszolgatunk a levelekre, amivel ellátok minket nap, mint nap. De igyekszünk bepótolni minden elmaradást, így most Aliz van a soron."Sziasztok!Küldtem egy képet! Ami a csajon van sapkaa már régóta tetszik, de sehol nem találtam eddig és nem is láttam még…..
Bizony lányok, aki olyan szerencsés, hogy szeptember 6-án Milánóban, Tokióban, New Yorkban, Párizsban, Hong Kongban vagy Londonban jár, akkor megkaphatja a legfrissebb YSL katalógust, egy ingyenes táskában. Ötezer darabot fognak kiosztani az előbb említett helyeken a…..
Idén szeptembertől decemberig Olaszországban Roberto Cavalli által tervezett üvegekből szürcsölhetjük a Coca Cola Light-ot. A különleges üvegekeből csak 300 000 darabot dobnak a piacra (Ha valaki arra jár hozzon nekem egy zebrásat). Cavalli azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte a…..
Szerintem hihetetlenül ötletes, és emellet különleges kiegészítő ez a Maison Martin Margiela masnigyűrű ezüstből. Nem vagyok egy karácsonyi ajándékdoboz, de mégis szeretnék masnis lenni.Ez kóros, vagy nektek is tetszik ez a cseppet sem diszkrét ékszer?Via Fabsugar..
sourcherry 2008.08.03 21:10:52