Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rombold! (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „Ma már nem lehet úgy írni, mint ahogy Móricz írt”/Esterházy Péter vélekedése a múlt század 90-es éveiben/…viszont úgy, mint Kosztolányi írt, lehet?/a szerz. gon. röhincs.  EP és DL estikélésein/  kettős mérce  - olvasmány…..
Rombold! (törölt) 2011.01.15 10:39:31
Mifelénk katonaviselt emberek el szokták danolni azt, hogy "Csakaszépre emlékezem..." és így is szoktak tenni...

Amikor még volt sorkötelezettség, addig naponta lehetett hallani ilyen szenvedős-kibaszós történeteket a szabadságos katonáktól, meg a bent rohadók anyukájától (Szegíny fijjam mindég báncsák... nembajj, EMBER lesz belűle!)
esetleg a bent rohadók 'hűséges' menyasszonyától (áhhh szegény Balááázs de hhiááá..ááhhányzik! -- Kussolj liba! Terpesz és kuss! -- Te mocsok érzéketlen tuskó! -- Mostmeg miaFaszbajodvan-Heee???)

Aztán katonaviselt emberek már csak arról szoktak regélni, hogyaszongya:"Ajólovas katonának dejól vagyon dolga!!!" Emlékszel balázs, hogyan hülyére vettük az ütit, meg az őrséget, és hogyan hordtuk ki-be a kurvákat a kék kapun? -- Kusolj te barom! a menyaszonyom megvárt engem, jövő héten házasodunk, te meg itt elpofázod, hogy egyszer-kétszer megcsaltam! Hülye vagy érted?!?! -- Milyen egyszer-kétszer? Tizenkétszer hetente, te kanegér! De leszarom, hagyjuk a kurvákat, arra emlékszel, amikor Pacal őrnagynak (azóta ales) hordtuk a gázolajot a tanyára, meg a Cipónak (szintén szép csillagja van) éítettük a nyaralóját Balaton-valahol?

Részleteiben persze hogy mások a katonaélményeink, (ez némiképp betudható a köztünk lévő korkülömbségnek is, mert állandóan azt hallgattam, hogy "ezeka mai kopaszok már nem is olyan kopaszok") de úgy lényegileg és esszenciálisan belefért minden abba a 16 napba.
magyar-magyar szótár motorka 2011.01.14 11:58:00
motorka - ->"Motorkára ne kelljen már hajtási!"/kattogásmarketing okokból meghirdetett fedett valódicélú felhívás a bloghúú szerkesztőjében/Jellegzetesen erőltetetten humorkodó indexista jópofáskodás. Valamint: - mondta)Válasz erre  Moderál…..
Rombold! (törölt) 2011.01.14 18:15:29
images02.olx.hu/ui/5/43/33/1268672031_80834033_3-Simson-Schwalbe-KR-51-Mosonmagyarovar.jpg

Ezt ismeritek?

Ugye hogy csak 50 ccm?
Ugye hogy csak 40-nel szabad neki gurulni?
Ugye hogy sufnituning nélkül is megy széllel szemben 50-et?

És engem egyszer egy ilyennel alázott le egy pizzás a Már'író kuttya aszfaltján. Később találkoztam vele és rákérdztem, hogyan csinálta. Aszongyahogy: Simson motor ki, 150-es MZ blokk be, és már kész is. Minimális szerelőmunka, a hangja, a füstje ugyanolyan marad, mint volt, és minden hülye rendőr tuggya, hogy ez csak egy robogó, véletlenül se nagyobb féldecinél...
Drága Bloggerek!A 125 köbcentis robogók B kategóriás jogosítvánnyal történő vezethetősége 2010. augusztusában elbukott a parlament illetékes bizottságánál, pedig a nagyvárosi közlekedés érezhetően szellősebb lenne, ha mind többen robogóra ülnének autózás helyett. Ezért…..
Rombold! (törölt) 2011.01.14 19:41:37
@min: Vajon hány un vizsgázott motoros áll meg a zebránál, hogy megadja az elsőbbséget?
A válasz: egy sem. értsd:0 Nincs olyan motoros aki kis hazánkban eleget tesz eme alapvető szabálynak.
Így maradjanak csak csöndben és hajrá 125ccm kezdeményezés

Itt vagyok egynek én.

B-s jogsival akkor lehessen 125-ös kétkerekűt vezetni, ha majd én is beülhetek kisebb négykereküekbe az A-korl jogsimmal :D
magyar-magyar szótár nepperűző 2011.01.12 15:15:00
 ÜvegCAR  Előrebocsátom: az alább mellékelt nyelvifrenetizmus, melyben a jutyúbizálódás más felületeken való járványszerű elterjedésének is örülhetünk, meg annak is, hogy az autós payolabloggerszféra Tom Wolfe-epigonjainak se árt mostmár a gatyát hónaljalá…..
Rombold! (törölt) 2011.01.12 16:31:07
magyar-magyar szótár C-verzió 2011.01.11 04:03:00
"Vagy vagy vagyVagy vagy"/a szerző egyszavas verse*/Senki nem gondolkodik el egy elméletileg sajnos nem kizárható  C-verzión. Sőt, szerintem senki nem is gondolkodik e mai különösen tejbenáztatott kakajóskalácszivataros órán... Magyarországon verik a…..
  "Mindegy, melyik országban készül a Sportszelet, a lényeg, hogy nyami legyen!”/egy politikailag megfelelő bloggerina, 2007./  Magasfokú jelentősműűűvészekkel készített beszélgetések többnyire azon a végső nagyigazságon úsznak át a végefőcímbe,…..
Graffiti blog (18+) Ice T 2011.01.03 06:00:00
Kérem minden kedves látogatónkat, hogy a tovább gombra csak 18 éven felüliek kattintsanak, ugyanis az ott található képen lévő felirat, illetve a beillesztett videó közönséges nyelvezete azt sugallhatja kiskorúak számára, hogy a durva beszéd egyre inkább elfogadható és…..
Ma ismét mentő járt Geréb Ágneséknél, a Napvilág születésháznál (itt a linkje, ha valakinek gusztust csinál a történet). Az MTI információi szerint egy otthonszülési tanácsadás közben egy kismamánál megindult a szülés, a gyermekhez mentőt kellett hívni, újra kellett…..
Rombold! (törölt) 2010.10.07 20:35:00
Bocsánat @Dr. Morcz: , de a jogról és a jogállamról alkotott véleményem nem bírja el a nyilvánosságot. Ez viszont nem ide tartozik.

Ágnes asszony iránt érzett haragomnak semmi köze a joghoz, az orvosszakmai szabályokkal csak futólag találkoztam. Én a magam tuskó módján csak az érzelmeimre hagyatkozok.
Birka nép A cseléd birka 2010.10.02 02:30:00
 – Hát nagyjából ez volna a munka – mondja a gazda. – Hatvanezer forintot tudok érte fizetni. Ebből természetesen lejön a koszt-kvartély, az napi egy lepedő, tehát tisztán marad harminc. Egy tanyán vagyunk, kb. 30 km-re az egyik vidéki nagyvárostól. Itt…..
Rombold! (törölt) 2010.10.05 00:52:16
@Rabyn:
Nagyon sok fiatal pont ezért részesíti előnyben az orál- illetve az análszexet. Szeretnek kézzel örömet szerezni egymásnak, tárgyakat használni, fantáziadús, néha kissé perverz játékokat kitalálni.
Istentelenül vad szexuális életet lehet élni úgy, hogy a teherbe esés esélye gyakorlatilag nulla.

Persze aki ragaszkodik ahhoz, hogy egy együttlét során csordultig kell tölteni spermával a friss szaftos tinipuncit, és nem telik gyógyszerre se, meg óvszerre se, az ne csodálkozzon ha jön az átok-szerű gyermekáldás.
Az egész ebben a posztban kezdődött, egy ártatlan kérdéssel:Holly Wood 2010.08.25. 07:10:11@Dupla: és milyen retikül volt nálad a találkozón? :))Retikül nélkül érkeztem, mert a meghívó emailben benne volt, hogy feleséget/menyasszonyt/barátnőt illetve a szebbik nemnek…..
Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy proccolni akar. Illetve nem akar, de muszáj. Tízévente esedékes érettségi találkozó, ahol mindenki olyan névjegyet osztogat, amin a dr. és a vezérigazgató, vagy a cégtárs szó feltétlenül szerepel. Ilyenkor hiába gyártatunk diplomata…..
 Azt hiszem, ezt a dalt mindenki ismeri. Gyerekkorunkban megtanultuk, hogy ilyen egy család. Apa mosdik (megjött végre a melóból, ráfér a pihenés) Anya főz (dolgozott Ő is, de a háztartást akkor sem ússza meg) Együtt lenni jó. (legalább így este, meg hétvégén talán,…..
Rombold! (törölt) 2010.08.23 21:26:36
@deflorator: Apád is ilyen férfias férfi volt?
Ha komolyan gondoltad, akkor olyan hülye vagy, hogy téged Jézus se szeret, pedig neki benne van a munkaköri leírásába! Ha csak ironizáltál, akkor viszont respect. Ismerjük a figurát.
A Fent és Lent blog három hete jelezte, hogy Orbán Viktor június 8-én abbahagyta nagy sajtóviszhanggal beharangozott Facebook oldalát. Hiába írták meg, Orbán vagy csapata azóta sem "fárad" az oldal töltésével. (Frissítés: augusztus 31-én csak újraindult - kampányban…..
Macskapcsolat Luxushotel, cicáknak 2010.08.22 16:36:00
Angliában szeretik kényeztetni a kedvenceket: erre utal, hogy a Hertfordshire-i Welwyn Garden Cityben minden igényt kielégítő macskaszállodát nyitott egy hölgy. Még csak azt sem lehet mondani, hogy a luxushotel kizárólag az elit rétegnek dukál, ugyanis egy nap mindössze 5000-6500…..
Rombold! (törölt) 2010.08.22 21:59:22