Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerihendrix

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skócia az az ország, ami nekem a bakancslista első helyét foglalta el már hosszú-hosszú ideje. Örülök, hogy idén végre eljutottunk ebbe a csodálatos országba és biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó alkalom volt, hogy élveztem a helyiek vendégszeretetét. Szerencsére Peti is hasonló lelkesedéssel…..
Mostantól újra utazunk, ahogyan régen. Minden héten ellátogatunk valahová a világban, ahogy tettük ezt egészen tavalyig. A sorozat tehát visszatér, ma elsőként a nyolcvanas évek elejére, a gettósodó Liverpoolba megyünk. Ritkán csettintek elégedetten szociofotók láttán, de ez a…..
Drogok, alkohol, baleset, gyilkosság, csupán néhány ok a sokból, ami végett a nagy legendák már nincsenek köztünk. Összegyűjtöttünk huszonhét rockszárt, akik tragikusan fiatalon vesztették életüket, de így is örökké maradandót alkottak...
Szinte képtelenség a luxushajókon napozó szőke svéd szépségek helyére képzelni, hogy pont itt, 78 éve családapák százai vágták el gyerekeik torkát, majd megosztoztak asszonnyal egy golyón. És nekik volt igazuk akkor a spanyol Alicante kikötőjében 1939 márciusának végén, mert a túlélőkre a kínhalál…..
gerihendrix 2017.10.04 16:50:33
@Conchobar: jah. meg olyan fasza az egészségügy, hogy Vietnámba építünk kórházat..
Már mindenki betéve tudja, hogy 1996 után második alkalommal is Magyarországra látogat a funk-rock koronázatlan királya, a Red Hot Chili Peppers. Habár az utóbbi időben már kevésbé vad a zenéjük, sőt, inkább a populárisabb vonalat lőtték be magunknak Anthony Kiedisék (50 felett…..
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
gerihendrix 2015.06.23 09:59:51
@paráznabillegető: a faszt! elmúlt nyolc év!
Szóval nem kellett sokat várni, Dárdai megkapta az első pofonokat a magyar sajtótól. Illetve, helyesebben csak egyetlen személytől Hegyi Ivántól, a Népszabadság labdarúgó tótumfaktumától. Kezdte egy könnyed sallerrel: "Dárdai az utolérhetetlen", ironizált az első cikk címe.…..
gerihendrix 2015.02.12 10:37:01
@mikka: fekete háttérrel is el tudnám képzelni.
A napokban egy török családnál vendégeskedtem, ahol tárkonyos lencselevest ettem házilag készített tésztával. Annyira megízlett a dolog, hogy az agyam egyből kattogni kezdett és már ott megszületett a fejemben ez a főzelék. Az biztos, hogy a leves után fogyasztott rizses-tojásos…..
gerihendrix 2014.09.30 16:54:02
@Tomi from Space: Egyél zsíroskenyeret lilahagymával! Abból nem lehet baj.
A listákat gyártó NME-nek most, így 2013 végén jutott eszébe, hogy összeállítson egy háromcédés válogatáslemezt, amin megemlékszik a híres kilencvenes évekre. Olyanok vannak rajta, mint a Radiohead, az Ash, a Verve, a Happy Mondays, az Oasis, a Sleeper, a Prodigy, az R.E.M., a…..
Fővárosi Blog Fortepanozzunk! 2012.06.04 21:31:00
Ismét frissült a fortepan.hu, így aztán újabb adag képről elmélkedhetünk: vajon hol készülhettek, mit ábrázolnak? A képek nem feltétlenül Budapesten készültek, még Magyarország sem biztos. Van, amit könnyű lesz megfejteni, és van, amit nem. Tippeket, megfejtéseket kommentbe…..
Illetve ez így nem igaz: nem meghalt, hanem lelőtték. Ha most elkezdem összeszedegetni, hogy mit jelent(ett) nekem John Lennon, az egyik első gondolatom, de talán nyugodtan mondhatom, hogy az alapélmény Vele kapcsolatban: nekem Ő maga az értelmetlen halál. De haladjunk inkább…..
gerihendrix 2010.12.08 11:24:00
@kyanzes: Lennon élt, Lennon él, Lennon élni fog.
     Ha epikus példát szeretnénk találni arra, hogy az egykor hajdanvolt erős magyar hogyan rohadhatott odáig, hogy gyurcsány ferenc arca bukkanjon elő a szétrebbenő döglegyek alól, akkor a Ferencvárosi Torna Club 90 utáni története kínál néhány párhuzamot. De ami…..
gerihendrix 2010.09.20 00:17:07
@reccs: na hapsikám a késelésről csak annyit h ennek
most volt visszhangja, mert a "Fradisták" csinálták. a tavalyinak nem, mert azt az újpestiek...