Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zync67

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Csak egy rövid emlékeztető, hogy a kukás pólós motívumból már csak holnapig adhattok fel rendelést. Utána nem lesz már több lehetőség. A jobboldali bannerre kattintva eljuthattok a webshopra. Nem teljesen ehhez kapcsolódik, de Martin is elkészített 2 relikviát önmagának. A…..
Zync67 2010.08.23 22:30:54
@Polós Feri [lionheart]:
Annyit szeretnék hozzá fűzni hogy én semmi féle kiírást nem láttam az oldalon!
E-mailt nem kaptam szóval ez is fail!
A kosaramban nem volt, szóval egy ép eszü ember azt gondolná hogy mégis csak sikerült leadnia a rendelést, annak ellenére hogy e-mailt nem kaptam róla! Az oldalt azt hiszem, megnéztem múlt hét pénteken, szombaton, és vasárnap is!
Zync67 2010.08.24 21:05:00
@Polós Feri [lionheart]:
Úgylátszik félreértelmezted amiket írtam!
Én csupán leírtam a problémámat, nem értem miért érzed úgy hogy kötekednék! Másrészt nekem úgy esik le, hogy én vagyok a hibás, és a hülye, mert esetleg nem tudok valamit, ami neked alapvető, hogy X időpontban rossz volt a rendelés, és a kosárból ki lett szedve minden! És ismét leírnám, semmi féle e-mailt nem kaptam, az meg más kérdés hogy nem láttam a kiírást!
És légyszíves hagyuk az egészet, már beszéltem FreddyD-vel és ha megtudja oldani, hogy kapjak már mégis abból, a plusz nyomásból akkor fölösleges az egészről beszélni!