Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr One-Two

69 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán ebben a formában színesebb és érdekesebb lenne egy-egy meccset összefoglalni, így most egy ideig ilyenek lesznek a meccs utáni értékelések, szummázások. 1. Egyedüli kockázatvállaló: Schweinsteiger. Senki más nem mer előrepasszolni, mert abban túl sok a rizikó. Így…..
Egy hosszú kihagyás után újra véleményt formálok, mivel egy olyan grandiózusnak tűnő vita kezd kialakulni a Manchester United-rajongók között, amely mellett nem akarok szó nélkül elmenni. A vita tárgya nem más, mint Louis Van Gaal személye. Joggal ül-e még a padon vagy sem?…..
The Killers – Battle Born(Island/Vertigo) Hatalmas, bár a poptörténelemben korántsem egyedülálló bravúrt hajtott végre a Killers a negyedik lemezén: sikerült teljesen kiirtania zenéjéből a dögöt és az izgalmat. Azt már az eddigi szigetes fellépések alapján tudtuk, hogy a nem…..
Már egy hét sincs hátra az Európa-bajnokság kezdetéig. Az olasz csapat két felkészülési meccsel számolt, amiből  egy lett köszönhetően a természet kiszámíthatatlanságának. Emellett (mint mindig) megint van egy bundabotrányunk, ami már-már tényleg hiányozhatatlan…..
Mindenki olvasta, hallotta, tudja kik a legnagyobb esélyesek az Eb-n. Kezd unalmassá válni, hogy mindenhol leírják, megkérdezik, jól megmondják kik az igazi esélyesek. Szerintem már azok is kívülről fújják, akik nem is értenek annyira hozzá: Németország, Hollandia, Spanyolország.…..
Újabb hétvége, újabb forduló. Az elmúlt hétvégén számtalan dologról lehetett beszélni, annyi minden történt. Például a Napoli nem top formában verte meg az Intert, úgy, hogy a milánóiak emberelőnyben fociztak 20 percig, de még csak helyzetet sem tudtak kidolgozni. Emellett volt…..
A Serie A már a huszonötödik fordulónál jár, azaz már csak 13 forduló maradt hátra a bajnokságból, sajnos. De, mint, ahogy az lenni szokott, még semmi sem dőlt el. A bajnokot még korántsem tudnánk kihirdetni, a BL-helyekért óriást csata zajlik több csapat között, a kiesőkre…..
Sok minden történt az elmúlt két hétben az olasz futballban. Van nekünk totális szétesésünk, faxunk, és vannak javuló formáink, meglepetéseink. De ami a legfontosabb, az olasz futball lassan kikecmereg a kisebb-nagyobb gödörből, annyira, hogy Európa legjobb bajnokságává növi ki…..
Nem lesz teljes a hétvégi program, mert újra meccsek fognak elmaradni. Eddig a Bologna-Juvét és a Parma-Fio meccset halasztották el. Érdemes megnézni, óriási a hó Bolognában. Ezzel a halasztással a Juventus jól is járhat meg nem is. Ha az Udinese nem kap ki a Milantól ma este, a…..
Olaszországban szerda este rangadót tartanak. Ugyan nem a bajnokságról van szó, de a rangadó a kupában is rangadó, akárhogy is nézzük. Juventus-Milan, egy kissé keserűbben. Méghozzá azért, mert rengeteg a hiányzó.A Milannal túl hosszú lenne a felsorolás, úgyhogy ezt meg sem…..
Nem kegyelmezett a sors a Unitednek. Miután nagy nehezen és kellően elbénázva legyőzte az ősi riválist és egyben Európa leggusztustalanabb alakulatát a csapat, a Liverpoolt sorsolták ki a Vörös Ördögöknek a következő körben, méghozzá megint idegenben. Ha így folytatódik a…..
Most, hogy kialakult a BL 16-os mezőnye, már könnyebben átláthatjuk a csapatok erősségét, illetve a bennük rejlő potenciált. Lehetne arról írni, ki a legnagyobb esélyes így a 16 közt, de valószínűleg mindenki tudja, kik, és ez nem is fog sokat változni a következő hetekben,…..
Old Trafford blog We Are Back 2011.12.10 19:01:00
A bázeli kudarc után a Wolverhampton csapatát fogadtuk a Premier League-ben. Mondhattuk, hogy ennél jobb ellenfél nem is kell szerda után, és igazunk is lett. Persze a fiúk is tudták, most meg kell mutatni, mit is tudnak igazából. Ferguson szerda esti hajszárítója jó hatással volt…..
Old Trafford blog Szégyen 2011.12.08 21:02:00
Tudtuk, hogy nehéz lesz, de hogy ennyire... Szégyent hoztunk Busby-ra és a bébijeire, szégyent hoztunk a '99-es, triplázó csapatra, de szégyent hoztunk még a '08-as BL-győztes csapatra is. De nem csak ezekre a remek csapatokra hoztunk szégyent, hanem Anglia legjobb klubjának bármely…..
Kilábalni a szerencsétlenségből, ez a cél szombaton Birminghamben A United a Villához látogat, akikkel voltak már húzós meccseink, (gondolom mindenki emlékszik a 3 évvel ezelőtti meccsre, amikor Kiko Macheda mentette meg a csapatot) de elvileg az elmúlt években nem voltak ennyire…..
Úgy tűnik most egy ilyen sorozat van. A Benfica meccs után újra egészen jól játszottunk, a meccs abszolút a miénk volt, de az eredmény nem nekünk kedvezett, megint. Az szép és jó, hogy kezd megint egységet alkotni a csapat, és ezzel együtt egyre jobb játékot nyújtunk, de a City…..
 Azaz, kedvenc ellenfél. A Newcastle ellen rendre sziporkázunk és gálázunk, igaz az elmúlt években a United nem volt ilyen rossz formában, és a Newcastle se volt ilyen jó. Azért bízunk benne, hogy megint megfelelő eredmény születik, párosítva a várva várt remek játékkal.…..
Mivel lassan véget ér a csoportkör, levonhatunk jó pár következtetést a "selejtezőkörről". Ki lehet esélyes a végső sikerre, és miért, ki biztos nem diadalmaskodik a legjobbak közül, és miért nem? Ezekre próbálok választ találni ebben a posztban.Azt hiszem nem…..
Old Trafford blog Nevetséges 2011.11.23 18:32:00
Na, ezért kár volt. Most már tudjuk mekkora súlya volt a Basel elleni összeomlásnak. Azt lehetett sejteni, hogy a Benfica nem lesz könnyű falat, már az odavágón sem volt az, pedig ott még jobb formában érkeztünk Lisszabonba. A visszavágón azért győzelmet vártunk, már csak azért…..
Szeretem, amikor egy spanyol szurker azt mondja az angol/olasz/német focikedvelőnek, hogy utálom a focitokat, mert unalmas, csak a taktikáról szól, nincs benne technikai szépség és különben is csak a durvaságról szól. Mert Angliában eleve kemény a játék, Olaszországban…..
Eljött ez az idő is. A magyar bajnokság négy kiemelkedően leghíresebb csapata, a Ferencváros, az Újpest, a Honvéd, és a Vasas közül három nem hogy az alsóházban található, de csak az utolsó helyezett Zalaegerszeg tud gyengébb eredményt felmutatni tőlük. Most, 10 forduló…..
Nem is tudom, hol kezdjem. Igazából nem lehetünk elégedetlenek az eredményt illetően. Most csak azért szomorkodhatnánk, mert nagyon szép sorozat van a hátunk mögött, de mondjuk például tavaly novemberben valószínűleg jó lett volna egy iksz a Britanniában. Nem azt mondom, hogy…..
Ahogy a Serie A, úgy hamarosan a legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája is elrajtol. Idén már a legnívósabb európai kupára fáj az olasz címvédő, az AC Milan fog, így nem csoda, ha a játékosok és a szurkolók is egyaránt már nagyon várják a kezdést. Ezen apropóból…..
Az ANSA olasz hírügynökség értesülése szerint hétfőn véget ér a sztrájk az olasz fociban, miután nagy valószínűséggel aláírják a megállapodást a játékosok és a klubvezetők. Az eddigi nézeteltérések főleg a keretből valamilyen okból kizárt labdarúgók jogai és a…..
Mr One-Two 2011.09.03 20:37:43
Az olasz labdarúgó válogatott ma este idegeben, Feröer-szigetek ellen folytatja a 2012-es EB-selejtező sorozatát. A könnyűnek ígérkező találkozónak a tétje azon túl, hogy a 3 pont megszerzése, olasz siker esetén Cesare Prandelli csapata már csak egy lépésre kerülne a biztos…..
Mr One-Two 2011.09.02 20:45:48