Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filepdani

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Silver Surfer   Ma nagyon el vagytok kényeztetve. Rycsy megcsinálta nektek a Silver Surfer videót. Mindenkinek jó szórakozást. AVGN - Silver Surfer (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos.Nem tudom mikor fogom tudni megcsinálni a Simpsons videót, mert holnaptól a…..
Tamás levele: Szemet szúrt egy furcsaság, az általad bemutatott Marine Sharpshooter 3 folytatását a MS 4-et láttam a polcon 1000 forintért. Ebben még semmi paranormális nincs, csak a CD nem a játék dobozában volt, hanem a biztonsági dobozkában pihengetett. Kérdem én, hogy…..
filepdani 2010.08.28 23:46:06
@dominion: ez vad ilyen jo játékok és ilyen olcson
Rossz PC játékok sorozat Kakia 2010.08.19 13:27:00
Régóta ígértem ezt a kiegészítőt, ahol az eddigi legdurvább harcos amazonnal kell megküzdenem. Próbálkoztam ellene sok különböző tündibündivel, de sikertelenül. Vagy talán most összejött? Az egészet egy szuszra vettem fel, úgyhogy tessék elnézni pár dolgot, a…..
Gyors szavazás   Emberek! Alig van már videó. Én pedig nem tudok választani, ezért kiírok egy gyors szavazást. Ma este 20:01-kor jár le, addig a legtöbb szavazatot kapó versenyzőt feliratozom a hétvégén, és vasárnap vagy hétfő estére meg is lesz. Hajrá, lehet szavazni. ..
filepdani 2010.08.22 19:48:08