Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d-max

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétismeretlenes egyenlet, de kínzó! Ki az a mester fokozatú celeb, aki a Fészek mosdójában szájjal kedveskedett egy lánynak, miközben szemben velük egy másik celeb két nem éppen irigy lánynak engedte meg ugyanezt? ..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
A német tévé köztudottan alultájékozott sc-fi témában (nekik tulajdonítják a legendás "May the Force be with you! = Május 4-én találkozunk!" félrefordítást is), most például egy Deep Space 9 rajongói oldalon összefotóboltolt kamufelvarrót mutattak be úgy, mint az…..
Világutazó A Föld szeme 2011.05.08 09:59:00
A Szahara mauritániai részén található egy érdekes, geológiai képződmény mely a világűrből nézve egy szemre emlékeztet. 1965  óta amióta a Gemini 4 asztronautái McDivitt és White megpillantották ezt a hatalmas kör alakú geológiai képződményt szinte minden űrutazás…..
  Egy magyar tervező, Edelmann Dóra nyert a kanadai Touchtones Nelson Művészeti és Történeti Múzeum miniházpályázatának közönségszavazásán. A feladat egy legfeljebb tíz négyzetméter bruttó alapterületű lakóház tervezése volt, kizárólag környezetkímélő anyagokból.…..
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..