Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tököm Állat

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1956. február 24-én született  Kovács Attila, a Csepel és a magyar labdarúgó-válogatott egykori kapusa...
1985. május 14., a hónap közepe A bradfordi stadiontűz eredménye: 56 halott - Moszkvában látványos díszszemlével és katonai parádéval ünnepelték a győzelem napját..
1956. szeptember 3-án született Fükő Sándor, a Diósgyőri VTK és a Tatabánya egykori olimpiai válogatott középpályása...
Tököm Állat 2023.09.03 13:34:12
1985. február 4-10., a hónap első teljes hete A héten kezdődött országos téli vásáron csaknem 16 millió forintos készlettel várták a vevőket a Sugár üzletközpontban, és az első napokban az olcsóbban kínált árucikkeknek már több mint a fele elfogyott..
Egy dolog a közelmúlt, és egy dolog a történelem. Minden tiszteletem a Budafoké, de azért mégiscsak a III. kerületi TVE Buda legjobb csapata!..
Most aztán végre nem volt hiány sem a küzdőszellemből, sem a harciasságból, sem pedig a motivációból a Kerületnél. Hogy ehhez kellett-e (ha igen, miért?) a kiállítás, azt nem tudom -  de hatalmas meccsen nyert a Kerületke a Békéscsaba ellen, ezzel tapad a csapat a mezőnyre...
Veszprém megyében zártam le a megyei bajnokságok őszi szezonját. Egy-két kivétellel novemberrel együtt a megyei bajnokságoknak is vége, de elhalasztott meccseket még fognak pótolni decemberben, sőt, Békésben és Somogyban még egy forduló is lesz az első- illetve a másodosztályban - ezekre viszont én…..
1984. szeptember 19., a hónap utolsó előtti szerdája Félidejéhez ért az őszi BNV, folytatódtak a szakmai programok, az ipar és a kereskedelem tárgyalásai. Képünkön a 80. esemény rangos Vásárdíja, mellyel sok terméket jutalmaztak..
A válogatott szünet miatt ezen a hétvégén csak az NB III-ban, és attól lefelé rendeztek bajnoki mérkőzéseket. Budapesten egyértelműen a Fővárosi Vízművek–Csepel találkozó tűnt a legérdekesebb programnak, ami a vendégek számára egyben a bajnoki rajt is volt a Magyar Kupában való érdekeltség miatt...
1984. május 31., a tavasz utolsó napja Hivatalos baráti látogatáson Mongóliában járt Losonczi Pál, az MSZMP Politikai Bizottságának tagja, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának elnöke. Itt vendéglátójával, Jumdzságín Cedenballal, a Mongol Népi Forradalmi Párt főtitkárával (Évtizedekkel később…..
Kamaszkorom egyik legszebb intelme, melyet egy idősebb családtagomtól kaptam, hogy nem lehet minden nőt megszerezni, de törekedni kell rá. Nos, jelenleg - három évtized múltán - közel hasonló helyzetben vagyok. Szeretném a Tisztelt Olvasóknak bemutatni a hetvenes és nyolcvanas évek magyar kapusait.…..
Tököm Állat 2021.03.11 16:58:16
@maribor_: ilyet.34 évig abban a hitben éltem hogy már a kupadöntőn is Gy. volt.Csodálkoztam is,hogy írtad el.Szóval kupadöntő Horváth II,utána NB I Horváth Győző,aki nem II.Tavaly(előtt) leugrottam siófokra meccsre.Málics ült előttem.Fiataloknál kapusedző.
Az elmúlt hétvégén a két héttel ezelőttihez hasonlóan ismét a megyei bajnokságok világában merültem el, ám ezúttal csak Budakalászig mentem, ismét kerékpárral, hiszen a megyei meccsekre úgy illik érkezni, ugye. A Pest megyei I. osztályban a Budakalászi MSE a Viadukt SE-Biatorbágyot fogadta: két…..
1984. március 28., a hónap utolsó szerdája Budapesten tanácskozik a KGST tervezési együttműködési bizottsága. Kádár János is fogadta a tanácskozás küldöttségvezetőit..
Tököm Állat 2020.10.12 07:33:50
Tizenhat év és még néhány hónap telt el 2004 júniusa óta, amikor a BVSC utoljára országos (NB-s) bajnokságban szerepelt. Akkor a harmadosztályt jelentő NB II-ből estek ki a zuglóiak, ezt követően megszűnt a felnőtt labdarúgás a klubnál, és csak 2012-ben alakult újra. Az újjászervezett BVSC az első…..
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) megjelentette a következő szezonra vonatkozó versenykiírást. Az idén, a szokásoktól eltérően, két részletben: előbb az NB I, majd néhány héttel később az összes többi bajnokság kiírása jelent meg. Ennek oka az NB I előrehozott nevezési határidejénél keresendő -…..
Tököm Állat 2020.06.16 18:15:27
Tököm Állat 2020.06.16 18:16:36
Felgyorsultak az események április második felében: előbb végre megszólalt az MLSZ a bajnokságok újrakezdésével kapcsolatban, majd a kormány enyhített a járványügyi szigorításokon. Csütörtök este a magyar közlönyben is megjelent a rendelkezés, melynek értelmében hétfőtől az egész ország területén,…..
A focimentes ínséges időkben született cikksorozatom ötödik részéhez érkeztünk. Ahogyan azt már az előző alkalommal beharangoztam, kissé önkényes alapon osztottam fel a pesti oldalt, ez főleg most jön ki azzal, hogy a kelet-pesti részbe került minden, ami nem Dél-Pest vagy Észak-Pest. A poszton…..
Pörge grundol Csepeli focipályák 2020.04.04 20:02:06
Folytatódik a budapesti pályákat bemutató sorozatom, avagy olvasnivaló a kényszerszünet idejére, ami kell is, hiszen továbbra sem lehet tudni, mikor indulhat be újra a magyar futballélet. Az előző két részben budai pályákkal foglalkoztam, most Csepel következik. Csepelen négy sporttelep maradt meg,…..
1983. november 19-20., a hónap utolsó előtti hétvégéje A héten hazánk vendége volt Fred Sinowatz osztrák kancellár és Leonard Bernstein világhírű karmester és zeneszerző..
Ilyen tényleg van? –kérdezhetne nagyjából bárki a cím után. Jogosan, mert a rangadó erős túlzás, de egymás után két bajnokit rendeztek ugyanazon a pályán, szóval nagyzolósan ezt most nevezzük NB III-as kettős rangadónak. Délelőtt 11-től a Felcsút II fogadta a Nagykanizsát, majd 14:30-tól a Bicske a…..
Az utazások helyszínét több tényező alakítja ki. Ezek egyike, amikor vasútvonal mentén indulok neki. Ezek lehetnek létező vagy az elmúlt 12 év során megszűnt vonalak. Vagy olyan, amit már fel is szedtek. Van ilyen?..
1983. augusztus 8-14., a hónap második hete A seregélyesi Alkotás Termelőszövetkezetben jó ütemben halad a silókukorica betakarítása..