Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janpasek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"És sokat határoz az is, hogy ki miért tesz vagy tanul valamit: ha magáért, barátaiért vagy az erényért teszi, ez bizonyára nem méltatlan egy szabad emberhez; de ha ugyanazt mások kedvéért teszi, ezt könnyen megfizetett vagy rabszolgai munkának vehetjük."…..
janpasek 2011.05.30 11:21:49
A Lázár János által is képviselt világnézet azért olyan gyakori társadalmunkban, mivel ez maga a kádárizmus. Az élet egyetlen mérőeszköze, hogy ki mennyit keres, milyen jólétben él. (Fotó: Segesvári Csaba/delmagyar.hu) A hétvégén ismét új információkkal gazdagodtunk…..
janpasek 2011.03.21 09:54:06
@vadász2: Természetesen. Ha te mondod. Hogy jön ez ide?

De mint írtam nem én "tiltakozom", olvasd végig a kommenteket, mellettem még legalább 2 hozzászóló írta ua.-t mint én, hogy a felvétel vágott (by kurucok), a hírszerző átvette ellenőrizetlenül, és eddig én még csak a mandineren olvastam tisztességes helyesbítést, az eredeti szöveggel.

Neked is ajánlom kedves szarvasVadász, hogy járj utána a dolgoknak, mielőtt véleményt mondasz!
  A kínaiak zakkantak, ezt eddig is tudtuk - tisztelet persze a mandineres kivételnek, aki ez esetben is erősíti a szabályt. Liu Bolin egy 37 éves művész, aki annak a kérdésnek szenteli minden szabad percét, hogy vajh, mi tesz minket „láthatóvá”?  A Shandongból…..
janpasek 2011.02.24 08:42:19
  Nemrég Azerbajdzsán ellen játszott a magyar válogatott Dubaiban. Dzsudzsákék ellenfele a rendszerváltás idején sokat szerepelt a hírekben a karabahi konfliktus kapcsán, aminek a rövid lényege annyi, hogy a szovjet időkben azeri területnek számító, de jórészt örmények…..
 Kellner-ösztöndíj tájékoztatóTudj meg mindent a jelentkezés feltételeiről, az amerikai egyetemekről, a kedvezményes nyelvvizsga-lehetőségről, a frissen hazatértek kalandjairól és minden másról, ami érdekel a Kellner-ösztöndíjjal kapcsolatban!December 8, szerda, 17 óra,…..