Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buci-Bigyo (törölt)

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felsőoktatási keretszámok tervbe vett csökkentésének egyértelmű nyertese Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akinek a plágiumszagú szakdolgozatáról a reflektorfény a lázadozó diákokra terelődött. A NOL stábja a parlamentben forgatott, és kormánypárti képviselőket…..
Buci-Bigyo (törölt) 2012.12.14 20:26:58
Mindig érdekes élmény, ha az ember saját bőrén tapasztalhatja meg a politika történéseit. Van, hogy ez vicces formában történik, van, hogy érdekes módon - és van, hogy propaganda képében szivárog be a mindennapjaidba, és az arcodba tolnak valamit, ami már messziről bűzlik. A…..
A Napló szerkesztő-riportere lesz az RTL2-n újrainduló Forró nyomon főszerkesztője - tudta meg a Blikk. Hadas Kriszta 12 év után távozik a TV2-től. Azt már mi is megírtuk, hogy Máté Kriszta leszerződött az RTL Klub új csatonájához, ahol az egykor a TV2-n 1998-2002 között futó…..
Több bejegyzés is foglalkozik ezen a blogon Örményországgal. Az első ismerkedő látogatást is beleszámítva hetedik éve dolgozom ott, 2010 óta pedig már háromhavonta megfordulok Jerevánban. Ennek most nagy valószínűséggel vége van. Hihetetlen mennyire frusztráló érzés, amikor…..
Buci-Bigyo (törölt) 2012.09.03 20:12:26
@nakara: Ja. Deportálták őket Deir-ez-Zor-ba, a sivatagba, víz, élelem és minden nélkül. Nőket és gyereket. A férfiakat és a fiúgyerekeket már korábban legyilkolták válogatott módon és kínzások közepette. Amúgy a fekete-tengeri görögökkel ugyanezt csinálták a törökök. A görögök közül csak azért úszták meg többen, mert voltak csere-törökök a Balkánon.
  A mátyásföldi villanegyedben elég sok német cégvezető lakik, akik pont olyanok, mint a mesebeli németek, hogy ott aztán mindennek tüchtignek kell lennie. Szépek is a villáik, rendben is van a kertjük, hanem, ha a fű nem akar úgy nőni, ahogy az meg van mondva neki, akkor jön a…..
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
Mai szerzőnk nem mostanában, hanem majdnem 30 éve vándorolt ki, Izraelbe. Nem volt egyszerű megteremteni az egzisztenciát két gyerekkel, de sikerült. Éva azt mondja (írja): minden nehézség egyúttal pozitív energiákat is jelentett. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Buci-Bigyo (törölt) 2012.08.17 22:30:03
@negev: Ja. De mielőtt túlzottan meghatódnál ezen a sztorin :D, ez nem azért volt, mert annyira szerette/szerették a zsidókat, hanem azért, mert ennyire utálta/utálták a nácikat! :D
Buci-Bigyo (törölt) 2012.08.17 23:17:49
@negev: Ennyire részletesen nem tudom, csak én is olvastam a "megható sztorit" (van ilyen egy pár a világtörténelemben), aztán egyszer azt is olvastam, hogy ez igazából nem a zsidókról szólt azért, hanem egészen másról. De mindegy. Ennyire nem vagyok képben Dániáról, de nem hiszem azért, hogy olyan rengeteg zsidó élhet ott. csak eszembe jutott, ahogy írtad. Ez valami olyasmi lehet mint Anne Frank naplója, a hiányzó oldalak, a bújtatásuk, stb., amiről szintén soha nem fogjuk megtudni az igazat, az apja magával vitte a titkot a sírba.
Zseniális alkotás a Blikktől. Sztárok, erős köhögés, de azért nézzük, ki kúrt kit? Ráadásul Mr Busta is a térképen van! :DDDDD ..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Sajátos módon próbálja megoldani a vallás és a nők között is egyre inkább terjedő karrierigényt Szaúd-Arábia: a tervek szerint építenének egy várost – csak nőknek. Egyre nagyobb probléma Szaúd-Arábiában a nők jogait erősen korlátozó iszlám jogrendszer, a saría…..
Törökország különös hely nekünk, magyaroknak, hiszen egyrészt mégis csak megszállva tartották az ország (egy részét) hosszú ideig, másrészt szívesen járunk oda nyaralni, harmadrészt sokan szeretjük a török ételeket és negyedrészt aki járt már ott (nekem volt szerencsém)…..
Buci-Bigyo (törölt) 2012.08.11 17:51:17
@Saxonville: Teljesen természetes, hogy az elűzött görögök így beszélnek KonsztantinoPOLISZRÓL, Nagy Konstantin városáról, a Bizánci Birodalom fővárosáról. Az Isztambul az egy viszonylag új név, úgyanúgy mint pl. Izmir, ami több ezer évig Szmirna volt, vagy pl. a fekete-tenger melletti és a kisázsiai görög települések, stb.
Dániel Péternek két jó lépése volt. Először 2010. november közepén Károlyi-szobornál. Ez volt az a tüntetés, ahol a Jobbik – amolyan zaftos széljobbos humorral – zsidó fejfedőt, kipát tett a szobor fejére. Dániel Péter pedig odament, hogy egy szál rózsát tegyen a…..
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
Chez DuBarry Liptay megfiatalodott 2012.06.27 15:03:00
Fent 2009-es, lent tavalyi kép. Mi történt Claudia arcával? A hivatalos verzió csak valamilyen kozmetikai mélykezelés. De attól a szeplő nem tűnik el. Szerintem volt egy minimum lézer (mélyhámlasztástól sem ilyen fehér a bőr), hialuronsavas töltés (ajakba tuti), és egy…..
Tegnap három rendkívül mulatságos témára sikerült rátalálom a hazai sajtóban. Egyenként talán nem is vennénk észre, míly kínosan röhejessé lett világunk, de így, hogy sikerült e három ügyet egy napra időzíteni, be kell látnom, igaza van a jóistennek, ha azon gondolkozik,…..
A belvárosban sétálgatva a „Hagyományos cipőjavítás, alapítva 1978" feliratra lettem figyelmes a Székely Mihály utcában, és úgy megörültem neki! Hogy miért? Mert manapság általában megvesszük a cipőket, ruhákat, hordjuk egy darabig (azt le se merem már írni, hogy egy szezon…..
  Ezt a posztot egy volt orosz laktanyából kialakított lakás erkélyén írom, melyet valamikor a kilencvenes években csaptak hozzá az akkor már legalább húsz éves épülethez. (Lőttem róla expressz néhány fotót, hogy el tudjátok képzelni miről van szó.) Nem mondom, hogy…..
Buci-Bigyo (törölt) 2012.06.10 15:21:55
@d'oh: Ugyanígy gondolom. Ha szabadba vágyom, akkor kimegyek a szabadba. Nem?!

Egyébként halálom, ha egy erkélyből lomtárat csinálnak, vagy más módon telezsúfolják az "éljen, van egy 1 m2-es erkélyünk" jegyében! Otthon is mindig pampogtam miatta anyukámnak. Ha van lomkamra, pince, garázs, akkor mi a f-nak kell tényleg oda pakolni mindent?!
Tisztelt Dániel úr!Aligha vagyok azzal vádolható, hogy különösebben rajonganék Horthy Miklósért, művéért, koráért, szelleméért, az ön tette mégis szomorúsággal tölt el. Én ugyanis hiszek az emberi nagyságban, a nemes erényben, az értelemben, a jóságban, a belátásában,…..
Reckl Amál blogja Ő ilyen 2012.05.14 14:24:00
Ti hisztek Szabó Győzőnek? Én alig.Tegnap Hajdú Péternél - akiről nem először állapítom meg, ha nem a saját maga által kreált vacakban tapicskol, nem is rossz kérdező - Szabó Győző drogfüggőségéről mesélt. Szerencsére a színész már bő évtizede túl van a…..
Vonzó, csinos nő vagy, de nincs elég pénzed, hogy utazgass a világban? Akkor két út áll előtted: megdolgozol érte, vagy regisztrálsz a legújabb társkereső oldalra, ahol kurvaként utazhatod körbe a planétát. A nemrég indult Miss Travel vírusvideójában nem rejtik véka alá,…..
Buci-Bigyo (törölt) 2012.05.04 18:00:18
@moncayo:Nem. Az a legalizált k*rvaság, ha a fiatal nő utazások reményében hozzámegy a 40-50 évvel idősebb lottyadt farkúhoz! :D