Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frédiDD

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
frédiDD 2007.09.14 20:36:02
A kis freddyD álmosan olyan 7:35 körül kikelt az ágyból, éhes volt pici pocija, szóval egyből elment a konyhába. Gondolt egyet, bekapcsolta a tv-t, kapcsolgatott és a FIX.TV-n landolt,ahol valami ismétlés ment.Aki esetleg nem budapesti, ez egy interaktív tv szerűség, többynyire…..
Deejayhoma egy kifejezetten színvonalas videót rakott be mint videó-válasz a youtube-on, és mindenben egyetértek, van különbség a két játék között.Köszönöm szépen munkáját, és hogy beletett a végére ;) De nem kell félni, tényleg nem kergetek meg senkit ;)..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..