Regisztráció Blogot indítok
Adatok
temperatura

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap jön a nagy szavazás, eldől, hogy lesz-e építkezés a Berezdtetőn vagy nem. Áprilisban megmutattuk az akkori tervet, most megmutatjuk az aktuálisat. Kivágtam a kilátó környéki részt: A terv bal oldalán középtájon látható a kilátó és környéke. Az új terv csak ezt a…..
temperatura 2010.08.22 13:52:11
Az internet hatalmas hely,a lehetőségek tárháza és természetes hogy ezt páran rossz célra használják.Ennek ékes példája a lohere.net amely az internetes terrorizmus magyar ágának legkiterjettebb fonala.Az ötlet ami az oldalt indította az angol 4chan.org (több botrány…..
PURUTTYA S LÓHERE KÉT JÓ BARÁT EGGYÜTT NEVET S ISSZA BORÁT..
  A „Misa” valójában egy gitár formájú MIDI vezérlő eszköz. A bal kéz ujjaival kijelölt hangok a jobb kéz alatti érintőképernyő segítségével színezhetők az éppen hozzákapcsolt szintetizátor, stb. képességeinek megfelelően.      ..
"Dúcidegrendszer ide vagy oda, Igor kifejeztten érdeklődő állatka, odafigyel ránk, élvezi, ha simogatják, fogdossák, és szeret fürdeni. Sokkal érdekesebb állat, mint egy csigától várná az ember. És mindenekfelett extrém cuki is" - írja Ildi.…..
temperatura 2010.08.22 08:31:24
Csak egy rövid emlékeztető, hogy a kukás pólós motívumból már csak holnapig adhattok fel rendelést. Utána nem lesz már több lehetőség. A jobboldali bannerre kattintva eljuthattok a webshopra. Nem teljesen ehhez kapcsolódik, de Martin is elkészített 2 relikviát önmagának. A…..
Többért kattints ide   ..