Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kúper

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mojito Ride! Hot way down 2011.12.27 00:45:00
 Pár perccel ezelőtt még kinnt ültem a teraszon és bőszen pöfékeltem, mikor eszembe jutott a hasonló hőmérsékleti állapotok közt megtett út a messzi délen. Tomiék ekkor nem tartottak velem, mert Évi térde az utolsókat rúgta, ami miatt végülis hazarepült Nápolyból.…..
Mojito Ride! Az első paraszt 2011.12.26 23:57:00
 Nem sakk. Nem sakk, hanem romantikus sírkert!A motorozással töltött huszonpár nap alatt tényleg nem találkoztunk egyszer sem olyan nagyon rosszfejekkel. Találkoztunk viszont jófej Marioval, Louis Piccolóval (rólunk ugye már olvastatok?), és nápolyi motoros stricivel. Pedig…..
Minél messzebb tartózkodsz a rendszámodat kibocsájtó hivataltól, annál nagyobb az esélyed arra, hogy halk susmogások, észrevétlennek szánt, ám észrevett mutogatások, kíváncsi tekintetek kereszttüzében találd magad. Az előbb vázolt helyzet még intenzívebb, ha motorral…..
Mojito Ride! Alteráció 2011.06.11 23:52:00
 Az alteráció latin eredetű szó, a zeneművészetben a hangrendszer egyes hangjainak  a hangrendszeren kívüli hangokká való módosítását jelenti. Létezik szerkezeti, amikor a terc, kvint, szeptim hármas valamelyikét módosítjuk, illetve színezeti, amikor az akkord…..
Mojito Ride! Dohányzó egerek 2011.05.27 16:53:00
Üdv!Tominak igaza van, félelmetes udvariatlanságom hiányát pótlandó: Ádám vagyok, random helyeken lakó motoros muzsikus. No, az illemkörök végeztével kénytelen leszek mesélni a vulkánon töltött éjszakáról.Történt ugyanis, hogy Milazzó tengerpartján úgy döntöttünk, hogy…..
Mojito Ride! Stromboli 2011.01.16 19:09:00
Az egész túrázás ötlete nagyjából 2009 februárjában született meg. Barátnőmmel ültünk a gazdagréti albérlet nappalijának kopott fotelében, s bőszen mutatta a Stromboliról készült képeit. Lelkesen próbált meggyőzni, hogy ezt nekem mindenképpen, sőt, muszáj megnéznem…..