Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnesWay

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CushtyBrovs The page turner 2012.01.12 17:56:40
CushtyBrovs Inception 2010.12.09 12:37:20
Szóval, nap blogtúra meló helyett, kis mindennapi mocsok, Subba, megnéz, követ, hoppá, mi ez a HTML kód. Hehe, faszkalap kóder a bevásárlást a kódba írta jegyzetbe, mindennapos. Jah, hogy konkrétan a RadioCafé megújult, hipermegagigaszuper web 9.0 oldalán történik mindez. Á tuti…..
CushtyBrovs Speed Wing 2010.11.13 14:37:00
Azt hiszem ezt mindenkinek érdemes végignéznie, fulscreen, az a fos zene nem kell alá, és gondoljatok bele milyen IGAZÁN szabadnak lenni. Szerintem ilyen. Ja és lájkoljátok fossá, köszi.   ..
From: Simon EdhouseDate: Monday 16 November 2009 2.19pmTo: David ThorneSubject: Logo DesignHello David,Azért kerestelek meg, mert egy elég izgalmas projecten dolgozom, és elérkezett a pillanat, hogy szükségem lenne egy logóra. Valami olyasmi, ami a peer to peer kapcsolódódást jellemzi.…..
From: Shannon WalkleyDate: Hétfő 2010 jun 21 9:15To: David ThorneSubject: Poster Hello!Tegnap nyitva felejtettem az ajtót, a macskám kiszökött, és azóta sincs meg. Ha épp ráérnél tudnál csinálni egy plakátot, amit kiragaszthatnék a környéken? Ez az…..
CushtyBrovs RollGolf! Betegek.... 2010.11.06 16:06:00
De ezt mindenkinek el kell olvasnia, szakmától függetlenül. És nem az a baj, hanem, hogy ha találkozol vele, le sem esik. Hogy csináld ezt meg olcsóbban, és a következőnél hűű ennyit meg anynit fizetünk. Ennél mennyire kiröhögne a vizszerelő, hogy "Tényleg, ha legközelebb…..
Egy lég laza csapatás Moszkva gyorsforgalmiján :) ..
Ipari mega giga like a promo :) ..
The new facebook phone will be released in weeks. We have the first spy photos ever!A facebook telefon hamarosan kaidásra kerül! Miénk az első igazi kémfotó arró, hogy fog kinézni!...
Szeretem a Nemzeti öntudatot, és úgy érzem, ez nagyon nagy pofon :)..
Ha valaki, hát én kurvára utálom a reklámokat, pláne ha az esti netalántán kereskedelmi csatornán nézett filmemben, tampont, mosóport, illetve hüvelygombát akarnak lenyomni a torkomon. De ha van jó reklám ez az. Enjoy, ja és lájkoljátok 1000el :)..
CushtyBrovs Lady Gaga 2010.09.04 14:41:00
Igazából kezdek hányni a hype-tól körülötte, de tény ami tény, elmebeteg a kislány, és elmebetegséből ennyi pénzt illetve birodalmat, fame-et stb. építeni az azért riszpekt. Mégiscsak férfi aggyal gondolkozva összeharácsoltam pár képet, ahol az "ezt de j.ol megbxxxnám…..