Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mannstein

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakított a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, és lemondott az Újkorcsoportban betöltött ügyvivői posztjáról is Polgár Dóra - járt körbe a ropogós Népszabadság a Képviselő Funky szerkesztőségében, a sokat látott, füstös pulóveres öreg rókák pedig…..
Igaztalan játékba kezdett az MSZP. Eddig arra panaszkodtak, hogy az egyik, általuk bejegyzett platform, a Demokratikus Koalíció miatt nem tudnak eléggé a Fidesz gaztetteire összpontosítani, erre most is Gyurcsányékkal foglalkoznak. Az utóbbi napokban azzal próbálkoznak, hogy…..
Miközben Orbán Viktor folytatja nemzetpusztító tevékenységét, vállalva annak ódiumát, hogy lassan minden döntése fájdalmas közröhej tárgya, erőteljes mocorgás tapasztalható az ellenzéki oldalon.Éppen itt az ideje, hogy megtörténjen. A ciklus első felének kétharmadánál…..
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
Mannstein 2011.08.05 09:21:12
Az elmúlt évtizedekben szerettem Vágó műsorait,sőt többször részt is vettem némelyikben,és őt magát is becsültem és sokra tartottam tévés tevékenységeiért.Persze nem voltam olyan naív,hogy azt gondoljam,bármelyik sikeres műsorát ő találta volna ki,azonban szerintem személyisége és tudása minden esetben sokat javított az adott műsor színvonalán.
Azonban amikor elkezdett nyíltan politizálni először az SZDSZ mellett/amit természetesen megtehet,ugyanolyan állampolgár ő is,mint én,vagy bármelyikünk/,és ezt nem tudta elválasztani televíziós tevékenységétől,akkor nálam enyhén szólva elveszette minden hitelét.
Nem beszélve arról,hogy ez egybeesett szakmai nívójának jelentős csökkenésével.
A végjáték pedig;vagyis hogy nevét adta egy túlmozgásos pszichopata bohóc,országunkat csődbe vivő,saját pártját és oldalát lenullázó,kártékony
posztbolsevik alak mellé dekorációnak és díszletnek;borzasztóan szánalmasra sikeredett.
Talán tudása alapján többre volt hivatott,de valószínűleg ő is beleesett abba a csapdába,mint a volt SZDSZ többi prominense,nevezetesen abba,hogy azt hitték,csak ők vannak minden tudás birtokában,csak ők hivatottak a vezetésre,a többi polgárt pedig mélyen lenézték.
Az eredményt tudjuk. Sajnálatos és szánalmas,ami Vágóval történt,ez a pereskedés pedig a Tv2-vel,
meg "160 000 Ft.-os nyugdíja" már minden határon túlmegy.Valószínűleg elkeseredésében elveszítette a józan eszét.
Nem kétséges: a Fidesz egyik legnagyobb sikerét az elmúlt egy évben az MSZP-ben érte el. Természetesen nem azt állítom, hogy az ellenzéki párt belső ügyeit a kormány intézte, de azt igen, hogy ennél számukra kedvezőbben talán még ők sem tudták volna alakítani az…..
Szép lassan megtehetné az MSZP, hogy rázendít, miszerint "bezzeg a mi időnkben, a mi 8 évünk alatt", egyelőre azonban ez várat magára. Ha ugyanis így tennének, óhatatlanul is azt kellene dicsérniük, aki ellen éppen harcolnak.Pedig a képlet egyre nyilvánvalóbb: ma…..
A kísérlet elkezdődött. És bár tudom, hogy a feltételek nem azonosak, mégis látok hasonlóságokat Orbán Viktor 1995-ös és Gyurcsány Ferenc 2011-es tevékenysége között. A kimenet korántsem biztos, hogy azonos lesz, de a történet még hozhat happy end-et. Persze, kinek, mi a…..
A Kumin szerint blog eddigi igen rövid életének legsikeresebb bejegyzése a Mi van a szélsőjobboldallal? című volt szinte minden mutató (oldalletöltés, kommentek, lájkok) tekintetében. Felbuzdulva ezen a tapasztalaton elhatároztam, hogy seregszemlét tartunk, végigmegyünk a teljes…..
Az előző bejegyzés korábban nem tapasztalt hevületet váltott ki a hozzászólókból: többen azzal érveltek - velem szemben -, hogy az ország a diktatúra útjára lépett, és nincs már helye normális politikai vitának, mérlegelésnek. Nekem úgy tűnik, hogy az ellenzék óriási…..
Mannstein 2010.11.17 13:38:35
1. szabad és demokratikus parlamenti választások voltak 2010.áprilisában Magyarországon,és ezeken a hatályos választójogi törvények értelmében a FIDESZ-KDNP pártszövetség több mint 2/3-s mandátum arányt szerzett az országgyűlésben.
2. a győztesek programjukat valósítják meg,melyre felhatalmazást kaptak a választóktól.
3. a 2/3-s törvényeket a parlamentben jogszerűen változtatják meg,ugyanez érvényes az alkotmányra is.
4. a most "diktatúrát,viktatúrát",a demokratikus jogállam végét vizionálók hol voltak 2002-2010 között,miért nem kiabáltak,
amikor kedvenceik/MSZP-SZDSZ/tönkretették az ország gazdaságát,lezüllesztették közmorálját,egy krónikusan hazudozó,
2006-ban a választókat tudatosan átverő,jól láthatóan mentális problémákkal küzdő,agresszív,túlmozgásos alakot 2006.szept.17-től 2009.márc.21-ig hatalomban tartottak.
5. addig,amíg a szoc.pártban Lampert Mónika,Kiss Péter,
Szekeres Imre,Lendvai Ildikó,Gyurcsány Ferenc,Kovács László
Molnár Csaba és bűntársaik ülnek és döntenek,addig ez a posztbolsevik képződmény nem jelent reális veszélyt a jelenleg kormányzó oldalra.
6. az 5.pontban felsoroltak magukat "írástudóknak"nevező imádói,bértollnokai/Gréczy Zsolt,Debreczeni József,Ungváry Rudolf,Bauer Tamás,Heller Ágnes,Bolgár György,Avar János,
Mészáros Tamás,Dési János stb./ pedig szerencsére nem veszik, észre,hogy saját imádott pártjuk sírját ássák tevékenységükkel.