Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ColGregory

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon rég volt bejegyzés itt, tudom, de alig volt időm magamra, szerkesztőségi látogatás, szakmai nap és stúdió felvétel egész héten. No, nem is beszélve arról, hogy a hétvégén volt a Star Wars The Old Republic béta hétvégéje, tehát egy percet sem akartam elszalasztani…..
Igen-igen, erre gyűjtök. Ja, és remélem nem kell videokártyát vásárolnom a napokban, mert úgy néz ki meg akar halódni a mostani, legalábbis a hűtése úgy néz ki leálldogál, amitől hattyúk halálát járja. Megtisztítottuk az egész rendszert, remélem így már múkodni fog,…..
Egy francia manageres játék, ahol kizárt, hogy az ember órákat játsszon vele, mert annyira játszhatatlan és nem élvezhető.Magadtól kell rájönni mindenre, és az embernek nagyon gyorsan elege lesz belőle.A filmjelenet az "Iraki misszió" című filmből van. Kiadja a Caesar…..
Game World blog Tegnapi nap 2011.01.30 19:54:00
Tegnap nagy nap volt, ugyanis újra összeröffentünk, hogy találkozzon a Hungarian Harvesters Team és persze ColGregory és a húgom. A napot a keletiben kezdtük, Sanraith vonata oda érkezett be, aztán mikor találkoztunk én, Peti és Sanraith, már csak Gregory-t vártuk. Sokat vártunk…..
ColGregory 2011.01.30 22:48:43
Ha nem tudok miről írni, általában videót rakok ki. Most sincs ez másként.  Engem érdekel az új Spore, bízom a Maxisben, de ez a Diablo stílus lehet rosszul fog elsülni, de kitudja, lehet még sikeresebb lesz. Video Games | Darkspore | Co-Op Multiplayer Trailer XBox…..
ColGregory 2010.12.04 13:55:35
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
ColGregory 2010.11.20 16:05:00
Elkészítettem a Medal of Honor Anniversary Unboxing videóját! Sajnos a relikviákból hiányzik egy csodálatos Dragon Age poszter, mert mire én mentem már elfogyott. De ha bárkinek van ilyenje, a videóban látható bármelyik poszterre cserélem! :D "Intro" Zene: Command…..
Rengeteget szenvedtem ezzel a játékkal, mire sikerült elkészíteni a bemutatót. Eredetileg a felvételek 40 percesnek készültek. Első felvételnél kifagyott a felvevőprogram a vége felé, a másodiknál nem volt hang, a 4.-től a 7. próbálkozásig fagyástól kezdve minden hiba volt.…..