Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martinzol

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
martinzol 2012.10.28 12:46:23
@orient: Részben egyetértek, de az Oláh gyerek ebben a versenyben van.
Szívesen megnézném a Youtube-os videódat a fürdőszobában és ha jó megmutatom egy zenét értő embernek.
martinzol 2012.10.28 13:23:21
@orient: Ja gondoltam..., mert én is így vagyok a "fürdőszobával". A srác fiatal, idáig nem derült ki, hogy elnyomott énekes a milánói Scala-ban. Őszintének tűnik minden megmozdulása. Nem zúdítja ránk hétről hétre, hogy közmunkával keresi a kenyerét... normális, akár lehetne Te vagy én (persze, ha nem vagy rasszista) ezért szeretném ha megnyerné. Azt megígérhetem, tenni nem fogok érte (sms). szép napot
martinzol 2012.10.28 14:13:00
@orient: Sajna, be kell érnünk azzal az "egy" fokkal... és bízni abban, ha majd legközelebb leakarnak tolni a hűséges nézők torkán még egy ilyet, akkor talán azaz "egy" fok lesz az alap. Egyébként megérdemelnénk...
A Homeland című terroristás dráma második évadában Bejrút koszvadt terroristafészeknek tűnt, be is rágott emiatt a libanoni kormány. Az ominózus epizód az évad második, Beirut is Back című darabja volt, ami nekünk jó kis izgalmas egy órának tűnt, de Bejrútban kicsit más…..
martinzol 2012.10.24 18:36:47
@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Ebből az látszik világosan, hogy az arab mindenhol mocsokul él...
martinzol 2012.10.26 09:32:42
@windex: még két nap kell neki
martinzol 2012.10.26 09:47:29
@windex: Nem búsulok... de te is panelekben beszélsz (írsz). Én csupán egy személyes élményemet írtam le. Nem egy mástól átvett sztorit idézgettem. A bennem élő képet ez meg még más apróbb történet határozza meg. Ezt a képet az arab török világról lehet hamisnak nevezni, de túl rövid az élet, hogy ezek ellen is küzdjek... Úgyhogy puhítom a húst, tovább. Viszont azt nem értem, hogy ha leírom hogy, valamit, valakiket nem szeretek, attól miért lettem hírtelen fé lázsiai bunkó ősmagyar...
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
martinzol 2012.10.21 14:10:42
@kredi: Befoglak perelni!!! A fejemből loptad ki a gondolatokat!!! Azt tetted velem, mint Lady Gaga a mi kozsónkkal... szégyeld magad!
martinzol 2012.10.21 14:40:35
@kredi: Na... ma kegyes hangulatban vagyok.. (mint náci tiszt a Schindler listájában) Szóval induljunk el! A feleségem is mondta olyan jó hangom van (kellemes bariton), de ő szerintem csak röhögni akarna. Sőt, van egy jó hírem - bár ez szinte nem szükséges az ilyen versenyekre - jóban vagyok a kottával. Inkább piros arcot szeretnék.... szép napot Neked!
martinzol 2012.10.21 14:42:38
@cz80: poligráf!!! ez jó... add el nekik...
Fekete napja volt Viktorunknak a tegnapi. Csak csodálkozik rá a világra, mint busmanok a szánkóra, hogy fakkjú vazze, mi van itt? Szabó Rebekát meg tudná fojtani egy nemzetiszínű zsinórtangával, az arca meg lángol a szavaktól amik Anikó asszony szájából indulva arculütésként…..
martinzol 2012.10.20 18:36:02
@KókaDtszegfű: Az lehet, hogy azóta folyik,de .... Ez a brigád 2008 óta ordítja, hogy tudja a tutit és ha rájuk szavazunk, megoldja az összes kommunista kormány bűnét.... hát nem sikerült neki, mert ők sem akarnak mást, mint a múlt zavarosában halászni... szerintem...
Unalmas az is, ha valami véletlenül nem vágja ki a biztosítékot a határon innen vagy túl, akkor ügyesek, ha pedig valami trükk nem jön össze, akkor a rohadt balliberálishazaárulókommunista tehet róla. Sohasem ők!

Ja, meg a CNN...
Szorul a hurok a tisztálkodni vágyó fizetővendégeken! A budaörsi Agip mellett lévő McDonaldsban nem szaroznak a tankolók és vásárlóik szétválogatásával, mindenkitől egységesen beszednek 100 forintot, ha nem akarja büdösragacsos kézzel összefogdosni az autóját: Szeretném…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
[Update 11:08 Megjött Lyonból is a megerősítés: a hír szerencsére nem igaz!][Update 10:30 Mivel se Párizsból, se Lyonból senki sem erősítette meg, ezért egyre biztosabb, hogy csak egy álhírről van szó, hiába terjed az egész világon, megelehetősen komoly forrásokban is!][Update…..
martinzol 2012.06.05 09:23:32
@világevő: akkor ezt megbeszéltük... remélem sok nap, hónap és év eltelik, hogy a hír aktuális legyen...
Az a bajom a legtöbb bloggal, TISZTELET A KIVÉTELNEK, hogy teljesen bulvárossá kezdenek válni. Szinte nincs is hír, de valamiért kikerülnek, én marha meg elolvasom... Naponta többször... és ez bosszant.
Rajtaütésszerűen szoktalak olvasni... szép napot!
martinzol 2012.06.05 09:41:58
@csoki és steak: Az enyémhez? Te, "szerencsétlenezel" engem és te gratulálsz? Magadnál vagy?
Egyébként meg, abba a magasságba ahová te magad helyezed, nem is biztos, hogy ott akarok lenni.
..és most beülök a bazi nagy mercimbe és magamba nézek, hogy milyen tökéletes a világ, hogy egy tehetségtelen, de viszont jellegtelen blogíró elhelyezett az emberiség palettáján. Köszönöm NEKED, hogy visszarántottál a földre, Te tökéletesek között is a legtökéletesebb... Egyébként, ha vetted volna a fáradságot akkor fentebb elolvashattad volna: elnézést kértem a blogírójától...
Várom a mercis közhelyeket... hajrá!!!!
martinzol 2012.06.05 09:52:46
@JóMarietta: Újabb front... nem is hittem el. Ellenőriztem, tudásomnak megfelelően... de még este is ez volt az indexen és az ördög nem alszik. Lehet mégis igaz a hír? Már tudom nem a szerző tehet róla, hogy az indexen mikor kerül ki és meddig van ott... és higgye el, nagy fiú vagyok, nem hiszek el mindent, már kábé 40 éve...
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
martinzol 2012.01.30 08:21:43
@rockseiaXLL: Peter Gabrielt ebbe a szövegkörnyezetbe helyezni, nagyon csúnya és gonosz dolog...
martinzol 2012.01.30 20:27:24
@rockseiaXLL: Először is úgy látom, valamiért a tudás Parnasszusáról osztod az észt, ami nem szintén nem szép, mert ha elolvastad volna rendesen a hozzászólásom, felfoghattad volna, hogy a "gonoszság" szó humorként szerepel. Nem fogod elhinni "marhaokos" ember, hogy értettem... te nem érted...
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
martinzol 2012.01.21 09:27:42
@TomWaltHerr:
Ellopták a belépő kódját...
Szájtépő Facepalm karácsonyra 2011.12.24 13:15:21
Tulajdonképpen nem láttunk itt nagyon gáz balhét, inkább csak kétségbeesést, és mérhetetlen ostobaságot.Először csak az történt, hogy az LMP úgy döntött, hogy kissé elege van a súlytalan lebegésből a magyar politikában, és hogy gyakorlatilag teljesen tehetetlen a dicsőséges…..
Végre valami tényleg történik a jobb sorsra érdemes Váci1 projekttel. A Vörösmarty téren valóban Budapest legszebb áruháza várjavárná a vásárlókat, igaz, egyelőre bérlő/üzlet nem igazán van, így a nyitás is csúszik. A külső üzletek esetében szerencsére nem kell már…..
Az a jó a Magyarországgal kapcsolatos pletykákban, hogy azok akár igazak is lehetnek: mivel tőlünk nyugatabbra azt sem tudják, hogy létezünk, nem vesztegetik az időt hazugságok kitalálására, a körülöttünk lévő országok meg nem erősek a pletykagyártásban, így általában…..
martinzol 2011.09.28 11:38:58
@Silent Bob: Harminc éve nem ültem tömegközlekedési eszközön...bocs.

Most már nyugodtan alszom. Nem loptam csak másolok...Ezt a világ boldogabb(?) felén is így gondolják szerinted?

Egyébként a hozzászólásom nem is igazán arról szólt, hogy torrentezünk , vagy nem, hanem társadalmilag mennyire nem elítélt a lopás, a szlovákrendszámmal járás, stb...
martinzol 2011.09.28 12:06:56
@Silent Bob: Basszus...bocs: Tulajdonos és persze főnök!
Szerintem félreértettük egymást: a CD-ket berippeltem több hónapon keresztül, de kb 3 éve nem veszek cd-t. Én erre gondoltam, hogy lopás...

Mi előtt elkezdesz utálni: most már csak egy kis cégem van...

Egyébként jó normális emberekkel vitatkozni, akik nem küldenek el azonnal az anyámba...szép napot.
A Való Világ győztese álomvilágban él, mintha meg se hallaná az őt érő kritikákat. Az EFOTT-on kiderült: azon kívül hogy pálinkázni tud, túl sok okosat nem tud hozzá tenni produkciójához. Andy Vajna, aki korábbi ígérete ellenére, az utolsó pillanatban írásban lemondta a…..
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
Vastagbőr Raffael a Frizbiben 2011.06.06 13:31:00
Láttátok tegnap este a Frizbit? El voltam képedve, hogy Orbán Viktor után Raffael Sándor is úgy érezte, Hajdú Péternek kell interjút adnia, így egy olyan órát dobott össze a TV2, hogy csak tátott szájjal tudtam magam elé bámulni: 30 perces Raffael-interjú, Tomcat, majd SP+Flour…..
Igen olcsó trükkel, bemondásra szeretett volna még 100.000 forintot Istvántól az Otthon Centrum egyik munkatársa eladott lakása után sikerdíjként, bár minden OC irodában 300 ezret kértek volna tőle amúgy. Persze nem fizetett:Eddig is sejtettem, hogy az ingatlanosok külön állatfaj,…..
martinzol 2011.05.23 12:17:15
Szóval@Rode: Szóval, nem rosszindulatú és lehúzós, hanem szimplán hibázott és rosszul kezelte a dolgot. Valószínűleg ennek fényében nem kapott jutalékot az eladott ingatlan után. Vakra dolgozott és csacsi is volt.
martinzol 2011.05.23 12:41:56
@Rode: Ez van...Végül is az a lényeg, hogy nem adtad oda a plusz összeget. Reméljük ilyen nem lesz többé egy cégnél se (kicsi az esély). Reméljük valamivel kiengesztel az OC...Sok sikert...
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Mikor bementem ma reggel a közelebbről meg nem nevezett téglagyárba, ahol a napi nyolc órámat szoktam elüldögélni, már benn volt a postaládámban a céges hírlevél a kolontári ökológiai katasztrófáról. Na mondom fasza, megmondják a sok rabszolgának, hogyan lehet segíteni…..