Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tavimajom

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
Tavimajom 2010.03.19 11:47:45
Dezsőmail Subject: Fasrang 2010.03.08 09:17:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/13 Subject: Fasrang To: erika.szabaly@moore.hu   Sxia Erila!   Nagaon jú volrt a farsnag és Tr is csinosd voltlé! Mi lenmr ha talákloznáénk valamikor?:   Dezsa SLaes   From: Szabaly Erika Date: 2010/02/15 Subject: RE: Fasrang To:…..
Totti Riccardo Salvatore nagy spíler, de hogy már ennyire messze túl jár a fostalicskán is, az egészen beteges rosszviccek földjén, az csak most világosodott meg előttem. Íme tehát a képvicc, ami romba dönti a Fidesz tutira vett sikerét, teljesen átrajzolva a magyar politikai…..
Tavimajom 2010.02.19 02:16:04
Varánusz Bazsika világa 2010.01.27 08:00:00
Dzsudzsák Balázs lesz a Fidesz egyik kampányarca! -zengi a hazai sajtó szerte a neten.Igaz még nem nem tudjuk pontosan milyen szerepet vállal a válogatott középpályás, mert ahány cikk, annyi verzió jelent meg erről. Engem sokkal jobban foglalkoztat, miért érzi egy sportoló…..
  Tényleg nem modorosblogos az esti bónusz, de kifejezetten aktuálissá vált - olvassátok hát gyorsan az esti tévézés helyett/mellett! Drága Tibor! Az alábbi néhány sor nem e blogra született, de úgy érzem, sokan vélik majd felfedezni egy-egy kedves utastársukat! Szó…..
Tavimajom 2010.01.12 22:18:55
Hosszú szünet után újra egy olyan sztori kerül terítékre, ami vélhetően igen erős reakciókat fog kiváltani az amúgy is revolver-természetű kommentezőinkből. A szép és szőke lány megcsalja a gazdag autókereskedő pasiját egy zöldszemű mezei melóssal, ám egy drága…..
December 18-án 5-2-re verte a Buffalo a Torontót, a második hazai gólt Toni Lydman szerezte. A jegyzőkönyvből ennél több nem derül ki, de nem akármilyen találatot hozott össze a Sabres finn védője. Lydman a vonaltól előre emelte a korongot, amely elszállt volna a kapu mellett. Vesa…..
Csütörtök óta játsszák az Avatart, egyszerre volt a premier nálunk és az USA-ban, a kritikák egyöntetűen dicsérik a filmet (Index, Origo), és vastagon kihangsúlyozzák, hogy ezt mindenkinek látni kell -> 3D-ben! Ugyanis James Cameron az egész filmet a direkt erre a filmre…..
Az utóbbi idők legeredetibb játéka a The Company of Myself. Azoknak a programoknak a sorát gyarapítja, amikben egy főhős több alteregója csak együtt, összedolgozva tudja megoldani a pályákat (ilyen volt például a tíz kurzoros játék, ugye), de csavar még egyet az ötleten: az…..
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
Na, szombat lévén lazítunk, és a beküldött, bájos meghívókból szemezgetünk egy kicsit. Az első egy meglepetésparti lesz Josef Tisótól (írj, ha az igazi nevedet szeretnéd látni, csak nem mertem), aki "olvasás közben nem tudta, hogy ez most egy vicc-e, vagy esetleg a Modorost…..
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..
Imádták a kommentelők a Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben című, két héttel ezelőtt élesített posztunkat, amiben Noranora elcsodálkozott, hogyan jöhetett ki páratlan megoldás - 773 - a "3 kislány utazik egy buszon Londonba. Mindegyikük kezében 4 kosár van,…..
Nem múlik el hét, hogy ne forrna a levegő a magyar celebvilágot évtizedek óta állócsillagszerűen uraló sztárpár, Hajdú "Zsírmackó" Péter és Sarka "Hajdúné" Kata körül. A legújabb botrány akkor robbant ki, amikor a korához képest meglehetősen fiatalos…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
Tavimajom 2009.09.11 15:39:47
Mustis (polgári nevén Øyvind Mustaparta) billentyűs és ICS Vortex (polgári nevén Simen Hestnæs) basszusgitáros-énekes többé nem tagjai a Dimmu Borgirnak. Mindez a billentyűs myspace-éről derült ki legelőször, ahol kezdetben egy indulatos üzenet jelent meg a kirúgásával…..
A B-oldal álombanda következő megszavazható "pozíciója": a dobos. Hasonlóan az énekesi szavazáshoz, itt is 1 hetetek van, hogy az alábbi listából közös erővel megszüljétek, ki legyen a dobok ura a képzeletbeli álombandában. A lenti és fenti kék nyilakat használjátok…..
Nemrég elkészült Péterfy Bori legújabb klipje a Téged nem című szerzeményre. A dal a majd csak most következő második Péterfy Bori & Love Band-lemezen lesz rajta, de már egy ideje digitális formában megvásárolható egy rakás remix társaságában. A klipet Gács Tamás…..
Öt évvel később, 2009-ben már alig emlékszik valaki a Magyar Jövő Csoportra. Diána sem szívesen. Ma már költő, vallástörténész író és bajkeverő, a szellem embere, aki júliusban is bundás csizmát hord.   Öt kötetesre tervezett Nimród sorozatának első darabja…..
Tavimajom 2009.07.16 14:23:19
Enter Shikari – Common Dreads (Warner) Az Enter Shikari nevét jómagam egy interjú (most már talán nem annyira) titkos részeként hallottam, amikor a Mangod Inc. tagjai röhögve meséltek arról, hogy van egy stílus, amit nintendocore-nak neveznek, és hogy felmerült, az Enter…..
Vidéken élni sokkal jobb, frissebb a levegő, ciripelnek a tücskök, meg Vágó István titkait is mindenki megismerheti. A Blikk budapesti kiadásából ugyanis kimaradt a címlapsztori, „Felesége küldte Vágót a Tv2-höz” harsogja a szalagcím, lapoznánk a 15. oldalra a pikáns…..
Adott a belga tizennyolc éves Kimberley Vlaminck, aki elmondása szerint három darab csillagot szeretett volna tetováltatni a bal szeme köré. Egy Belgiumban dolgozó román tetováló művészt választott ki erre a feladatra. Milyen jó ötlet az arcod dekorálását egy olyanra bízni akivel…..
már előre kisebb vihart kavart a Faithless fellépése a Hegyalja Fesztiválon többen is megkerestek minket ez ügyben hogy nem is koncert lesz, csak DJ szett, és akkor ez átverés nos, a plakáton szerepel a DJ szett megjegyzés ha nem is a legszerencsésebb módon, szuperapró betűkkel…..
Tavimajom 2009.06.12 09:07:38
Joss Whedon neve fogalom a sorozatrajongók között, több sorozat miatt is istenként tisztelik (Firefly, Buffy), és a konszenzus az, hogy amibe ő belekezd, annak rossz vége nem lehet, az ember egy zseni, és kész. Nem akarom a rajongótábor haragját kivívni magam ellen, de ezzel…..