Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Hülyék Pörölye

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- SPOILERES azoknak, akik még nem látták az első négy évadot - Minden út Terminusba vezet. Csakhogy a menedéknek kikiáltott hely valójában kannibálok gyűjtőhelye, és úgy tűnik, ezt a rémületes felismerést Rickék hamarosan a saját bőrükön is megtapasztalják. Más…..
Blogolkodom, tehát vagyok Meglett 2014.01.18 12:11:42
Óriási örömmel és annál nagyobb megkönnyebbüléssel bejelentem, hogy egy egészséges és gyönyörű kisfiam született. Nagyon hosszú és gyötrelmes szülés volt, ahol a tehetetlenségem teljesen kiakasztott, de a születés maga egy leírhatatlan érzelmi vulkánkitörés. A gyerek…..
A Hülyék Pörölye 2014.01.19 03:00:52
Na, hát ez aztán kellett, mint hóembernek a hősugárzó! Nem igaz, hogy ha nagy-néha észreveszik a videójátékokat, mint potenciális alapanyagot, akkor is pont egy Need for Speed-et kell leakasztani a polcról! Ha már mindenképpen autóverseny, nem lenne sokkal izgalmasabb egy…..
A Hülyék Pörölye 2013.10.03 13:02:38
Már zajlik az évadzáró rész készítése, amivel rengeteg meló van, és sajnos nem vagyok biztos benne, hogy még a héten be tudjuk fejezni, valószínűbb a jövő hét eleje. Cserébe viszont egy igazán epic bemutatóra számíthattok, amiben a sorozat egyik legnagyobb hiányossága,…..
A Hülyék Pörölye 2013.08.23 19:18:32
@Callinicus: - Szirmait nagyon kedvelem, egyszer élőben is volt hozzá szerencsém és ha csak kb. egy percet beszéltünk csak, nagyon intelligens embernek ismertem meg (persze videói alapján is, nem az 1 perc alatt :D ) Sajnálom, hogy nem ragadt meg a Filmbarátokban, de ez szerintem inkább FreddyD, és Zoly miatt van, egyszerűen nem kedvelték, vagy nem tudom. Sokkal jobbnak tartom mint az utóbbi duót.
- Dancsó nekem néha elég szélsőséges, de nagyon vicces, és abszolút profi, az egyik legjobb magyar videós.
- Puzsér pedig közlésmódja és szenvedélye, és persze elképesztően mély tudása (amit szeret letagadni) valamint műveltsége és intelligenciája miatt a kedvenc kritikusom. Sok mindenben nem értünk egyet, de nála senki sem fogalmaz könnyebben, közérthetőbben, és meggyőzőbben. Sajnálom, hogy a politikában nem vállal szerepet.
A Hülyék Pörölye 2013.08.25 08:49:12
@Callinicus: Youtubeon barátkoztam meg Puzsérral, az említett videókat részben, vagy teljesen látta,m a rádióműsorának archívjait szoktam hallgatni, nagyon felkészült (volt) mindig. De a Gyűrűk Ura számomra a világ legjobb filmtrilógiája, kb. kívülről tudom az egészet. :) Warhammert 40k-t annyira nem ismerem, a Gaunt szellemeinek első 3 részét olvastam el, azok kellemes olvasmányok voltak, ellenben a Felix & Gotrek regények, amik a Warhammer Fantasy univerzumban játszódik, sokkal jobban megfogott, mindent elolvastam onnan :)
FreddyD-ről és Zolyról nekem az jött le, hogy túl gyorsan ítélnek, főleg Zoly, neki nagyon erős a személyisége, azért soha nem változtatna a véleményén, ami azért elég rossz egy kritikustól (szerintem), és ezenkívül nagyon nehezen dolgozzák fel az olyan dolgokat, amik az ő látószögükön kívülről jöttek pl. anime. Tisztára, mint az öregek :)
..
A Hülyék Pörölye 2013.07.07 07:17:13
A Hülyék Pörölye 2013.07.09 07:22:29
@Callinicus: Ja, azóta próbáltam, és nem lett belőle más, mint egy "két részeg fát pakol" remake.
A színház.hura kikerült egy egyórás videóanyag, aminek a csúcspontján a röhögő Kerényi Imre akkorát buzizott a Nemzeti Színház igazgatóváltásának örvén, hogy arra még a teátrumot Alfölditől megöröklő, nyíltan jobboldali Vidnyászky is csak a fejét tudta…..
Mivel már téma volt itt korábban, gondoltam beillik ez a videó, amit az Origo készített. Mint olyan ember, aki mindig is Budapesten élt, kicsit szomorúan nézem ezt. Teljesen megérteni nem tudom. ..
A Hülyék Pörölye 2013.05.01 06:37:21
Sziasztok! Nagyon szeretem az Irrational Games játékait. Amihez Ken Levine hozzányúl, az rossz nem lehet (az én nézőpontomból biztosan nem)! Tervezek a jövőben egy Irrational Games végigjátszás maratont tartani, ami a következő játékokból fog állni: System Shock 2A Good Old…..
A Hülyék Pörölye 2013.04.14 20:29:40
Sziasztok! Ki emlékszik még a System Shock 2-re?Egy 1999-ben kiadott belső nézetű akció szerepjátékról beszélünk, melynek története a távoli jövőben, 2114-ben játszódik és erősen épít a túlélő-horrora is! Röviden, tömören annyit a történetről, hogy az emberiség…..
A Hülyék Pörölye 2013.04.09 22:05:17
Sziasztok! Összeválogattam az összes olyan márciusi játék megjelenést, ami szerintem tökéletes ajándék lehet húsvétra egy igazi játékosnak! Engedelmetekkel íme a lista! Battielfield 3: End GameA Battlefield sorozat az interneten keresztül játszható csapatalapú játékmódjai…..
A Hülyék Pörölye 2013.03.28 00:14:57
Sajnos technikai problémák miatt a videó hangja nem lett tökéletes, és az indavideónak hála a képek is teljesen összefolytak. Sajnos nem tudtam vele mit kezdeni, de remélem így is élvezhető lesz a videó. ..
Baaad Movies Évzáró - 2012 2013.01.08 08:33:05
Ismét eltelt egy év, és azt kell mondjam, soha jobb évet! 2012 kifejezetten erős volt a mozikban. Több volt a kellemes meglepetés, mint a csalódás, és ha nem is minden nagyon várt film váltotta be az ígéreteket, a legtöbb még így is jó volt. Hollywood nagy blockbusterei éppúgy…..
Ahogyan már tavaly, most is itt a filmes naplóm, amelyet most már másodjára készítek el. Összesen elvileg 169 filmet néztem meg (feltűnt, hogy a Drive kimaradt, szóval azt utólag még beírtam), statisztikáknál ugyanakkor csak 168 jött ki. Többszöri nekifutás után sem találtam…..
Szóval igen, jelen leszek a HoldfényCon nevű szubkulturális összeröffenésen. Ha akarjátok látni, ahogy nem tudok élőben előadni, gyertek :) http://holdfenycon.hu/szirmai-gergely-eloadas-a-holdfenycon-on/..
..
A Hülyék Pörölye 2012.10.16 18:52:42
Ahogy ígértem, már most megnézhető a kedd esti meccs. Én örülök neki, mert kedden nem fogom tudni látni ..
Ezennel megkezdődik a Baaad Movies 7. évada! Az első rész rögtön egy found-footage-horrorról készült, mely vitán felül a műfaj mélypontja... eddig legalábbis! És azt se felejtsétek el, hogy ma éjfélig még lehet szavazatokat küldeni a Nyárzáró nyereményjátékra! ..
A Hülyék Pörölye 2012.10.08 09:15:21
Íme az utolsó 20 perce a filmnek, ahol már érezhetően nagyon elfáradtunk... de túléltük! Ezzel véget ért az évadzárás is, ami az Oscar miatt most eléggé elcsúszott, viszont remélhetőleg már a hétvégén, vagy jövő hét elején felkerül a hetedik évad nyitó videója! A…..
Filmbarátok facebook oldalán küldte valaki ezt a trailert és igencsak érdekesnek néz ki. Kezd egyre javuló tendenciát mutatni a magyar filmipar és ez szerintem leginkább a függetleneknek köszönhető. Lehet, hogy azok között sem mind tökéletes (pl az ominózus Dobogó Kövek), de…..
Íme a győztesek listája! A nyertesektől szeretnénk kérni egy-egy e-mail, amiben leírják az elérhetőségükre, ahová a nyereményeket postázhatjuk, illetve az első 3 helyezett-től a választott nyeremény címét is! A választható nyeremények: 3. helyezett:- Az erő…..
A Hülyék Pörölye 2012.09.24 20:14:04
@Aleka: Nálam dobogós vagy :)
Tehát akkor megnéztük... nagyon-nagyon-NAGYON rossz volt! Az első 20 percen igazán még nem érződik, micsoda szenvedésen mentünk keresztül, itt még kicsit döcögött a dolog, de azért remélem így is szórakoztató lesz! (A film feliratos!) ..
A Hülyék Pörölye 2012.09.13 09:16:23
Ha visszatekintek zenehallgató múltamba, egyértelműen a Beatles volt az első, amit az első kedvencnek neveznék. Még most is hallgatom néha őket, bár a kezdeti (már talán zavaróan pofonegyszerű) dalaikat általában átugrom. Olvastam Beatles könyveket, szüleimmel megnéztük a…..
Na, ahhoz képest hogy milyen döcögősen indult a verseny, a végére csak összejött 21 nevező videó, ami azért elég szép szám! Ráadásul amiket eddig láttam, azok elég jók is voltak. Most rajtunk a sor, hogy átnyálazzuk magunkat a videókon és felállítsuk a rangsort (nem lesz…..
A Hülyék Pörölye 2012.09.04 19:16:32
A Hülyék Pörölye 2012.09.05 07:25:23
@BlackSheep89: Egyébként jövőre én is felajánlhatok nyereményeket? Csak van pár dvd-m, ami kétszer van meg, és klasszikusok :)