Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TTK HÖK

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Társadalomtudományi Kari HÖK képviselőinek és megbízottjainak januári közéleti beszámolói elérhetők az alábbi linken:2011. január..
Február kilencedikén, 19.00 órai kezdettel tartja a TTK HÖK a 2011-es év első választmányi ülését, a következő napirendi pontokkal:1. Köszöntő, a napirend elfogadása 2. Elnöki beszámoló 2010. II. félévéről (Kiss Dávid) 3. Alelnöki beszámolók (Juhász Ádám, Juhász…..
A TTK HÖK tagjainak beszámolói (cenzúrázatlanul! :D) elérhetők az alábbi két linken:2010. június-szeptember2010. október..
A választások csütörtöki lezárultával a mai napon megtartottuk alakuló ülésünket, melyen a választásokról való beszámoló után a 2010/2011-es tanév HÖK-választmánya hivatalosan is megalakult. Dobroczki Ádám augusztus 9-i lemondását Németh Dóráé követte októberben.…..
Corvinus T-kar HÖK Jótevő hét 2010.10.11 20:00:00
A Gyermekétkeztetési Alapítvány és a Civilek a Palotanegyedért Egyesület idén harmadik alkalommal szervezi meg egyedülálló, országos szintű kezdeményezésüket, a Jótevő hetet, melyre 2010. október 11. és 17. között kerül sor.Az egyhetes rendezvénysorozat keretében a Civilek a…..
A vetélkedő célja, hogy a felsőoktatási intézmények hallgatói meglévő ismereteikről tegyenek tanúbizonyságot a nemzetközi kapcsolatok rendszeréről, a nemzetközi szervezetekről és Magyarország ezekben betöltött szerepéről. A vetélkedő során a résztvevők az alapvető…..
A Civilek a Palotanegyedért Egyesület, a Párbeszéd Háza és az Imagine Budapest a Palotanegyed kulturális örökségének megóvása és ismertté tétele érdekében ismét esszéíró pályázatot hirdet. A pályázat célja a Palotanegyed (Budapest, VIII. kerület) megóvásra és…..
Corvinus T-kar HÖK Nyári hírek 2010.08.10 03:55:00
A jó HÖK-ösnek minden nap ajándék, amit végigdolgozhat, így van ez még nyáron is :) A TTK HÖK-ben is vannak néhányan, akik mit sem törődve azzal, hogy eljött a láblógatás, a féktelen vízparti bulik és szakmai gyakorlatok letudásának szezonja, campus-szintű munkákba…..