Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tisztaorultekhaza

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindennapjaim egyre, egyre nehezebb 2011.02.18 21:30:00
 Ennyi volt, nem érdekel a diéta. Ma eljutottam odáig, hogy tovább már nem bírom.Délután Noémivel vásárolni voltunk, és szóba került a diéta. Elkezdte kérdezgeti, hogy szerintem ő hízott-e mert nem látja magán, de lehet, hogy hízott, mert úgy érzi. Hát én ha őszintén…..
tisztaorultekhaza 2011.02.19 09:03:51
A tegnapiról lemaradt...
Az átlagos srácok többsége nem alkat alapján ítél, sokkal fontosabb nekik az hogy te belülről milyen vagy. Sajnos, az átlagos fiúk nem kellenek a nőknek. Nekik valami extrább tutibb pasi kell. Csak az ilyen extrább pasik saját magukat jobban szeretik mint a nőt akivel járnak. És ezek többsége a tuti csajt is keresi (aki jól mutat az ő tökéletességük mellett). Persze lehetnek kivételek, de nyilván az a lány nem fogja magát egy ilyen pasi mellett jól érezni, mert az ilyen pasi nem szerelemből fog vele lenni és csak tárgyként fog rá tekinteni. Valószínű én sem érezném magamat jól egy tip-top lány mellett, mert jó magam is messze vagyok a tiptoptól. E helyett inkább egy kedves, aranyos lányt keresek aki tud szeretni és nem vágja a fejemhez hogy nem vagyok az tipikus férfi ideál alkatilag. Csak sajnos kevés az ilyen lány! Nagyon kevés! Nekem pl semmi bajom a ducibb lányokkal, engem pl nem zavarna ha 130-140 kg is lenne, ha van benne kedvesség, ami sokkalta vonzóbbá teszi őt mint a sok hülye 50-60 kg-os cicababát. A pasikról még annyit... Ha felmész egy társkereső oldalra és látsz egy olyan pasit aki félmeztelen képet rak fel magáról, azt kapásból ikszeld ki. Felejtős! Az ilyen saját magát szereti a legjobban. Nem mondom szívesen néznék ki úgy ahogy egy némelyik, de ha megszakadok sem fogok úgy kinézni mert nekem ilyen az alkatom. Persze járhatnék kondiba meg ilyenek, de én ahelyett inkább biciklizek egy jót vagy elmegyek egy jó filmet megnézni. A randikkal kapcsolatosan egy-két jó tanács... Sajnos, ezeken a társkereső oldalakon sok a kamu vagy csak szexet akaró pasi, aki igyekszik elhitetni veled, te vagy a minden és szeret. Ne dőlj be nekik! Szép szavakat bármelyik pasi tud mondani! A tettek teszik valódivá azt amit mond. Tehát ha tényleg szeret, akkor talpaljon érted és ne akarjon a második, harmadik randin lefeküdni veled, de még felcsalni magához sem a lakására. Aki igazán szeret, fog rád várni! Ja és bármennyire is vágysz esetleg a szexre, sose add meg nekik második, harmadik randin. Saját női büszkeségedet tiprod el ezzel! Udvaroljon, ismerjen meg téged! Persze, lehet hogy régi módi vagyok és valószínű előbb fog engem megerőszakolni egy nő mint én őt, de nálam alap dolog az ismerkedés és csak jóval utána ágyba bújás.
Becsüljön meg és szeressen!
Mindennapjaim Nem bírom... 2011.02.17 23:14:00
Egyszerűen nem bírom tovább! Éhes vagyok, enni akarok. Sőt nem is enni, hanem zabálni! Ha ez a karcsúság ára, akkor én inkább kövér leszek. Ezt nem lehet kibírni. Egy hajszálnyi választ el, hogy kirohanjak és felzabáljak mindent amit a hűtőben találok.A legrosszabb, hogy Anyu…..
Mindennapjaim Rég jelentkeztem... 2011.02.15 19:12:00
Hát igen elég rég jelentkeztem már. Ami ugye nem azt jelenti, hogy nem történt velem semmi. Épp ellenkezőleg. Nagyon nagy dolgok történtek! Elhatároztam magam január elején és elkezdtem diétázni. Vége a féktelen zabálásoknak, édesség halmok elpuszításásnak. Nme tudom meddig…..
Mindennapjaim Hóesés! 2010.12.14 18:49:00
Este szépen elkezdett esni a hó! Ok, nem lett oylan nagy szép hótakaró reggelre, mint amilyent álmodtam, de azért tezsik. :)Gyönyrű, fehér friss hóban mentem reggel. Imádom ahogy ez a fehér porcukor ellepi  avalóság, az utca mocskát, és kicsit azt hihetjük, hogy egy…..
Múlt hét szerdán a magyar kormány bejelentette a nyugdíjrendszer átható reformját, melyre, mondhatni, azonnal felbolydult a nemzetközi sajtó. A vélemények korántsem pozitívak, sőt, mivel a helyzetet nem önálló esetként, hanem a kétharmadot megszerző Fidesz-KDNP kormány…..
Egy újabb hétvégén vagyunk túl. Nem tudom kinek, hogyan telt, nekem nagyon kellemesen. :)Nagyrészt Ferivel, és a szex és falnákság jegyében múlt el a két nap. Péntek délután még Noémivel ültünk a mekiben ahol a big mac-et falatozva arról kérdezget engem, hogy szerintem…..