Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csicsóka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
Csicsóka 2017.06.23 15:11:14
@Lucifer Morningstar: még nem néztem be követési távolságot. De nem lehetek biztos benne, hogy a mögöttem jövő sem fogja benézni. Pl. autópályán 120-ról 70-re padlófékkel - indokolatlanul - veszélyeztetésnek érzem. A mögöttem jövő kamionos is így gondolhatja..
Hívők egy csoportjának az egyházi vezetőknek címzett nyílt levelét közölte a Szemlélek blog. A dokumentumot szerző vallásos emberek petíciójuk aláírására buzdítják a hívőket, mert kifogásolják a menekültügyi törvény múlt hét óta hatályos módosításának következményeit és azt krik az egyházaktól:…..
Csicsóka 2017.04.05 15:25:12
@mpl: Igazad lehet, elég pogány vagyok. Egy kicsit igyekszem jobbnak lenni, és senkit sem kiirtani. (És lehetőség szerint azt sem hagyni, hogy mások irtsanak.)
Csicsóka 2017.04.05 15:28:56
@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!: Teljesen helyes magatartás! Ám a bűnözők is fűtött cellákban alhatnak, kapnak kaját, orvosi ellátást, mindazt, ami minimálisan szükséges.
Csicsóka 2017.04.06 10:03:49
@babo_: Nekem úgy rémlik a történelemből, hogy az arabok mindig is küzdöttek egymással. A kereszteshadjáratok (minden ocsmánysága mellett) EBBŐL a szempontból jobbat tettek: legalább volt közös ellenségük, akik ellen összefoghattak. Az igazán rossz dolog az újkori keresztény nagyhatalmak általi határkijelölése volt, amely kifejezetten nem a törzsi, nemzeti, vallási határok alapján történt.
A lakásáremelkedés bizony nagy kihívás elé állítja azokat, akik most szeretnének új otthonhoz jutni. 10-20 milliós budapesti ingatlanok közül is nehéz választani, nem még ha ennek csupán a töredékét tudjuk lakásvásárlásra szánni. Mai bejegyzésünkben megnézzük, milyen lakásokat vásárolhatunk a…..
Reklámfogás Az IKEA labirintus 2016.09.08 07:25:00
Nemrég írtam egy posztot a Gruen-transzferről, vagyis arról a jelenségről, hogy a bevásárlóközpontok úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban érezzük magunkat, így minél több időt töltsünk el bennük, és ezáltal (remélhetőleg) minél több pénzt költsünk el az…..
1945. augusztus 9-én Nagaszaki fölött robbant a második világháborút tulajdonképpen végleg lezáró atombomba. A korábbi kapitányáról Bockscar névre keresztelt bombázó az elsődleges célpont, de a felhők miatt nem látható Kukora felől érkezett a város fölé, majd terhét ledobva éppen csak visszaért…..
Akinek volt bármilyen kétsége afelől, hogy a magyar népszámlálás ebben a formában egy értelmetlen pénzkidobás, ki kell ábrándítsam. Más módszere ugyanis nem lenne Mária műmájer kormányának, hogy bebizonyítsa: a lakosság túlnyomó többsége katolikus. Minthogy nem az.…..
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
Megvan a Tv2-t tulajdonló SBS és a ProSioebenSat1-csoport egyesülésének első látható eredménye, hiszen a cég német zászlóshajójához hasonlóan a magyar csatorna is megvásárolta Uri Geller esztrádműsorát, amiben a parafenomén utódait keresi. A The Successor (Utód) magyar…..