Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EZ Parkolók Kft.

22 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PÁRATLAN, POMPÁS, PARÁDÉS, PAZAR Azt hiszem, EZek a legmegfelelőbb szavak a november 3-ai EZ SZERETET-SZÜRET 2011 Opera  rendezvényre.      A rendezvény sorozat idén első alkalommal tárult a közönség elé, de az EZ Opera parkoló már a negyedik…..
Amikor meglovagolom a hullámokat... Judit Lauter, 2011. november 3., 20:12Úgy gondoltam, hogy megosztom Veletek a mai napom egy részének történetét.Szabó (Jaglon) Jocó meghívott minket egy céges "Szeretet napra" egy parkolóházba az Operaház közelében, hogy öleljük…..
 Nem járnak pontosan az utcai parkolóautomatákba épített órák: egyes berendezések akár tíz percet is késnek, de olyannal is találkoztunk, amely hat percet sietett. A IX. kerületben hónapok óta probléma van az időmérők pontosságával, a Ferencvárosi Parkolási Kft.…..
 Üdvözöllek ! Még tart az ősz, bár nyárnak néz ki, de nálunk később sem áll le a szüretelés !Legközelebb2011 október 06-án aKERTÉSZ UTCAI EZ PARKOLÓbantalálkozunk Barátainkkal !Ahol már lázas készülődés folyik !A '60-as  és '70-es évek hangulatával…..
Sziasztok !Nem az EZ Parkolóknál történt az eset, de érdekelne a véleményetek, mert elég tanulságos a történet !Ha jól értelmezem Lajos levelét és a mellékelt képet, elképzelhető, hogy valóban nem sértett semmilyen szabályt, még ha ránézésre szokatlan helyen is…..
Egyre nehezebb parkolóhelyet találni. Gyakori látvány, főleg csúcsidőben, hogy az autósok szinte már-már ütik egymást egy jó utcai parkhelyért, miközben a pár méterre levő mélygarázsban, parkolóházban több száz üres hely van. Vajon miért van ez? A magyarok…..
Gyorsak és szemfülesek a parkolóőrök a Ferencvárosban, főleg, ha kis csomagok szélvédőre helyezéséről van szó. Zsolt büntetése is csak egy percen múlott - milyen kár, hogy már sms-ben is el lehet intézni a parkolást. Így egyszerre több dologra kell figyelniük a kedves…..
Az autón kerékbilincs volt, ami elég fura, tekintettel arra, hogy szabályosan parkolt egy félreeső kilencedik kerületi utcában, a Ráday mellett. Ott volt mindenki, az autó tulajdnosa és a kerületi közterületfelügyelő embere, és bár Dórával vacsorázni indultunk, lefékeztünk,…..
A csökkenő Budapesti autósforgalom igazi oka!   Nemrég megjelent, hogy 10-15% csökkent a Budapesti autósforgalom az elmúlt hónapokban. Az okosok máris megtalálni vélték az okokat. Szerintük, az ok, egyértelműen a magas benzin ár. A valóság ennél árnyaltabb, és…..
parkolás blog Felvonulási tér 2010.04.27 08:21:22
Nem tudom milyen indíttatásból hagyja valaki 4 napig az autóját tilosban, de látszik, hogy a büntetés nem maradt el:) Április 22-én még ott állt a kocsi, ha valaki tud róla valamit, akkor kommentben jelezze.A felvonulási téren (56-osok tere) nem igazán van parkolási rend. Több…..
Közterületi parkolási pótdíjat kaptál?   NE AGGÓDJ ! MEGMENTÜNK !               KIFIZETJÜK HELYETTED A BÜNTETÉS ÖSSZEGÉT !!! SŐT MÉG TÖBBET IS, klikk ide !!   ..
Kedves Üzlettulajdonos ! A belvárosban nehéz parkolóhelyet találni, ha mégis sikerül, akkor félti az ember az autóját a sérülésektől és szeretné megóvni magát az utcai büntető céduláktól. Véleményed szerint hány olyan Vendéged lehetne, aki csak azért nem vásárol…..
   2011 szeptember 11.   Ennek jegyében most az EZ Parkolók lehetőséget biztosít, hogy megmutasd mit tudsz!   NÁLUNK TE IS SZTÁR LEHETSZ !   Szeptember 11-ig folyamatos megjelenést biztosítunk ! (talán még tovább is !)   Kezdetben csak az EZ Opera…..
Kedves Vendégem, Barátom ! Tudsz egy hangulatos sörözőt? Kávézót? Egy mindig ugrásra kész rendszergazdát? Egy mindig pontos könyvelőt? Egy jó utazási ügynököt/irodát? Egy igazán jó pénzügyi tanácsadót? Egy megbízható és megfizethető takarítócéget? Egy…..
Tegezhetem vagy magázhatlak? Lépten nyomon száraz, unalmas szövegeket lehet olvasni honlapokon. A sótlan weboldalaknak van egy közös ismérvük, mégpedig az, hogy nem merik megszólítani az olvasót. Akkor lesz eredményes és gördülékeny a kommunikációnk, ha úgy írjuk meg…..
Üdvözlöm ! Az elmúlt évben megkeresett minket egy angol úr, Dr. Albert Royaards azzal a kéréssel, hogy szponzorálnánk-e az  Alapítványát  ingyenes parkolóhellyel. Dr. Albert Royaards, a Mosolygó Kórház Alapítvány Kuratóriumának Elnöke Sokat beszélgettünk,…..
Történt a napokban, hogy Budapest belvárosában akadt dolgom. Általában nem használom a BKV-t elvi és költség takarékossági okokból, de most rákényszerültem. Hat szerdai napon kellett volna eljutnom a Nyugati pályaudvarról a Ferenciek terére, és vissza. Mivel ez három…..
EZ Parkolók Kft. 2010.08.21 03:58:20
@bogancs:
Sziasztok !

Csak egy tipp:
Próbáld meg az Akácfa utcában, a központi Ügyfélszolin hátha beváltják !

Mosolygós napot !
Üdvözlet minden Olvasónak ! Nemrégiben felmerült, hogy hasznosítanunk kéne a parlagon heverő területeket és felületeket, így közösen döntöttünk,kiadjuk őket. Reklám felületek kb: 1,5 m2 méretben, megfizethető áron, plusz az 1. hónap INGYEN ! A területek…..
Tisztelt Vendégünk !Lehet, hogy Ön még nem hallott róla?Olvassa el !Másfél milliárdot remél a főváros az új parkolási rendtől  Független Hírügynökség Az előzetes számítások szerint a fővárosi önkormányzat évi 1,5…..
Üdvözlet !Szeretném felhívni a figyelmet, hogy 2 nap múlva befejeződik a kupon letöltési időszak ! Továbbá elindult a  a fórumunk a FACEBOOKON ! Már most van néhány hozzászólás, szóljon hozzá Ön isvagy csak böngésszen a már meglévő vélemények között !Mosolygós…..
Üdvözlet ! Ez a levél egy kicsit eltér a szokványostól. Aki még nem ismer, az engedje meg, hogy bemutatkozzam.           Szabó József vagyok, de szeretem, ha csak Jocónak hívnak. 2005 augusztusa óta dolgozom az …..
Tisztelt Leendő Partnerünk !     Kérem engedje meg, hogy tájékoztassam legújabb akciónkról,   melynek keretén belül nem csak Ön, de a Vendégei is profitálhatnak.A belvárosban nehéz parkolóhelyet találni, ha mégis sikerül, akkor félti autóját a sérülésektőlés…..
INGYEN PARKOLÁS A BELVÁROSBAN? Hihetetlen? Pedig mégis IGAZ!!!!!! Ezzel az üzenettel 1 órányi (60 perc) INGYEN PARKOLÁSRA vagy jogosult az EZ Parkolók parkolóházainak bármelyikében! Az elsõ órát most mi fizetjük! Csak add le ezt az adatlapot az Ügyfélszolgálaton. Név:…..
Egy kis jókedv :- Miért küldik a facsemetéket a faiskolába? - Hogy ne legyenek fatuskók!Amerikai közlegény a feletteséhez: - Uram, meglepődne, ha azt mondanám, hogy egy híres amerikai színésznő vagyok? - Meg Ryan! - Jaj, komám, de könnyen vagy öltözve! Nem kevés ebben a…..