Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kövééé

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Queen of Mystery vagy Mystery Queen címmel indult el egy Sherlock-parafrázis az egyik dél-koreai tévében, aminek első részébe belenézve tulajdonképpen és hótt őszintén szólva soha a büdös életbe' meg nem mondom, hogy köze van a klasszikus krimkhez vagy éppen Benedict Cumberbatch tévésorozatához. A…..
Kövééé 2017.04.10 11:29:13
Az addig rendben van, hogy Carol diós-mogyorós-dinnyés sütit süt majd és biciklivel viszi el őket Ricknek, aki a tornácon várja, lámpafény mellett, de minek a dinamit? És ki önötte betonba a zombit? Kommentekben várjuk a megoldásokat. Nagyon. A hetedik évad február 12-én folytatódik...
A Stranger Things a Netflix egyik legnagyobb sikerét hozta el, annak idején mi is megírtuk spoilermentes kritikánkban, hogy miért is sikerült olyan jól ez a 80-as évek filmjeit remixelő sorozat. Így sem sikerült azonban hibátlanra és a Saturday Night Live című NBC-s…..
Jó, egy hónap még van, vagy mittudomén, 24 nap, de azt már fél lábon is...
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
Kövééé 2016.09.07 11:44:55
Az értéktelen egészségügyi tanácsokat osztogató weboldalaknak se szeri, se száma. A stupiditási lista élén nagy a tolongás, de egy viszonylag új versenyző nagy lendülettel tör élre: a ripost.hu Medicina rovatát szerkesztők olyan szintű dilettantizmussal írják a cikkeiket, hogy az már felveti a…..
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
A fenti szpot kb. egy hete jelent meg, azóta keresnek szereplőket a Viasat új realityjébe, amiről a munkacímen kívül túl sok mindent nem lehetett tudni, de mire tartanak minket, ha nem arra, hogy kiderítsük, miről is lehet szó. Több forrásunktól is úgy tudjuk, hogy egy saját fejlesztésű formátumról…..
Kövééé 2016.08.03 10:34:11
Az amerikai tévékritikusok sokkal jobb helyzetben vannak, mint európai kollégáik, ugyanis nekik évente kétszer rendeznek egy-egy hétnapos szakmai találkozót, amin sz összes tévé felvonul, bejelenti új portékáit, elviszi a szakmai vezetőket és a legnagyobb sztárokat, akiket addig lehet kérdezgetni,…..
  Véget ért az HBO-n a Trónok Harca hatodik évada. Idén utoljára jelentkezünk spoileres kibeszélővel...
Kövééé 2016.06.29 10:46:41
Jó sok a hiba a cikkben, bár mintha már mindeniket említették az előttem kommentelők, azért érdemes lenne átolvasni publikálás előtt... és egyáltalán nem az "amilye"-re gondolok.
Egyébként nagyon jó rész, elvarrt szálakkal, epikus jelenetekkel, stb. Nyilván utólag mindig kerülnek elkényeztetett nézők, akik rögtön nekifognak okoskodni, hogy de még jobban fel lehetett volna pimpelni, meg núb a rendező. Ezek közül a cikk irónak kb. annyiban merül ki az éleslátása, hogy Szellemről meg lett feledkezve, bár az is inkább a 9ik részre igaz, mert itt nem igazán lehetett volna sok mondanivalója a nagy északi meetingen.
Számomra Cersei tronra csücsülése volt a leghatásosabb pillanat, ez nő badassebb mint Dany összes legsárkányosabb pillanatában volt vagy lesz. Az Aryas rész is nagyon oké volt, pont ettől, hogy nem vezették fel a becserkészést, hanem csak betopppant a semmiből mint egy vérprofi nindzsa és tette a dolgát.
Valaki itt írt egy ilyen péniszséget, hogy Sana lenne képes összefogni Westerost, ezért ő kene vezessen... gondolom átaludta a részt amikor a teljes északi elit hatalmas lelkesedéssel hódolt be Jonnak és eközben csak Kisújj báttya hitt abban, hogy lefogják szarni és csak Sansa lehet itt a befutó. Faszt. Azt sem hinném, hogy Sansa irigyli Jontól a dicsőséget, szerintem pont hogy büszke rá és annak örvend hatezerrel, hogy Kisújj beszopta.
Najó, sok a duma, kezicsokoli.
Kövééé 2016.06.29 11:47:40
@Blooredo: van ebben valami kontraszt, de egyáltalán nem mondható hiteltelennek. Sőt! Ahogy a kiscsaj előadja, azt amit, teljesen hatásos, meg őszinte. Sansa szájábol pl sokkal gyerekesebbnek hangzott volna, a zsimbes beszédstílúsa miatt. Pont emiatt a rajongás, hogy meglepően hatásosan csinálja.
A döntés egyértelmű következménye annak, hogy már nem Michael Lombardo, hanem Casey Bloys az HBO programigazgatója. A programigazgatói székből kilenc év után távozó Lombardo számos sikeres, saját sorozatra lehet büszke a True Bloodtól a True Detective-ig, de a Bakelit nem tartozott a sikertörténetek…..
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Kövééé 2016.06.22 10:50:12
@nota19: nem láttuk, ahogy halomba hordják őket.
Szerette volna, ha brutálisan kivégzik a sorozatban. Nem kellett kétszer kérnie. (A bejegyzés enyhén spoileres, úgyhogy aki nem szeretne tudni arról, hogy egy ismeretlen szereplőt megölnek a Trónok harcában - micsoda meglepetés! -, inkább ne kattintson a továbbra.)..
Ha megkérdezünk nyolc feketeöves Trónok harca-rajongót, mármint olyat, aki a könyveket is olvassa, hogy mégis, mi a legközpontibb rejtély ebben a történetben, tuti, hogy legalább hat különböző elméletet kapunk vissza, és az is, hogy félórán belül anyázás lesz a dologból. Ilyen mértékű és szintű…..
Kövééé 2016.06.13 11:42:18
@Nikorene: mi a spoileres a képben? hogy havazik...?
Kövééé 2016.06.13 15:24:02
@Nikorene: van egy kis, de mindhiába. Ha ennyire félsz a spoilerektől, akkor amig nem láttad az adott részt, addig ne fb-ozz, ne indexezz és kb. egyáltalán ne netezz. Csak az aktuálisan legnépszerűbb sorozatról van szó, hidd el, nem fognak hozzád alkalmazkodni.
Hétfőn este az HBO-n lement a Trónok Harca hatodik évadának hetedik része. A meglepő visszatérésekkel dúsított epizód spoileres kibeszélője a tovább mögött olvasható...
Kösz, Német Tomi!..
Kövééé 2016.05.18 10:06:23
Kihozta az Esquire 2015 legszexibb nőinek listáját, amit a Trónok harcából is ismert Emilia Clarke nyert meg olyan korábbi szexszimbólumok előtt, mint Angelina Jolie, Halle Berry, vagy Penelope Cruz. A fantasy sorozat Daeneryse a magazin szerint remekül egyesít egymással szembenálló…..
Kövééé 2016.04.21 16:41:16
Imádom, amikor egy többmilliárd dollár értékű iparág pár letöltőre mutogatva üvölt, hogy miattuk nem megy jól a szekér, közben a másik kezükkel meg nem győzik a zsebükbe tömködni a lóvét. A filmipar hosszú évek óta szórakozik azzal, hogy tök random beperelnek mindenféle…..
Hajnalban a Blikk hozta le elsőként az RTL A farm című műsorának szereplőinek képes listáját, amit elnézve kezdjük elhinni, hogy ez a műsor tök más lesz, mint a Való Világ volt, hiszen a jelentkezők között kapásból egyet sem találunk, akiből simán kinézünk egy keményebb pornós múltat, és az…..
Megírtuk, hogy A Dal első adásának főcíme, hogy is mondjam, kísérteties hasonlóságot mutat a dán vagy norvég eurovíziós válogató főcímével. A poszt megjelenése után az MTVA sajtóosztályát is megkerestük, és azt kérdeztük tőlük, hogy Mi az MTVA álláspontja A Dal felvezető képsorai (intró) és a…..
Azt mondta a Való Világ egykori nyertese, főállású médiaceleb A Dal indulóiról a Facebookon, hogy: Nézem az Eurovíziót, és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy afrikai, egy ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen…..
Kövééé 2016.01.27 14:23:13
@városjáró: igen, rosszul.