Regisztráció Blogot indítok
Adatok
büdös zokni

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idézet a Tévhitek a szcientológiáról blogról, a világ első korlátozott nyitvatartású blogjáról: Ebben az időpontban lehet majd hozzászólni és válaszolok a kérdésre: 2019.05.15.11:00-12:00. Nem ígérem, hogy állandóan ott fogok ülni a gépnél, de reagálok. Utána valószínűleg megnyitjuk a folyamatos…..
büdös zokni 2019.05.16 17:43:07
@Gyaloghuszár: A kérdések lényege az volt, hogy megkapjuk ezeket a semmitmondó és hazug válaszokat, hogy mindenki lássa, mekkora genyadékok ezek, még az is, akinek egyébként még nem volt köze hozzájuk. Nem nekem kellettek a válaszok, én már tisztában vagyok a működésükkel és az elveikkel.
TÉVHIT: "Nem törődünk a családdal, az egyház vagy az írásaink nem támogatják a gyerekeket és családi egységet." Az egyház és a szcientológia alapelvei abszolút támogatják a nagy és erős családokat. A magyar szcientológus közösségben nagyon sok stabil és összetartó család van. A Scientology TV…..
TÉVHIT: "A Szcientológia egy szekta." A „szekta” szót általában becsmérlő értelemben használják, és titkos vagy zárt csoportot értenek alatta, korlátozott tagsággal és rejtélyes tanokkal. A vallástudósok rámutattak, hogy ez a kifejezés szinte teljesen elvesztette jelentését, hiszen mai használata a…..
TÉVHIT: "A szcientológusok elutasítják a hagyományos orvosi kezeléseket, nem hisznek az orvostudományban, minden betegséget pszichoszomatikusnak ("lélek által okozott" ) gondolnak." Pár éve azt hittem, hogy már ezen túl vagyunk, de megint és megint előjön ez a tévhit. Ez az adat arra alapul, hogy…..
TÉVHIT: "A Szcientológia egyház nemzetbiztonsági kockázat." Az utóbbi években két fontos adat merült fel a magyar sajtóban a "nemzetbiztonsági kockázat" kifejezéssel kapcsolatban:..
Tévhitoszlatás 2, avagy Laci visszatér A tavaly szeptember óta nem frissülő (kiegészítés 2019.05.14-én: és ezen blogbejegyzés megjelenése után törölt) Szcientológia: válaszok (objektivszci.blog.hu) után itt az újabb kísérlet. Tévhitek a szcientológiáról - válaszok…..
büdös zokni 2019.05.14 13:03:53
@Damiel: @sciclubtag:
A magyar nyelv egyike azon nagyon kevés nyelvnek, amelyen MINDEN tudományág művelhető, még csak idegen szavakra sincs szükség.
Nekem a legelső és talán a legnagyobb megnemértésem az első tanfolyamomból volt, amikor a srác bemegy a terembe a tanulás alapvető kézikönyvében. Az ajtóra az volt irva, hogy IOI (vagyis: vonal-kör-vonal), ahelyett hogy leforditották volna magyarra és kijavitották volna a rajzon 101-re, ami a terem sorszámát jelentette. (Ha már 1984: "Mindenki tudja, hogy mi van a 101-es szobában...") Évekig nem értettem és rágódtam rajta, hogy mégis miért irták az ajtóra, hogy vonal-kör-vonal???
A másik, hogy a tanulás mestereinek talán még ma sincs rendes szótáruk a saját anyagaikhoz. Koppenhágában EGYETLEN rendesz szci szótár volt, egy kézzel (!!!) gépelt lapokból álló "master glossary", amit mi, magyarok egyszerűen csak salátának hivtunk.
büdös zokni 2019.05.14 16:28:39
@DaDPool: Nem ellentmondás, ugyanis a szciben mindenre van referencia és annak az ellenkezőjére is, hogy a közönségnek mindig kész választ tudjanak adni bármilyen kérdésére, és egyúttal a nekik megfelelő irányba tudják terelni.
Tehát a "soha ne vegyél fel kölcsönt" mellé oda kell tenni azt, hogy "a szci az egyetlen dolog, ami még az életednél is fontosabb", és szegény publik már rohan is a bankba jelzáloghitelért. Mikor viszont a szervezetről van szó, akkor nem kockáztathatják a hitelt, hiszen a szervezet bedőlése magát a szcit veszélyeztetné, aztat tehát nem lehet.
Ha esetleg érzel a fentiekben némi ellentmondást, akkor keresd meg magadban a hibát vagy - ha egyedül nem megy - fáradj az etikatiszthez!
büdös zokni 2019.05.14 21:12:43
@norbert79: Az a helyzet, hogy nincs rá szükség. A magyarban megvan a szóalkotás képessége, csak kevesen ismerik és használják. Nagyon jó szakszavakat tudunk alkotni, nem kell(ene) se tükörforditani se átvenni az angolt. Csak hát ugye itt a szciről beszélünk, ahol régebben egy postaforgalmi szakközépet végzett fiatalember vezette a forditók csapatát...
Ez csak egy rövid figyelmeztető bejegyzés a szcientológia újabb kirakatszervezetéről. Két új vállalati tréninggel jelentkezik L. Ron Hubbard "Út a boldogsághoz" című könyvét terjesztő Virágozz és Prosperálj Alapítvány.  A "Klassz Csapat Építő Program" és "Hatékony és Etikus Csapat Építő Program"…..
büdös zokni 2019.05.07 19:36:07
@Laci12: Én meg kb. ötödjére irom, hogy előbb talán te tisztelj meg minket egy érdemi válasszal...
Értem én, hogy a komm tanfolyamon gyakorolni kell e rizsázást is, de magasabb szinteken bűn elfogadni egy nemválaszt, tudhatnád. Ha erre biztatsz, akkor vagy nem ismered, amit prédikálsz, vagy aljas a szándékod. Esetleg mindkettő.
büdös zokni 2019.05.07 20:49:50
@Laci12:
Maradjunk abban, hogy nem válaszoltál. Igazából nem is neked válaszolgatok, hanem az idetévedt olvasóknak, nehogy már azt higgyék, akár egyetlen dologban is igazad lett itt. Emlékszünk még az első kommentjeidre is, attól eltekintve, hogy nyálas modorra váltottál, minden maradt a régi. 100%-ban a korábban ide kommentelő szcik szinvonalát nyújtod, semmi új, semmi eredeti. Ideje az újabb névváltásnak, lehetnél mondjuk Csetrobot Laci13... LOL
Előzmények: Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim Az eddigi fogadtatás Összességében annyit tudok mondani, hogy szépen fogy „Az én szcientológia sztorim” és nagyon pozitívak az eddigi visszajelzések (megmondom őszintén, tudtam, hogy jó a könyv, de…..
büdös zokni 2019.05.07 19:42:42
@Laci12:
"Diána sokkal alacsonyabb tónuson van mit amikor az egyházban volt"

Érdekes, pár hete még azt is tagadtad, hogy szci lenne, hiszen semmilyen szolgáltatást nem kapott nálatok...
Ez egy menő vallás! Pár évvel ezelőtt indult el újra az a PR-irányvonal a szcientológián belül, hogy ez egy „modern, progresszív vallás”, sőt már a menő (cool) jelző is előkerült. 2016. októberében Instagram, Twitter és Facebook oldalakat, valamint Youtube csatornát is indítottak, valamint két…..
büdös zokni 2019.04.28 21:28:14
@Laci12:
Milyen posztot töltesz be a szciben jelenleg? Mi a célod az ide kommentelgetéssel? Felhatalmazott erre valaki? Hogy nem zavarnak etikára emiatt?
Mivel többször kifogásoltad, hogy mi itt névtelenül kommentelünk, esetleg előállhatnál a jó példával (tudod, Út a boldogsághoz) és szépen bemutatkozhatnál.
büdös zokni 2019.04.28 22:19:09
@Laci12: Teljesen ideillőek a kérdéseim és te teljesen rossz példát hozol a munkahelyemmel.
Ugyanis a szci tiltja az elnyomókkal való kommunikációt és az ehhez hasonló oldalak (enthéta) olvasgatását. A munkahelyem pedig nem. Ez az oldal pedig a szciről szól, nem a helyről, ahol dolgozok. Az ittlétedre tehát csak 2 magyarázat lehet: vagy titokban csinálod és akkor már nem is vagy olyan fanatikus szci, vagy pedig az OSA-nál dolgozol.
Mint irtam, szivesen válaszolok a kérdéseidre, ha előbb te is megválaszolod nekünk ezeket.
büdös zokni 2019.04.29 16:53:06
@Laci12: Miért vagy itt önszorgalomból? Teher kondi? Ha nem, akkor nem félsz, hogy mit kapsz majd ezért? Ha más nem is jelent fel, mert senkinek sem mondod, attól még tilosban jársz és előbb-utóbb kikotyogod majd egy O/W kiirásban vagy sec checkben. Hogy is van ez?
Még múlt heti hír, de a rend kedvéért beszámolok róla (forrás: napi.hu összefoglaló a NAIH múlt heti sajtótájékoztatójáról) Idézet a cikkből: A NAIH elnöke a hivatal elmúlt évi ügyeiből kiemelte, hogy 12-12 millió forint adatvédelmi bírságot szabtak ki a Magyarországi Szcientológia Egyházra és…..
Előzmények: A Magyarországi Szcientológia Egyház pert vesztett – totális és nagyon súlyos vereséget szenvedett Közleményt adott ki a szcientológia egyház (itt olvasható el: A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye, 2019. március 30.) az elvesztett perrel kapcsolatban. A lényege: nem értenek…..
büdös zokni 2019.04.04 09:59:23
@Reformer: Ez az itélet gyakorlatilag azt jelenti, hogy a korábban aláirt adatkezelési hozzájárulások mostantól érvénytelenek?
Nekem legutóbb, a razzia után, azt mondták, hogy a foldereimet az irányelveknek megfelelően biztonságba helyezték a pénzvisszatérités után, igy azokat nem foglalták le a NAV-osok. Ez azt jelenti, hogy kiküldték az USÁ-ba?
A magam részéről meglepett, mikor azt irtad, hogy Diána adatait törölték. Mint tudjuk, LRH szerint a szci fontosabb és felette áll a törvényeknek, sőt még magának az életnek is. Nyilván nem törölték az adatait, csak az elektronikus rendszerből, a foldereket meg elásták külföldön, valszeg az USÁ-ban. Erről lehet tudni valami konkrétat?
Előzmények: Negyvenmillióra büntette a NAIH a szcientológusokat Rövid összefoglalás: Az adatvédelmi hatóság 2017. október 13-i határozatával zárta le és összegezte a szcientológia vallási egyesület adatkezelését vizsgáló több hónapos hatósági eljárást. Ebben összesen 40 millió forint büntetést…..
büdös zokni 2019.03.31 08:56:35
Örömmel jelentem be, hogy hosszú hónapok munkájának eredményeként  a mai napon megjelent magyar nyelven egy új személyes történet a szcientológiáról. Ne feledjük, hogy utoljára ilyen könyv magyar szerző tollából 8 évvel ezelőtt jelent meg (amit én írtam).   A könyvről   Dudás Diána 5 évig…..
büdös zokni 2019.03.21 18:03:59
@Laci12: Segitek! A könyvek arra valók, azért jelennek meg, hogy elolvassák őket!
Persze vannak totalitárius rendszerek, ahol inkább elégetik/bezúzzák őket, mint ahogy a szci gyülekezet teszi LRH könyveinek korábbi kiadásaival, de ez erre a könyvre szerintem nem lesz érvényes.
Szivesen.
(A tegnapi bejegyzés folytatása)..
büdös zokni 2019.03.06 18:04:14
@znagy6666: @Reformer:

Nem teljesen értem, hogy Nagy Zoli kritizálásával kapcsolatban miért lettem itt én is megszólitva. Korábban leirtam, hogy nem ismerem őt személyesen, Ezért vélemyénem sincs róla. Azt a benyomásom irtam le róla, amit a Juszt-interjúja keltett bennem még szcientológusként.
Bonyai Peti könyve számomra azért volt nagyon emlékezetes, mivel nagyjából ugyanazt az utat jártuk be a szciben, nagyjából ugyanakkor. Én is egy kis misszióból indultam, voltam az OTL-ben és Koppenhágában is. A könyvében szereplő összes embert ismertem. A jellemábrázolásai nagyon jók, simán el tudom hinni, hogy minden szó szerint úgy történt vele, ahogy leirta. Szóval tartalmilag nem bántanám a könyvet.
Mindössze két szerkesztési hibát találtam a könyben, mikor évekkel ezelőtt olvastam. Az egyik az, hogy Miklán Karcsiról először Karcsiként ir, aztán meg csak úgy, hogy "Miklánék". Mivel a teljes neve sehol sem lett leirva, igy aki nem ismerte őket, annak teljes rejtély a könyvben, hogy miért ir úgy Miklánékról, mintha mindenkinek tudnia kéne, hogy kik ők, pedig még sose volt róluk szó korábban. A másik hasonló hibára már nem emlékszem, csak tudom, hogy kettő volt.
büdös zokni 2019.03.06 21:01:38
@znagy6666:
Értem. Ez nehéz ügy lesz.
Az én elméletem szerint a szcik se nem okosabbak se nem butábbak, mint az átlag. Van belőlük minden féle, ahogyan bármilyen adott csoportban. És mindenki életében lehet olyan, hogy egy jól megfogalmazott fél mondat annyira felkelti a figyelmét, hogy eldönti, többet akar tudni arról a dologról. Hogy mi volt az a fél mondat, szerintem nem sokan emlékeznek rá évek távlatából. Vagy a Dianetika könyvben olvastak valamit, vagy ismerősüktől hallották, mindegy, de megtalálni nem könnyű. Ha igy kell megközeliteni azt a könyvet, akkor én ahhoz kevés vagyok...
Nagy Zoltán volt az első olyan bátor ex-szcientológus, aki 2006-ban nyíltan, arcát és nevét vállalva szembeszállt a szcientológiával (például itt: Magánbeszélgetés Juszt Lászlóval a szcientológiáról - ATV, 2006. 07. 13). Kör e-mailben magyarázta el a többi szcientológusnak, hogy mi a probléma az…..
büdös zokni 2019.03.06 18:12:30
@Sandor Zsolt: @Laci12:

Nem sokkal a távozásom előtt kaptam egy úgynevezett "etikai Interjút" egy OTVIII ClassVI csókától. Ugye tudni kellene, hogy az interjú szci definiciója az, hogy kommunikáció egy személlyel adatszerzés céljából, vagy valami ilyesmi. Nos, ebben az interjúban konkrétan nem hangzott el kérdés, hanem leginkább értékelésből és vádaskodásból állt. "Te végighazudtad az auditálásokat." És kigúvadt szemekkel figyelte a reakciómat. Mintha kizárólag az lett volna a célja, hogy felnyomja a vérnyomásom.

Szóval inkább senki ne menjen be ezekhez semmiféle interjúra. Szcivel csak úgy van értelme kommunikálni, ha konkrétan van egy célod, amit el szeretnél érni nála és mindenre el vagy szánva ahhoz, hogy azt keresztülvidd. És még igy sem árt, ha előtte beveszel egy nyugtatót...
Született pár cikk azóta a témában: Curtis és a szcientológus kamurehab esete (Drogriporter)Csapdába csalta Curtist a szcientológia egyház (Ripost) Kamuelvonón járhatott Curtis, és a szcientológusok közé került (HVG) Sőt az érintett is megszólalt (mindkét hivatkozásra kattintva meghallgatható a…..
büdös zokni 2019.03.03 17:14:56
@Reformer: Jó ötlet egy ilyen könyv.
És ha már körtisz és narconon, ne felejtsük el, hogy ez pont egy speciális eset, hiszen oda 99%-ban pont a szülők vagy házastársak viszik be az akkor még teljesen öntudatlan drogost, neki magának nem nagyon van beleszólása. El tudom képzelni, hogy sokan már előtte tisztában vannak vele, hogy a NN-t szcik üzemeltetik, de korábban már számtalan másik programra betették az illetőt, már "mindent megpróbáltunk"-helyzet van. Ha a legnehezebb első 1-2 hónapon túljut a páciens, akkor meg gyakorlatilag az lesz a kérdés neki is meg a szeretteinek is, hogy drogok vagy szcientológia? Ez igy meg már nem egyszerű kérdés, én személy szerint nem tudom őket hibáztatni.
büdös zokni 2019.03.04 23:29:47
@znagy6666:
0. elvonó
1. komm tanfolyam
2. méregtelenitő
3. tanulási tanf
4. TR-ek és objektivek koaudit
5. egyszer fenn egyszer lenn
6. személyes értékek és integritás (O/W kiirás)
7. kondiciók
8. út a boldogsághoz
büdös zokni 2019.03.05 20:14:20
24 órás felügyelet, ideálisan egy drogosra egy Narcononos. Szabály szerint egy ember max. 6 órát elvonóztathatna naponta, mert annyira megterhelő, de nekem mondjuk napi 14 órát kellett csinálnom minden nap három hónapon keresztül, annyira nem volt ember. Mondanom sem kell, a végére rosszabb állapotban voltam, mint akiket elvonóztattam...
Tehát nekünk kell etetni, itatni, vitaminokkal tömni őket, kisérni a WC-re, szódabikarbónás fürdőt késziteni nekik stb., és mindeközben olyan sok asszisztot adni nekik, amennyit csak lehetséges. Igy egy heroin elvonó mindössze 2-3 nap ha elfogadja az asszisztokat, ha meg nem, akkor kb. 1 hét. Ez kb, minden drogra igaz, ha a személy elfogadta a segitséget, akkor felére-harmadára tudtuk csökkenteni a szenvedéseit. De pl. methadonosból mig ott voltam konkrétan senkit nem sikerült végigverni a programon, az annyira durva insomniával jár.
Továbbá hivatalosan ugyan nem, de gyakorlatilag az első tanfolyam, a TR-ek is az elvonó része. Itt már nincs 24 órás felügyelet alatt, bekerül a többiek közé a szállásra és a tanfolyamterembe és tömjük tovább vitaminokkal. Hivatalosan az lenne a lényege, hogy megtanuljon konfrontálni a szauna előtt, valójában pedig egy időhúzás, hogy erősödjön még a szervezete. Ezért ez a TR tanfolyam nem lezárójelenségig megy, hanem legalább 7-10 napig. Ezt is csak onnan tudom, hogy mikor tanfolyamfelügyeltem egyszer le akartam zárni egy tanulót 3 nap után, annyira jól csinálta. Az ügyvezető igazgató kirángatott a tanfolyamteremből és közölte velem, hogy szó se lehet róla, majd a jövő héten...
Ezt rakta ki Kasza Tamás, a szcientológus voltát nyíltan vállaló értékesítési tréner / jedi mester: A Városi Kurír cikket  (Sebestyén Balázs: „Gyerekek! Lehet, hogy most lyukra futottunk….” - Ál-oknyomozás Ripost-módra) nyilvánvalóan a szcientológia PR-osai írták, a jól ismert "nem vagyunk…..
Most kaptam egy értesítést az Index.hu-tól, hogy  Az Ön blogja bejegyzése tekintetében eltávolítási kérelem érkezett: https://objektivszcn.blog.hu/2019/02/20/ingyenfarsang_ingyenfank_a_legujabb_otletuk A kérelemben kifogásolják, hogy az Ön blogjának bejegyzésében engedély nélkül szerzői jog…..
büdös zokni 2019.02.21 17:38:33
Kapcsolódó cikkek: A szcientológia méregtelenítő programja Négymillióba fájó vallási elvonókúra Dr. Zacher Gábor a szcientológia méregtelenítő programjáról   Tegnapi (02.18.) TV2 Mokka interjú: Szaunázással méregtelenített Curtis, aki új dalokat is írt..
büdös zokni 2019.02.20 10:06:30
@Orbánviktor: Nem irtam ilyet, de a Narconon programot átlagban olyan 6 hónap alatt csinálják meg. 8 lépésből áll, ebből körtisz kettőt csinált meg. Nem is hallottam még olyanról, hogy valaki félbehagyta a programot és aztán nem esett vissza. Ő lenne az első...
büdös zokni 2019.02.21 10:01:32
@Reformer: Ez külföldön igy nézett ki: A nehéz eseteket és akiktől csak fokozatosan lehetett megvonni a drogot, azt pár napra egy öregek otthonába tettük, ott is 24/7 felügyelettel. Hiszen a NN-ba nem lehet drogokat bevinni és nem végeznek orvosi vagy ápolói tevékenységet. A drogosokat következetesen tanulóknak hivják, az elvégzendő lépéseket pedig book1, book2, book3 ... book8. A problémás embereket, akik pl. öngyilkosságot követnek el, bűnöznek, vagyis bármilyen orvosi vagy jogi problémát okozhatnak, egy lemondó nyilatkozat aláiratása után azonnal kirakják.
Ha megpróbálod elképzelni, hogy milyen lehet a beiratkozási nyomtatványuk, akkor már tudod is!
büdös zokni 2019.02.21 16:24:22
@DaDPool: A program résztvevőinél nem lehetett telefon, nem tudtak internetezni, hermetikusan el voltak zárva a külvilágtól. A NN program a 8 tanfolyamot jelenti, teljesen elképzelhetetlen, hogy bárki is arra biztassa a tanulót, hogy hagyja félbe. Sokkal valószinűbb, hogy kurtisz saját felelősségére távozott.
Fura helyzet, hiszen ez igy nekik PR szempontból mindenképpen szivás: ha visszaesik, akkor azért, ha meg nem, akkor azért. Mert ezután akkor minek is fizetne bárki a 6 hónapos programért, ha egyetlen hónap is elég???
Sehogy nem áll ez össze, de az biztos, hogy nincs vége a sztorinak, fogunk még erről hallani.
Amióta ez a blog elindult (11 évvel ezelőtt, te jó ég), megéltem már jópár furcsa pillanatot. Pár napja azonban életem talán egyik legbizarrabb hozzászólását produkálta az egyetlen, a szcientológiát eddig védő hozzászóló (ismerve a szcientológiát, a nicket persze többen is használhatták):..
büdös zokni 2019.02.05 22:07:03
@kissgabor7804: Nem túl bonyolult technikai részlet: a Hidnak 2 oldala van, képzés és auditálás. Ez alap, a Hid minden recepción ki van rakva a falra. NZ pedig következetesen keveri a képzést az auditálással a cikkben., mint aki semmit nem ért az egészből. Ez neked nyilván mindegy, de egy szci egész más szemmel olvassa igy.
Összehasonlitásképpen: volt olyan kérdésem, amire Koppenhágában sem tudtak válaszolni, mikor Bonyainak feltettem ő meg 2 perc alatt előtúrta nekem az oda vonatkozó LRH anyagot.
büdös zokni 2019.02.11 11:13:51
@Aleister Crowley: Láthatóan nem kedveled NZ-t. Ennek a fentebb leirtakon kivül mi az oka?
Az egy dolog, hogy nem egy nagy koponya és kepzetlen, ez a legtöbb szcire igaz. Az is egy dolog, hogy a tévés interjúja és a nyilatkozatai csak az kivülállók elrettentésére jók, a szciből való kihozásra inkább kontraproduktivak, mivel képzetlenségéből adódóan zöldségeket beszél. Mégis, az emailjével és a nyilatkozataival elég komoly ütéseket vitt be az egyháznak. Elég meredek állitás az, hogy mindez csak adóelkérülési műbalhé lett volna. Van erre valami bizonyiték?
büdös zokni 2019.02.11 17:01:38
@Aleister Crowley: OK, akkor félreértettem valamit. Én nem tudom nem kedvelni NZ-t, ugyanis nem ismerem. Csak a nyilatkozatai alapján alakult ki róla a véleményem, mi szerint nem lehet túl képzett. Ennyi.
Én az egyháztól mindig kaptam számlát, de mélyebben sose néztem a dolgok mögé ezzel kapcsolatban. De nem értem, hogy NZ pénzének visszafizetése hogyan lehetne adócsalás. Ha NZ adózatlan pénzt fizetett be, akkor a visszakapása után önrevizióznia kellett volna és leadózni. De mi lehet az egyháznak a haszna ebből? És miért műbalhé? Kinek volt ez pénzügyileg érdeke?
Előzmények: 40 millióra büntette a NAIH a szcientológusokat Forrás: Magyar Hírlap - Tovább folyik a nyomozás a szcientológusok ügyében A fontos hír - röpke 1,5 évvel a határozat után elkezdte tárgyalni a Fővárosi Törvényszék az ügyet.    Megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken a…..
büdös zokni 2019.01.26 17:52:44
@DoriB69: Próbálnám megtudni, hogy minek vagy itt. Ugyanis semmi értelmeset nem irsz, csak papagájként hajtogatod a szci közhelyeket, kérdésekre pedig nem válaszolsz, hanem mellébeszélsz. A videókat láthatóan meg se nézed, a techet se érted, tényleg fogalamam sincs, mégis mit akarsz itt elérni vagy mit vársz tőlünk.
büdös zokni 2019.01.26 19:47:33
@DoriB69: Te nagy tisztelettel semmilyen témára nem reagálsz, ettől lett kissé nehézkes a kommunikáció.
Miért vársz el tiszteletet, ha a személyes adatokkal való visszaélésről szóló poszt alatt nem vagy hajlandó ezekről a visszélésekről beszélni, vagy ha a Reminis poszt alatt úgy kommentelsz, hogy meg se nézted a videót? Meg láthatóan nem is érted a szci alapjait, kérdésekre nem válaszolsz, de azért idejössz tériteni minket. és okosabbnak képzeled magad, mi meg tele vagyunk ártó tettekkel? Elvárod a tiszteletet, miután leirtad, hogy duplikálni sem vagy hajlandó a kérdéseimet? És ebben már mind benne van, amit az ARK-ról tanultál?
büdös zokni 2019.01.26 22:42:34
@DoriB69: Te mintaszcientológusnak képzeled magad, és igazad van, az is vagy. Ugyanis egy személyben megtestesitesz mindent, ami rossz ezzel a szektával. Jó munkát végzel itt, hiszen minden megnyilvánulásoddal megerősitesz minket abban, hogy jól tettük, hogy otthagytuk.
Nyilván ezt a véleményem sem tudod konfrontálni, de ezt is erényként fogod fel és nem látsz ebben semmilyen ellentmondást. Alkalmatlan vagy a kommunikációra.
A Sea Orgban még mindig szokás toborzóleveleket írogatni válogatás nélkül mindenkinek. A 33 éve halott Hubbard lefektette ezt az irányelvet, úgyhogy most már örökre így marad. A levelet elolvasva látni, hogy mit tesz 11 év Sea Org tagság az emberrel. Például azt, hogy nem tudja helyesen leírni a…..
büdös zokni 2019.01.26 20:14:55
@znagy6666: Te az a Nagy Zoli vagy, aki Juszt műsorában is szerepelt?
büdös zokni 2019.01.26 20:52:03
@znagy6666: Semmihez nem "kell". Ha az vagy, azt szeretném tudni, neked meg semmi okod titkolni. Még emlékszem a benyomásra, amit a Juszt-interjú alatt/után éreztem és érdekes módon nem változott róla a véleményem azóta sem, hogy magam is elnyomó lettem.
büdös zokni 2019.01.26 22:31:32
@znagy6666: nekem még érvényes a titoktartási papirom, a foldereimet pedig külföldre menekitették, igy kibújva a személyes adatokra vonatkozó törvények alól, egyébként nem érdekelne, senki elől nem titkolom, hogy már nem vagyok agymosott