Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2233

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
Írtam egy rövid összefoglalót a legnagyobb különbségekről a magyar és a svéd rendszer között. Egész biztosan egy csomó minden kimaradt. Nincs olyan, hogy ez a jobb, vagy az a jobb, ezek helyett következzen a lista. Mindenki döntse el maga, érdemes-e, megéri-e a váltás. Nekem…..
2233 2011.01.12 18:23:58
@Bikli néni: a tandíj visszafizetése talán akkor lenne elvárható, ha itthon a kezdő orvosok fizetése legalább elérné azt a szintet, hogy hó végén is jusson ennivalóra. Egy orvosnak ne kelljen már 3-4 állást vállalni azért, hogy ne haljon éhen, ne fagyjon meg. Ez az egész e vicc!
2233 2011.01.12 18:39:38
@El Visco Stello: ez nem rossz, de a jó focisták hiánya miatt szerencsére nem hallnak meg emberek, viszont ha orvosokat "exportra" képeznek, akkor sem lesznek elegen itthon. Ráadásul abban biztosak lehetünk, hogy az az összeg, amit fizetnének értük az nem a közösbe menne vissza.
2233 2011.01.12 18:50:53
@Bikli néni: értem, de szerintem ez a helyzet annyira megalázó, hogy az államnak nincs erkölcsi alapja visszakérni az oktatás díját, mert kényszerhelyzetben vannak az orvosok. Itt nem arról van szó, hogy pár évig nem vesznek kocsit, nem mennek nyaralni, hanem szó szerint az alapvető szükségletek kielégítésére nem elég a fizetésük.
Nívó Adakozzunk! 2010.10.08 06:22:00
Az az igazság, hogy még soha nem adakoztam károsultaknak. Soha nem adtam pénzt utcai koldusnak, nem támogattam az árvízkárosultakat, sem a haiti földrengés áldozatait, sem senki mást. Hogy miért nem? Igazából nem tudom. Úgy éreztem, hogy nem az én dolgom, meg hogy majd a…..