Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Peti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A vállalkozások likviditását javítja a pénzforgalmi áfa bevezetése Azok a vállalkozások, amelyek a számviteli törvény hatálya alá tartoznak, jelenleg akkor is kötelesek a kiállított számlájuk áfa tartalmát az adóhatóság részére bevallani és megfizetni, ha még…..
B. Peti 2012.11.21 10:28:59
@Szianita: Számlázó programmal készült készpénz fizetési módú számlákról van szó. Van néhány olyan partner aki késve, sokszor heteket, akár egy hónapot is késve fizet.
Akkor elég a pénztárgépbe akkor beütni amikor tényleg kifizette?
A Telefonközpont értesülései szerint a telefonadó tervezet az üzleti (azaz  nem magán) előfizetőknek is adna kedvezményt, ugyanis esetükben hívószámonként legfeljebb havi 2500 Ft lesz az adó mértéke. A magánszemélyeknél, ahogy azt már tegnap óta tudjuk: 700 Ft a felső…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
A héten sem jelentette be Szalai Annamára, az NMHH elnöke, hogy mégis kiket szeretne látni a Duna Televízió, az MTV, a Magyar Rádió és az MTI élén. Pedig állítólag már novemberben munkába is állnak az új vezetők. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság vezetőjének minden…..
"Minimális pénzből, szinte nulla forrásból kellett a Magyar Televíziónak (MTV) az őszi struktúrát elő-, illetve elkészítenie" – mondták a tévé illetékesei nemrégen a Napi Gazdaságnak. A közéleti-politikai műsorok terén egyelőre egy fontos újdonság van, hogy…..
Meglepő fordulat a köztévében, hogy kiszivárgott információk szerint újraindítják a januárban megszüntett Szempontot. Akkor azzal magyarázták a népszerű közéleti-politikai riportműsor megszüntetését, hogy nincsen rá pénz. Most úgy tűnik, hogy mégis van, sőt az Echo…..