Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CAPS LOCKER

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Jártunk az Éden hotel castingján, és megtudtuk, hogy a magyar verzió, annak ellenére, hogy a jelentkezőktől főleg dugási hajlandóságukra vonatkozó kérdéseket tettek fel, nem trash reality lesz, de nem ám, hanem egyfajta szappanoperaszerű izé, amiben a szerelem, meg a…..
CAPS LOCKER 2010.09.14 23:54:28
Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy az utóbbi három évben tapasztalható folyamat, azaz a tévé és film közötti határ elmosódása az idei évadra egészen durván felgyorsult, kezdve azzal, hogy Nick Nolte és Dustin Hoffman is a kis képernyőre költözik, folytatva a Setét torony…..
Igazából érthetetlen, miért döntött úgy az ITV, hogy még egy bőrt lehúz az 1912-ben elsüllyedt utasszállítóról, aminek tragédiáját már nem egyszer sikerült a filmvilágnak feldolgoznia (legutóbb James Cameron kereste magát gennyesre rajta), de ez van. Négyrészes,…..
Subba 9 éve történt 2010.09.11 11:11:00
Szokásos kérdés, ki hol volt akkor?..
a Röyksopp új instrumentális albuma a Senior szeptember 13-án jön ki itt lehet előrendelni biztos ami biztos lapon> a Drug a beharangozó videó, amit a That Go rendezett mai Facebook exkluzívunk egy ritka Röyksopp dal, a Malangen Fra Bruhodet ez zenekar szeptemberi ingyenesen…..
CAPS LOCKER 2010.09.05 10:37:44
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
CAPS LOCKER 2010.09.04 08:52:08
@EZMÁNDÖFI: FASZT, EZ EGYRE HÜLYÉBB! BASSZÁK KI!

EZ TROLL, NE ÁLLJATOK LE VELE VITATKOZNI! KIS PROVOKÁTOR, ÉS MÉG ÉLVEZI IS. :)
CAPS LOCKER 2010.09.04 09:16:02
@sixx: MEGOLDÁS:

NEM A KOMMENTEKET KELL LEZÁRNI, HANEM EGYES TROLL KOMMENTELŐKET.

ez a különbség. nehéz dolog? bocs, de nehéz lenne?

miért büntetnél 100 embert 2 troll miatt?
comment:com A Megasztár kifeküdt 2010.08.30 13:57:00
Úgy tűnhet, hogy az év médiaütközete nagyon hamar lezárult: az X-Faktor már az első adással fölényesen nyert a Megasztárral szemben. Persze kérdés, hogy azok, akik szombat este kíváncsiságból az RTL Klubra kapcsoltak, elégedettek voltak-e a műsorral, vagy ezen a héten inkább…..
CAPS LOCKER 2010.08.30 16:50:31
@sáklit: "nehogy a nézettség döntse el azt hogy mi jó és mi nem"

jól beszélsz, tesa :)
ennyi erővel -- "szép új világ" felhasználó szerint -- a Maunika shóú "lenyomja" sőt "lealázza" monddjuk a Kultúrházat, a Panorámát, vagy a Szólás szabadságát, mert az mind az M1-en van, amit "alapból" nem annyian néznek, mint a két szennycsatornát.

Azt meg a hülye honnan szedte, hogy a "tv2 az én csatornám"? Ez baromállat. :)

Mégha meg is védtem volna a Megaszart az X-fucktorral szemben, akkor sem jelenti, hogy tv2 párti vagyok az rtl-lel szemben. Tény, hogy a tv2 elég sok műsortípust és formátumot elbaszott, szarul valósított meg, szarul nyúlt le stb. (mondjuk az rtl-hez képest). Én csak annyit állítok, hogy az X-fucktorban gusztustalanul nagy az előre kitalált manipulatív tényező, mondhatni faktor.

Lehetne inkább M-faktor, manipulatív faktor.

Mi lenne, ha a népbutítást és a kész átverés showt kivennénk a "zenei tehteségkutatókból", és szépen évente max. egyet adagolnánk belőlük, és akkor talán még kellemesen szórakoztatóak, netán élvezhetőek lennének is.

Magam részéről köszönöm szépen nem kérek a maniupulációból.

(Szövegértelmezési gyakorlatokat pedig a kedves kommentelő társam vegyen, úgy néz ki, ő nem ért pár dolgot.)
CAPS LOCKER 2010.08.30 17:52:16
@pop38:

inkább az az elkeserítő, hogy a két nemzeti szennycsatorna saját pénzén nagyban átbaszhatja, hülyítheti, züllesztheti a nézőket. ismétlem: a saját pénzükön.
CAPS LOCKER 2010.08.30 17:59:26
@CAPS LOCKER:
ugyanis belőlünk, nézőkből élnek. és akkor minket akarnak mégjobban hülyíteni.
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
CAPS LOCKER 2010.08.30 17:14:49
@vágtázó halottkém: Sajnos találhat. És idióta olvasókat is maguknak.

De honnan veszed, hogy hamar meg fog szűnni a Való Világ?
(Bár úgy lenne!)
CAPS LOCKER 2010.08.30 17:15:28
@plejad: nem kajáljuk, csak ez van, ezt adják
CAPS LOCKER 2010.08.30 17:58:34
@gabesz:: ezt mondom én is.

1. nem igaz, amit sixx írt, hogy a nézők tisztában vannak az átveréssel.

2. A NÉZŐK EGY JÓ NAGY RÉSZE (lehet h a többség) EGYÁLTALÁN NINCS TISZTÁBAN AZZAL, HOGY AZ EGÉSZ EGY ÁTVERÉS.

3. aki ilyen blogokat olvas az tudja, de magától is rájön, hogy ÁTVERÉSRŐL VAN SZÓ, de aki nem jön rá magától az talán nem is netezik szóval

4. HIÁBA TUDJUK MI, HOGY MANIPULÁLNI AKARNAK MINKET, A TÖBBSÉG TALÁN NEM IS TUDJA / NEM IS VESZI ÉSZRE

úgy látszik hogy még a gagyi színészkedés ripacskodás sem tűnik föl nekik a zsűri részéről
w Tűz, víz, repülő 2010.08.20 00:45:00
  Nemzeti ünnepek alkalmával általában ugyanott találom magam, mint pünkösdkor, vagyis hogy tudok a munkaszünetről, de hogy mire fel van az egész, azt nem egészen értem. A két forradalmi ünnepet simán csak ellenzem, de augusztus 20-ról aztán végképp lövésem sincs. De nem…..
CAPS LOCKER 2010.08.20 15:13:00
TOTÁL FÉLREÉRTÉS AZ EGÉSZ!

AUGUSZTUS 20.
-NEM AZ ALKOTMÁNY ÜNNEPE
-NEM AZ ÚJ KENYÉR ÜNNEPE
-NEM AZ ÖSSZEFOGÁS ÜNNEPE
SATÖBBI

HANEM AZ ÁLLAMALAPÍTÁS ÜNNEPE
(MELY KAPCSOLÓDIK "EGYEDIK" ISVÁN KIRÁLY SZENTTÉ AVATÁSÁHOZ, DE ITT NEM A DÁTUM A LÉNYEGES.)
AZ ÁLLAM ALAPÍTÁSÁVAL LÉNYEGÉBEN MAGÁT AZ ÁLLAMOT, DE INKÁBB MAGÁT AZ ORSZÁGOT ÜNNEPELJÜK. EZ TULAJDONKÉPPEN MAGYARORSZÁG, MINT KÖZÖSSÉG ÜNNEPE LENNE, ÉS NEM KELL EHHEZ SEMMILYEN IDEOLÓGIÁT GYÁRTANI, MEG FELESLEGES DOLGOKAT BELELÁTNI.

EGY ORSZÁG HIVATALOS MEGALAKULÁSÁNAK ÜNNEPE TULAJDONKÉPPEN FONTOSABB, ELŐBBREVALÓBB IS LENNE, MINT FORRADALMAK, NÉPFELKELÉSEK "ÜNNEPLÉSE".

EL LEHET GONDOLKODNI AZ ÜNNEP FOGALMÁN IS. PL. MIT ÜNNEPELTEK AZ ÓKORI RÓMAIAK.
VAGY HOGY EGY "ÜNNEP" ALKALMÁVAL SIRÁNKOZNI KELL VAGY VALÓBAN ÜNNEPELNI, A SZÓ EREDETI ÉRTELMÉBEN.

MÁSIK DOLOG PEDIG AMIT LÁTNI KELL, HOGY SZÜKSÉG VAN ÜNNEPEKRE, ÉS SZÜKSÉG VAN "BÓNUSZ SZABADNAPOKRA", HOGY KISZAKADJUNK A MINDENNAPOKBÓL, A SZIMPLA HÉTKÖZNAPOKBÓL. MINDEN "DOLGOZÓ" ÖRÜL EGY "POTYA NAPNAK". EZEKET AZ ÉV SORÁN VISZONYLAG ARÁNYOSAN KELL ELOSZTANI.

EZT PÉLDÁUL OLYAN OTTHONRÓL DOLGOZÓ KEDVES ÚJSÁGÍRÓK, MINT A KEDVES ÁRPÁD ;) , NEM ÉRTHETIK MEG.

TEHÁT PÜNKÖSD ÉS AUG. 20. TARTALMÁNAK, OKÁNAK MEGFEJTÉSE NAGY MÉRTÉKBEN A BÓNUSZ SZABADNAPOK AZAZ A DOLGOS HÉTKÖZNAPOKBÓL VALÓ KISZAKADÁST JELENTŐ NAPOK ARÁNYOS ELOSZTÁSÁBAN REJLIK.

KICSIT OLYAN GOMBHOZ A KABÁT DOLOG.

UGYANAKKOR, MÉGHA NEM IS ÉREZZÜK ÁT AUG. 20-A JELENTŐSÉGÉT VAGY AZ ÁLLAMALAPÍTÁS SZELLEMÉT, AKKOR IS JOBB EGY OLYAN ÜNNEP, AHOL NEM A SIRÁNKOZÁS ÉS A MÚLTON VALÓ KESERGÉS STB. MEGY.

ÉS MIVEL NYÁRI ÜNNEP, A BULIHANGULAT SEM LENNE ELVÁLASZTHATÓ TŐLE. KI MONDTA, HOGY EGY ÜNNEPEN SIRÁNKOZNI MEG TÖRTÉNÉSZKEDNI KELL MINDEN ALKALOMMAL?

LEHETNE VALAMI NYÁRBÚCSÚZTATÓ JELLEGE IS, (MINT AHOGY MÁJUS ELSEJE SEM CSAK A MUNKÁRÓL SZÓL, HANEM A MAJÁLISRÓL, A TAVASZ KITELJESEDÉSÉRŐL) ÉPP EZÉRT AZT TARTOM DEMAGÓGIÁNAK, HOGY A TŰZIJÁTÉKOT CSAK CSÖKKENTETT ÜZEMMÓDBAN LEHET MEGTARTANI.

ELTÖRÖLNI PERSZE NEM MERTE A KORMÁNY, TELJES KÖLTSÉGVETÉSSEL MEGRENDEZNI SEM. MINDKETTŐ KRITIKÁRA ÉS OKOSKODÁSRA ADOTT VOLNA OKOT. ÍGY MARADT AZ ÁLSZENT, DEMAGÓG ÁMBÁR KOMPROMISSZUMOS MEGOLDÁS, A HOZTUNK IS AJÁNDÉKOT MEG NEM IS.

VAJON MI LETT VOLNA ÁRVÍZ NÉLKÜL?

VAJON LEHET-E CSAK ÚGY ÜNNEPELNI, HOGY CSAK ÚGY ÜNNEPELÜNK. MINDENÁRON TARTALOM KELL AZ ÜNNEPLÉSHEZ?
Természetesen Steve Haworth műve az összes mod ami a fiú arcán található! Remek subdermal  és transdermal szarvak, római sisak branding, mohawk trandsdermal-ok fejtetőn, egyszóval minden ami ahhoz kell, hogy szépek legyünk:) Steve a testmódosítások mellett remek fotókat is tud…..