Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nekrolog.blog.hu = spammer

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
nekrolog.blog.hu = spammer 2010.10.11 16:43:09
@Hepciás: mindenesetre jobb helyetek lenne a vörösiszap alatt. :D
Gáspár GyőzőGyőzike(1974-2010)Kvantumfizikus Oxfordi laboratóriumában, egy balul sikerült részecskegyorsító kísérlet során bekövetkezett robbanásban életét vesztette Ph.D.Ifj Gáspár Győző (†36).- Pótolhatatlan veszteség érte a modern fizikát!– nyilatkozta…..
Panaszkodom én itt az önkormányzatokra, hogy egy-két hete nem reagálnak, de egy olvasónk már három hónapja várja a válaszlevelet az illetékesektől. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én ugye a sajtósokat keresem, akiknek egyáltalán nem törvényi kötelességük válaszolniuk -…..
Szombaton és vasárnap lesz az idei gőzmozdonyparádé Budapesten, a tatai úton. A rendezvény címbéli hivatalos nevéből is látható, hogy egyre szélesebb a régi vasúthoz kapcsolódó tematika. Nézzük sorban! A fő attrakciót a hazai (a parkban egyébként is hatalmas gyűjtemény…..
nekrolog.blog.hu = spammer 2010.09.18 07:37:30
Leleplezzük és átadjuk az Ismeretlen Nokiás Doboz szobrát.Beszédet mond és bevezetést tart a korrupció művészettörténetébe Fuchs Péter, hivatásos szoboravató.Időpont: augusztus 25. délelőtt 11 óraHelyszín: BP, Szabadság tér, a mélygarázs lejárata és az új szökőkút…..
nekrolog.blog.hu = spammer 2010.08.25 10:15:03
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
nekrolog.blog.hu = spammer 2010.08.25 08:50:43
@Kolompár Szándokán: ettől még bunkóság az, amit a tévékettes tetvek összehoztak...
Ahogy az is, amit ma reggel a retekklub: valamelyik ostoba picsa "motorozni tanul" olyan felkiáltással, hogy "üssünk el pár gyalogost!"...
nekrolog.blog.hu = spammer 2010.08.25 08:52:36
@krj: de, mindig van még lejjebb, ha médiáról vagy politikáról van szó. Index kapcsán is mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb, ők meg mindig bebizonyítják, hogy mégis. :D
Nádasdy Ádám: Búcsú a nyelvhelyességtől Elolvasni, felfogni, megfontolni, jól megjegyezni! (Egyébként szegény Nádasdy, itten, azt hiszem, ki lett vele cseszve (ha én lennék Papp Sándor Zsigmond szerkesztője, leordítottam volna a fejét). B. G. meg, figyeljetek, bótot szimatol.)…..
nekrolog.blog.hu = spammer 2010.08.21 15:38:11
w Tűz, víz, repülő 2010.08.20 00:45:00
  Nemzeti ünnepek alkalmával általában ugyanott találom magam, mint pünkösdkor, vagyis hogy tudok a munkaszünetről, de hogy mire fel van az egész, azt nem egészen értem. A két forradalmi ünnepet simán csak ellenzem, de augusztus 20-ról aztán végképp lövésem sincs. De nem…..
nekrolog.blog.hu = spammer 2010.08.21 10:11:08
@Ohmygod: már megint egy tomboló neonyilas. Szánalom. Az meg különösen, ami tegnap a Duna parton volt.
Hangszórókból bömböl a Lánchíd rádió - ez még a Horhty-Szálasi korszakot juttatta volna eszembe, de megláttam a nap fénypontját: sátrak, ahol zöldséget-gyümölcsöt-stb. árusítottak. Rajtuk az egyenfelirat: X.Y a bevétele 50%-át felajánlotta az árvizi károsultaknak. (bocs, a szöveg nem pontos)
Akinek vannak még emlékei az ötvenes évekről, talán emlékszik: Kovács Jenő géplakatos felajánlotta, hogy 250%-ra teljesíti a tervet! ROTFL szóval zöldségesek munkaversenyt hirdettek és mindenki önként (hamár szóltak! (c) Hofi) felajánlotta a bevétel ötven százalékát. :DDD
A Sorozatjunkie gyűjtötte össze a magyar tévékre érkező sorozatdömping első adagját, így a dicséret őket illeti. Mi csak pár saját infót tudtunk hozzátenni a cikkhez, kudos, winnie.TV2:Augusztus 30-án indul egy Édes négyes című celebrandizós reality, amiben hetente más és…..
nekrolog.blog.hu = spammer 2010.08.21 09:23:07
A fővárosi önkormányzat választ adott a kerékagynak arra kérdésére, kinek a hibájából lett szellemképes a frissen átadott Duna-parti kerékpárút Budán a Lánchíd és az Erzsébet híd között: a kivitelező kanyargott a festőgéppel. A kerékpárút burkolati jelzéseit a…..
  „Schmitt mindig úgy beszél, hogy nála minden fantasztikus, zseniális, azaz halmozza a fokozó jelzőket, amitől az az ember érzése, hogy nagyon bizonyítani akar” - írta az államfőről Dobray kolléga a Mandiner blogon, és ebben sajnos úgy tűnik, bizony igaza van.…..