Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JPmarco1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nagoya, hotel. nem néztek minket véletlenül se hülyének a recepciósok. A kép a rendhagyó duo koncert után készült. maga a koncert tartott 10 percig és egy híd alatt volt megtartva. előttünk az előbbi posztban szereplő úr adta elő magát, utánunk meg egy  zseniális pop…..
Pár nevet összegyűjtöttük, akik akár esélyel léphetnének Mike Portnoy helyére. Akinek van jobb ötlete, vagy szokott módon szeretne fikázni, nyugodtan kommenteljen, kibírjuk. Mivel a Poll-r nálam nem érhető el, ettől függetlenül egy másik szavazó dobozt kitettünk, és ha jön…..
Sajnos még mindig távol vagyunk attól, hogy a gazdagok önként szétosszák javaikat, a szegények pedig ne akarjanak gazdagok lenni, hogy rögtön utána egy karibi villába költözve kirekesszék látómezejükből egykori sorstársaikat. Ugyanakkor jó hír a társadalmi egyenlőtlenségek…..
Nu, hát történések vannak, például a játékosok újra felfedezték a limites játékokat, a hold'emet és az Omaha/8-t, ami nem mindenkinek ütött ki szerencsésen. Például Patrik Antoniusnak sem, aki 24-én és 25-én 770 ezer dollárt veszített ebben a játékban, balszerencséjének…..
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
comment:com A Tv2 uralja a híreket 2010.08.25 08:15:00
A hírek folyamatosan a Megasztárról, meg az X-faktorról szólnak, legfeljebb Kozsó párkeresése kap még néhány mondatot, pedig az utóbbi hónapokban a Tv2 átvette a vezetést a hírműfajban. A Mokka és a Tények is rendre elveri az RTL Klub párhuzamosan futó műsorait. Augusztus…..
JPmarco1 2010.08.25 08:59:12
Bár nem rendeződött át teljesen egy hét alatt az augusztusi nyerők és vesztők listája, azért jópár változás történt. Ivey és durrrr helyet cserélt, még mindig vezetnek, de sokkal kisebb előnnyel, hiszen Ivey 400 ezret, Tom Dwan egymillió dollárt veszített az elmúlt napokban.…..
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
JPmarco1 2010.08.20 12:12:58