Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chuB

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan ez még nem a tervezett háttérkép "csomag", de szeretnék megosztani veletek két jó oldalt, ahonnan személy szerint szoktam tölteni és valószínűleg kevésbé ismertek.  fiftyfootshadows Talán az egyik kedvenc oldalam, profi fotók között válogathatunk…..
A mai képen első ránézésre csak farkasokat láthatto, de ha jobban megnézitek van ott több állat is...
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
chuB 2010.01.29 15:29:52
www.youtube.com/watch?v=1zigsQiZfnc
save me orange thing! :D:D
Rengetegen írták, sok helyen olvastam, hogy a Mortyrban bizony megcsodálható Hitler is, ahogyan nagyban magyaráz és hiába lőjük le, állandóan feléled.Anno egyszer végigvittem a Mortyrt, de nem láttam sehol. Gondoltam, "áá, biztos nem voltam elég figyelmes". Most, hogy…..
 SOHA DE SOHA NEM HITTEM VOLNA, HOGY ÚJRA ELJÖNNEK IDE, DE TÉNYLEG JÖNNI FOGNAK!!!EMBEREK!!! KI NE HAGYJÁTOK!!! LINK!..
ROFL-net Ötlet 2008.08.22 13:50:00
Egy olyan vad ötletem támadt, hogy kellene csinálni egy Refi magazin paródiát. Már vannak jó ötleteim, a hétvégén szerintem írok egy forgatókönyvet, úgyhogy ami már csak hiányozni fog, azok a színészek. (Nem kell színészi képesség ugyebár).Szóval ha vannak budapesti…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
Itt a Református Ijfúsági Magazin mai epizódja! Mint mindig, most is egy mérföldkő a szórakoztatóiparban.   AKKOR OLVASD, HA LÁTTAD: Lehet, hogy múltkor lebecsültem a Petit? Állandóan új csaja van! Sexmachine öcsém! Peti barátnőjének még mindig nincs…..
Múltkor hiába kerestem, valahogy nem találtam meg, azonban "chuB" belinkelte. Hölgyeim és uraim, az eddigi összes Református Ifjúsági Magazin megtekinthető itt! Holnap délelőtt is lesz új epizód, amely hétfőn itt is fennt lesz! Talán már vasárnap is. BOTRÁNY: A július…..
Fogjunk egy rémes dalfesztivált (ismételném: 2008-ban megy egy 2002-es felvétel főműsoridőben!), egy szegény vak énekest, aki nem látja azt a nyomorúságot, ami körülveszi. Ehhez egy elképesztő arcokat művelő közönséget illetve egy profi műsorvezetőt, aki engem nagyon…..
Egy 2002-es dalfesztivál(?) 2008-as ismétlésén(!) hatalmas botrányt fedeztem fel! Tessék figyelni a vastapsra! És ez is exkluzív Rofl-Net! A videóhoz felirat is készült, amit sajnos nem látni, ha ide berakom a videót. Ezért nyomjátok meg alinket..
chuB 2008.07.24 16:32:23
FreddyD, ez a videó szerintem ide való:
youtube.com/watch?v=YFzMcqzDOgw
Ez a gyerek kész van:D
"he's gonna be a singer in a metal band some day!"
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..
ROFL-net Találós kérdés 2008.06.30 08:24:00
chuB 2008.06.30 09:37:30
Egy hónapja már volt ilyen jellegű bejegyzés , most "down.nola92" küldte nekem a Need For Russia(!) nevű Cool Games-es játék hátsó borítóját. Szerintem a meghökkentően lelketlen kinézet mellett a rendszerkövetelmény sem semmi... ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
chuB 2008.05.18 20:13:30
chuB 2008.05.18 20:25:20
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.12 17:08:00
Túl régen volt új videó, ez sajnos így van. Valamennyi már kész belőle, de jelenleg nincs rá módom, hogy befejezzem. Orrhangom már nincs, mert meggyógyultam, de van helyette olyan családi ok, ami miatt nincs nyugodt állapot, hogy effektíve felvegyem a szöveget, valamint őszinte…..
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
ROFL-net Riporternek lenni jó 2008.04.02 11:41:00
chuB 2008.04.02 17:03:01
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
chuB 2008.04.01 17:29:42
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..
Az első részt már ismeritek, de a teljes hatás kedvéért itt van a teljes trilógia. Elvileg így szerettem volna. Több mint 25 perc játékidő! Egyébként a játék (ahogy azt már megszokhattuk), más néven is forgalomba került, jenkiknél "Fugitive Hunter - War on terror"…..