Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltblog

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinek a fogát húzzák? Ha van hozzá türelmetek, akkor rávilágítanék néhány problémára az OEP finanszírozott fogorvosi ellátással kapcsolatban. Elképzelhető, hogy van néhány pontatlanság, de nem hiszem, hogy nagy hülyeségeket írnék. Előzetesen annyit, hogy én nem vagyok…..
zsoltblog 2010.08.27 16:40:16
@Goompah:

Annyit még, ami fontos lehet, hogy szerintem az itteni fogorvosok nem a megoldást várják a páciensektől. Azt a helyzetet kifogásolják, hogy semmilyen módon (sem emberileg, sem pedig 'biztosításilag') nem 'büntethető' az a páciens aki a saját érdekében sem tesz meg dolgokat, de amikor helyzet van azonnal akar mindent.

Maradjunk a OEP-es fogászatoknál. Szóval, ha évekig rohasztjuk a fogunkat/ ha megkezdett gyökérkezeléssel nem megyünk vissza a következő időpontra/ha időpontot foglalunk, de x alkalommal nem jelenünk meg/ ha az életben nem dolgoztunk/fizettünk járulékot, akkor mi is jár nekünk a fogorvosnál?
zsoltblog 2010.08.27 14:36:18
@Goompah:

Bocs, lehet, hogy félreérthető voltam (bár ott volt a vagy). Ha a vitaindító írást elolvasod, akkor láthatod, hogy az OEP-es finanszírozással a lejelentett pontokkal, mi a problematika. Amit te leírsz, az nem tisztességtelen.

Nem állítottam, hogy köpködés folyik. Arra kértem mindenkit, hogy ne is legyen így.

Azért kell a szívmelengető és a vérlázító kivételekről is beszélni, mert az a konfliktus - ami szerintem itt is megmutatkozik - , amit az állam kényszerít páciensekre és orvosokra a finanszírozási rendszerből következik. T.i senkivel szemben sem korrekt.

A beteget nem tájékoztatják. Sőt az OEP sok esetben szándékosan nem egyértelműen fogalmaz a páciensek megkeresésére, ahelyett, hogy kimondaná az igazságot