Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crep

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üljetek le, gyerekek, mesét mondok. Hol volt, hol nem volt, élt egyszer két kismacska, Fekete és Fehér. Mindenben egymás ellentétei voltak: amikor az egyik jobbra ment, a másik balra, amikor az egyik kapcsolón ugrált, a másik a platformokon, amiket a kapcsoló működtetet. Mindkettőnek…..
Napnál világosabb, hogy a Sieger azokat a játékosokat próbálja megfogni, akiknek tetszett a Crush the Castle sorozat. Ebben a játékban is várakat és várvédőket kell lerombolni, csak ezúttal nem kell szenvedni egy katapulttal, hanem egyszerűen oda kell klikkelni a váron, ahova a…..
Crep 2010.09.13 21:33:23
@CssaBee: Asszem, hogy a batman - sötét lovag zenéje, vagy nagyon hasonlít rá. ;)
A Nitrome-játékokkal kicsit elfogult vagyok, nekem nagyon bejönnek, de a Tiny Castle még közöttük is egy jól sikerült darab. Úgy indul, mint egy egyszerű platformjáték: a játék nevét adó apró kastélyban mászkálunk egy lovaggal, ugrálunk, szörnyeket vágunk le... aztán egyszer…..
Az újraindulás óta nem szerepelt még a blogon végtelenberohanós-ugrálós játék, pedig munkakerülésre talán a legjobbak: egyszerű felépítésük ellenére hosszasan lehet velük szórakozni. Az Epic Coaster ennek a műfajnak az egyik remekül sikerült darabja. A műfajt ugyan nem…..
Crep 2010.08.02 09:26:53
Aranyosan szemétkedős játék a Wake Up the Box. A különféle pályákon egy cél vezérel bennünket: felébreszteni az édesdeden szundikáló dobozkát. Ezt mindenféle pályaelemek lehelyezésével érhetjük el, kicsit hasonlít a dolog az Incredible Machine-mutációkra. A grafika és az…..
Még mielőtt mindenki rosszra gondolna, elárulom, hogy nem a régi kommunista Oroszország KGB ügynökeinek módszereit fogom részletezni, sőt nem is a magyar III/III-as ügynökök lehallgatási technikáit szeretném ismertetni, sokkal inkább ONU hangfalak elhelyezéséről írt cikkét…..
Második mai játékunk pedig a Totem Destroyer 2, aminek az első része nagy siker volt nyáron. Emlékeztetőül: egy bálvány alól kell kiszedegetnünk megadott számú téglát úgy, hogy a szobrocska ne essen le a földre. A játék erősségei a jól modellezett fizika, a most már…..
A Super Stacker azért került a rövid játékok dömpingjébe, mert csak 12 pályája van, de egyébként korrekt logikai játék. Kicsit hasonlít a Perfect Balance-ra, a feladat ugyanaz: az elemeket úgy kell egymásra pakolni, hogy ne boruljanak le.[alternatív link]..
A jó öreg faltörő játék átfazonírozott verziója az Elements, de úgy átszabták, alig ismerni rá. A pályák alá-fölérendelt viszonyban vannak elhelyezve (és néha kisebb labirintust alkotnak), ezek között a megfelelő téglák eltalálásával lehet lépkedni. A cél eljutni az…..
Crep 2009.02.05 16:34:00
@Shaugar:

Egyetértek, ez egy fos! :S
És akkor jöjjön valami komolyabb is mára, nevezetesen a Scriball, az utóbbi idők legeredetibb ügyességi játéka. Az egérkurzorral egy vonalat irányítunk, ezen kell végiggörgetnünk-pattogtatnunk egy labdát a célig. A pályák egy része kicsit fantáziátlan, de a harmincadik szint…..
Nagyon aranyos kis point-and-click kalandjáték a Tom and Jerry – Mouse About the House, amiben az ismert rajzfilmfigura egérrel kell csapdákat kikerülve eljutni a fridzsiderhez. Egerünk útját mindenféle tárgyakkal egyengethetjük, csavaros logikát követve. Egyetlen nagy hibája,…..
Crep 2008.08.26 11:25:30
A „találd meg a két kép közti különbségeket” típusú játékokból posztoltam már néhányat, de most itt egy újabb, a Photo Hunt Game. A játék a Showtime két tévésorozatát promózza, de ennek ellenére szórakoztató és nem is könnyű. A megfejtés időre megy, három…..
Ezt meg kell örökítenem postban is, az előző játékra érkezett kobax fedőnevű munkakerülőnktől: Egész jó unaloműző, amíg írják a hallgatók a ZH-t... Csak kár, hogy nem lehetek túl agresszív, meg hangot se adhatok rá, mert a diákok kicsit furán néznének…..
Nem találok jelzőket a meghatottságomra, így különösebb kommentár nélkül közlöm Péter művét. KMK, ki vagy a blog.hu-n, szenteltessék meg a te neved. Jöjjön be a te főoldalad, és legyen meg a te frissítésed, miképpen a proxyn, azonképpen itt a gépemen is. Mindennapi…..
Többen is beküldtétek a Magic Pent, az utóbbi hónapok legeredetibb játékát. A cucc előzménye egy techdemo, amit a finn Petri Purho készített, és itt található (annak idején ezt is sokan beküldtétek, de vétkes hanyagságom miatt nem került a blogba) a demo lényege rajzolt…..
Szuperapu nevű kommentelőnknek a Nitrome játékai mindig is a kedvencei közé tartoztak (nekem is, hiszen többször postoltam róluk), de a Dirk Valentine még az előzőekhez képest is nagy durranás. „A grafika illeszkedik a sorba, a sztori összetettebb, a pályaelemek változatosak,…..
Kis lépés a blogoszférának, de nagy ugrás a bloggazdának: (tudtommal) először írt a KMK-ról egy nemindexes orgánum, nevezetesen a Napi Élet Blogmagazin. A cikktől kicsit hízott a májam, leginkább a konklúzió miatt: „Igen, tudjuk, volt már számos hasonló webhely, a KMK…..
Crep 2008.03.06 08:22:22
Biza, hogy ez a legf@szább oldal. Azért remélem, hogy a hírnév, nem hoza magával, majd a reklámok sorát, mármint... Remélem nem lesz tele reklámokkal az oldal, sztem az elrontanán a varázsát... ;)
Szeretjük azokat a játékokat, amelyek nem csillivilli grafikájukkal, hanem eredetiségükkel próbálják megnyerni a júzereket. A Gravity Pods remek példa erre: a külcsínnél még az első ATM-automaták kijelzője is szebb, a játékmenet viszont egészen zseniális. Egy űrhajót kell…..