Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erospista.hu

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1x32 2011.10.14 15:10:00
Újabb libidócsökkentésre alkalmas öfin vagyunk túl, Attila meg lassan eléri, amit másnak nem sikerült, a végén még leszokom a káromkodásról, hát már egy jóízű lófaszt sem tudok kimondani anélkül, hogy ne jutna eszembe a konstans bazmegolása. Eredetileg egyébként azt írtam,…..
Szegény Bucira rájár a rúd. Nem elég, hogy részegen/bevalamizve megnyomorított egy embert autóbalesetben, a sajtó most még azért is baszogatja, hogy hülyeségeket beszél a fiataloknak balesetmegelőző píárroadshowjában. Dr. Németh Zoltán, az SOS Egyesület a Szenvedélybetegekért…..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
A Tv2-nek mostanában minden sikerül, ami azért összefüggésben van azzal, hogy az RTL Klubnak pedig egyelőre nem jött be a Való világ. A 40 milliós játszma tegnapi premierje például megalázó vereséget mért a valóságshow-ra, ami nem meglepő, hiszen a Való világban se szex nem…..
erospista.hu 2010.12.01 08:04:26
@igenember: Te is az RTL Klubnál dolgozol?
Milyen a hangulat odabent?
Téged bíztak meg kommenteléssel?
Annyira szeretik az emberek a seggre eső és sáros csöcsű celebeket, hogy hiába ér véget a huszonkilenc epizód után péntek este véget érő Ezek megőrültek mégsem tűnik el végleg a képernyőről. A jövő héten ugyan már a 40 milliós játszmát adja a Tv2 ebben a műsorsávban,…..
Emberek, olyan őrült olvasókat keresünk, akik hajlandók lenének napi hogyvoltot írni a a Való világ 4 eseményeiről, mivel mi nem bírjuk az erőltetett menetet, a heti egy hogyvoltnak meg nem sok értelme van. A celebkiadásos ma esti összefoglaló a próbafutam, tessék megnézni és…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Hat éves szünet után november 20-án indul a Való világ negyedik kiadása, celebekkel, megváltozott beszavazóshow-val, új műsorszerkezettel és dedikált kúrószobával, amiről ugyan a csatorna szemérmesen azt kommunikálja, hogy "csendes szoba, pároknak", de közben kacsingat…..
Megvan a megoldás arra kérdésre, amit azóta keresünk, hogy az RTL Klub bejelentette, újra életet lehel a Való Világba. Akármelyik irányból néztük ugyanis a csatorna műsorszerkezetét, sehogy nem találtunk helyet a realitynek az X-Faktor és az I love Gjoni mellett. Nos úgy látszik,…..
comment:com A Megasztár kifeküdt 2010.08.30 13:57:00
Úgy tűnhet, hogy az év médiaütközete nagyon hamar lezárult: az X-Faktor már az első adással fölényesen nyert a Megasztárral szemben. Persze kérdés, hogy azok, akik szombat este kíváncsiságból az RTL Klubra kapcsoltak, elégedettek voltak-e a műsorral, vagy ezen a héten inkább…..
A Benkő Dániel feleséget keres című műsorában a döntőig sem jutott el Rusz Éva, aki a Blikk infói szerint most Delhusa Gjon show-jában tűnhet fel. A tatabányai ruhaüzletben dolgozó 43 éves elvált anyuka állítja, "szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül", de a…..
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
erospista.hu 2010.08.20 14:00:34
@exonka: Ki beszél a "lelke eladásáról"?
Rúzsa Magdi, Gáspár Laci, Tóth Vera és a többiek tudtak élni ezzel a lehetőséggel, megváltozott az életük, és jelenleg is azt csinálnak, amit akarnak, hosszú évek óta sikeresek.
A Csak van pedig nem úszta meg a bulvárhírnevet, hiszen itt, egy bulvárlap kapcsán egy bulvárújságíró bulvárcikkében szerepelnek.
Még néhány óráig címlapon:)
Őszintén kívánok nekik sok sikert.
erospista.hu 2010.08.20 14:38:05
@Bíró Szabolcs: Szerintem de, ezt akarják! Arra vágytak, hogy ismertek legyenek, hogy írjanak róluk a lapok, hogy százezrekért fellépésekre járjanak. Ez volt az álmuk. Ezért jelentkeztek a Megasztárba és ezért állnak sorba ezrek a Csillag születik és az X Faktor castingjain.
Jelenleg rólatok harsog csak a legalja újságírás és nem a zenétek miatt!!!!
A videótokból profitált már a Bors, szabóZ (gondolom, kapott pénzt a fenti cikkért), abban nem vagyok biztos csupán, hogy ez nektek jó.
Persze ezt Te tudod. Magadtól megtudod kérdezni, hogy ezt akartad-e?
erospista.hu 2010.08.20 19:31:16
@Bíró Szabolcs: Kedves Szabolcs! Nem vitakozom veled, csak élve a komment lehetőségével jeleztem, hogy szerintem nincs igaza a szerzőnek abban, hogy "megúsztátok" a bulvár hírnevet és ezzel jól jártatok.
Mint ahogyan rossz döntés lett volna Rúzsa Magditól, ha nem írja alá a szerződést és marad otthon. Pontosabban élete nagy döntése volt, hogy jelentkezett a műsorba és aláírta a szerződést. Ha gondolod, megkérdezek egy szervezőt, hogy Magdi vagy Gáspár Laci mennyiért vállal fellépést. Lehet, hogy "leesne az arcod". Ezért viszont néhány évre vállalták a TV2 feltételeit. Szerintem jól tették. Ti pedig elkúrtátok a hősködéssel. Lehet, hogy nincs igazam, és egyébként is semmi közöm hozzá:)