Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigristappancs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze idő kérdése volt, hogy az Egyesült Királyság – Németország és Franciaország mellett az Európai Unió legerősebb gazdasága, és egyben a szervezet legnagyobb kritikusa – mikor emeli fel szavát a görög helyzettel kapcsolatban. A britek ugyanis már a szomszédos…..
Megtörtént hát, amire annyira vártunk: a kínaiak végre hozzánk is eljöttek miniszterelnököstül, üzlet- és pénzemberestül. Aláírtak, előirányoztak, bevásároltak, mi pedig megcselekedtük, amit megkövetelt a haza: még békés tibeti zászlólengetők sem zavarhatták meg Ven…..
Mostanában ugye sokat láthattuk ezt az ikont:Látszólag egy viszonylag szabálytalan felhő körvonalát láthatjuk, ami azonban Takamasa Matsumoto számára mégis valamiféle szabályosságot mutatott. Ezért elkezdte jobban megvizsgálni a dizájnstükköt.Először is megrajzolta a felhő…..
Tigristappancs 2011.06.26 23:03:46
Nemsokára indul a Serie A idei szezonja, a játékosok nagy kénytelen visszatérnek barátnőik öleléséből, tajtékzó edzőjük szájszagához. Az, hogy kinek mennyire volt irigylésreméltó vakációja, az az alábbi képek alapján nagyjából belőhető, táptalaj egy kis mocskos…..
Tigristappancs 2010.08.20 09:16:43
jaj
A Burzsuj próbál megoldást kínálni az érettségi után dolgozni még egyáltalán nem akaró, ám 3-5 évet végigmulatni annál inkább kívánó fiatalok tömegének problémájára. A szituáció jól ismert: fogalmunk sincs, mit akarunk kezdeni életünkkel, de egyben biztosak vagyunk, a…..
Tigristappancs 2010.08.20 09:09:16
jaj