Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babilen Tatarszkij

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kósa „Sosem merült fel a szakítás az IMF-fel” Lajos után újra van okunk orwellezni: orosz politikusok és politológusok azon elménckedtek, hogy Magyarországot is meg kellene hívni a leendő Eurázsiai Unióba. Hogy mi? - horgadhattak fel azon kevesek, akik találkoztak a…..
Babilen Tatarszkij 2011.11.22 20:51:07
Nemtombazmeg, de az Eurázsiai Unióba Kirgizisztán már jelezte a belépési szándékát. Ez a Kirgizisztán:

mandiner.hu/cikk/20111121_kormanyfobol_allamfo_a_poszt_szovjet_modi

A magam részéről inkább kibírom a határellenőrzést, ha Biskekbe megyek, meg jól megvagyok vámmentes kirgiz csomózott jakszőr lábtörlők nélkül is.

Persze egy lépéssel közelebb kerülne a japán-magyar határ :DDD
  Hajléktalan-ügyben érintettek vagyunk, mivel a házunk egyik befalazott kapualjában él egy idősebb fedél nélküli úr. Azt hogy él, konkrétan onnan lehet tudni, hogy levet ereszt. A lé szarból, húgyból, tablettás borból, barack ízű alkoholos italból és tébécés…..
Mandiner blog Achtung bébik 2011.11.19 08:01:00
  Húsz éve születtek meg a kilencvenes évek, és máig nem értek véget. 1991 augusztus 12-én megjelent a Prodigy első kislemeze, a Charly; 13-án a Metallica fekete albuma; 27-én a Pearl Jamtől a Ten és ugyanezen a napon Tupac Shakur első lemeze; szeptember 17-én a Use Your…..
Mandiner blog Megfizet a nyomorult! 2011.11.15 11:01:00
  Csurkáék a zsidókat inkább csak szóban, esetleg újságcikkekben baszkurálták, a Jobbik a cigókkal már terepen, face-to-face keménykedett, a nagy közös ellenségkép-keresési küzdelemben végül, erős hajrával a kétharmad vitte el az arany szatyor díjat, amikor a…..
Babilen Tatarszkij 2011.11.15 20:07:13
  Már félve ülök be magyar filmre, mert már sokszor volt hányingerem egy-egy film után. Szerencsére végre egy pozitív csalódásról tudok beszámolni: A vizsga című film szerintem zseniális.  Az alapötlet is figyelemreméltó: úgy mutatja be az '56 utáni megtorlás…..
Babilen Tatarszkij 2011.11.12 21:48:42
@lelkylola: Pedig az ilyen kommenteknek is megvan a hasznuk, több is, mint gondolnád. Akkor is, ha fáj.

A visszajelzések közül nyilván te azt emeled ki szívesebben, amikor az EP-ben rázogatják a kezedet a filmetek miatt. De a névtelen kommentek mutatják meg igazán, hogy mit látnak belőled az emberek kívülről. Az ember nem mondja egy nő szemébe, hogy egy buta picsa, mert udvariasság is van a világon. Hát, itt nincs. És attól, hogy kiszűröd ezeket a nyers kommenteket és a homokba dugod a fejed, még igazak lesznek.

A valódi jó megoldás az lenne, hogy ha nem szűrnéd őket, hanem egyszerűen csak nem reagálnál rájuk, viszont próbálnál javítani az írásaid siralmas minőségén, hogy hosszú távon csökkenhessen a téged oltó kommentek száma. Ehhez azonban buta és kicsinyes vagy - ha nem lennél az, már rég így csinálnád.
Babilen Tatarszkij 2011.11.13 11:52:33
@betyár: Édibédi stílus hoool?

Amikor Lola komcsivadász üzemmódban van, akkor a butaság szorgalommal társul nála, a kommentekben pedig sértődött és szemellenzős. Az "édibédi" vonzó. Ez nem.

Keith Richardsra mondják, hogy ha csak annyit zenélt volna, amíg a színpadon állt, már akkor is megtanulhatott volna gitározni, de nem és nem... Na Lola ugyanez az írással.
hogyvolt X-faktor 2x11 - 3. döntő 2011.10.31 09:00:00
Harmadik döntő, és rockest az előzetes ígéretek szerint, ez utóbbit fenntartásokkal kezelem a múlt heti „szerelmes dalok” után. DevilNóri mai külseje egyenesen sokkolja a teljes stúdióközönséget, zavart összesúgásokat és „húbazdmeg”-tekinteteket látok…..
Coldplay - Mylo Xyloto(Parlophone)Love Story, konceptalbum, graffiti, mint lírai inspirációs forrás, elektrós tipográfia, szabályos trance szintik, az intro után teketóriázás nélkül a kondérba csapott kattogó d'n'b alap. Az évtized popzenéjének legnagyobb ívű érzelmi…..
Babilen Tatarszkij 2011.10.24 22:40:54
Sűrű napok után, pilisvörösvári hétvége előtt gyorsan pár sor.De előtte még szeretném bemutatni amolyan referenciaként, hogy én sokkal jobb, őszintébb társadalmi célú kampányokat tudnék csinálni, mint akik a nagy pénz elviszik az ilyenekért - például a "Való Világ…..
Babilen Tatarszkij 2011.08.21 19:58:55
  Hosszú évek után tegnap este voltam a Szigeten, a Gotan Project fellépése miatt. Tetszett, nagyon, de nem erről akarok írni, hanem a Sziget oldalvízén kínálkozó kitűnő fürdőturnézási lehetőségről. Hajóval mentünk, aki ma vagy holnap este azzal megy, tudom ajánlani az…..
  A Sziget második, csütörtöki napján technósnak állt a világ - persze csak ha nem a Judas Priest szegecses ősmetálja miatt ment ki valaki a fesztiválra. A Sziget elektrofüggő ügyfelei viszont költséghatékonyan élvezhették az elektronikus zenei szcéna aznap rendelkezésre…..
A második napon mindenképp érdemes kimenni a La Roux-ra 16:30-kor. Ezzel nagyjából ott vesszük fel a fonalat, ahol előzőleg a Hurtsnél letettük, ugyanis itt is erős szintipop hatásokról van szó, csak valamivel jobb dalokkal. Állítólag készül a második lemezük is, amit nagyon…..
Carhartt-cuccokat követel a nép   Azért nem egészen így képzelte Lenin a proletárforradalmat: úgy tűnik, még több iPodot akar az IPOD-nemzedék. Meg ingyen baseballsatyit, bónusz neonszínű pólókkal és masszív deszkás cipőkkel. Külső-London napok óta zavargó suttyói úgy…..
  Kínkeserves frankhitelfizetéshez, felszívódott nyárhoz agyzsibbasztó aláfestés jár: a napokban minden eddiginél rosszabb magyar popszámokat osztanak meg a mikroblogokon és a közösségi oldalakon. Ha eleged van az angol nyarakat idéző időjárásból; ha nem bírod már ki a…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
Mandiner blog A közíró 2011.06.09 14:01:00
     Bevallom, régóta készülök ennek a posztnak a megírására. Ugyanis szeretném definiálni, hogy mi is az a közíró. Mert a közíró az nem egyszerűen publicista, vagy újságíró, ó nem. Ugyan Bartus László a minap bedobta a köztudatba a sokkal szórakoztatóbban…..
  Liberális testvéreink előszeretettel mítosztalanítják a történelmet. Van azonban egy terület, ahol liberálisék inkább a mítoszgyártásban jeleskednek, ez pedig a kereszténység története. Az egyik ilyen mítosz az Európát máglyákkal bevilágító, kegyetlen, elnyomó és…..
„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” (Dzsudzsák 2010-ben, via Markoferko)   Nem is ment…..
Újra teljesült egy álom, László Attiláé legalábbis, új Kiscsillag született. Sosem tagadtam, hogy a CSISZ mindig is a mostohagyerekem volt, de a Döntőt nem hagyhatom szó, vagyis hogyvót nélkül. Legutóbb azt ígértem, Gomesen kívül megszeretek még valakit, megtörtént, Vivaldi…..
Babilen Tatarszkij 2011.06.07 07:49:26
@pushpang: A fenti kép előnytelen, magyar nők milliói szeretnének olyan vádlikat villantani lapostalpú cipőben :)
  Mindennapjainkra számos környezeti tényező hat, amelyek befolyásolják kedélyállapotunkat, koncentrációs képességünket. Akár közösségi terekről, akár a saját otthonunkról legyen szó, érdemes mindazokat a szempontokat figyelembe venni, amelyek az életminőséget nagy…..
A nálunk Csillag születik néven eladott Britain's Got Talent idei kiadásában feltűnt egy 12 éves kiskölyök, bizonyos Ronan Parke, aki úgy énekel fiatal kora ellenére, mint egy vérbeli profi. A brit bulvárlapok természetesen címlapon hozzák az ifjú tehetséget, és máris azt…..
Igazából Bence sem csodálkozik, hogy a tintagyártókat is elérte a válság. Szegényeknek amúgy is elég bajuk van, ha már az alaptörvénykotmányt is iPaden skiccelik, a jelek szerint már arra sincs pénzük, hogy kisebb patronba csomagolják a kevesebb tintát:Helló, Bence vagyok a…..
A probléma a következő:Adott egy textarea, benne CKeditor. Ennek van egy id-je. Ez legyen mondjuk "idm".<textarea id="idm"></textarea>A kérdés, hogy miként tudom JavaScript-ből alert-ben feldobni a szerkesztő aktuális tartalmát (a textarea tartalma nem ér,…..
Babilen Tatarszkij 2011.05.01 23:55:58
@SoDI: Sodi, mégis mikor? Lassan a tavasznak is vége, zajlanak az események, perek zajlanak, az utcán tüntetések, felvonulások vannak, hogy Gyöngyöspatáról ne is beszéljünk, te meg nem vagy ott a kameráddal. Mikor fogod elkezdeni végre?
  Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat tegnap Tónival és Kálmánnal a roma honfitársaink alapvető jogaiért tartott tüntetésbe, mely a kedd esti gyöngyöspatai verekedés apropóján szerveződött. Elsőként itt van az eseményről készült kis hangulatvideónk,…..