Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyermekláncfűrész

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Turki al-Faisal herceg, a szaúdi uralkodóház tagja és az ország titkosszolgálatának volt vezetője, pár órája jelentett ki, hogy bármilyen megállapodás is szülessen Irán és a hat nagyhatalom között (Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Kína, Oroszország, Franciaország és…..
A legmeghatározóbb életkorban lévő, 0-3 éves gyerekek nevelését és gondozását végző bölcsődei dolgozók 80 százaléka a legfrissebb KSH-adatok alapján havi nettó 100 ezer forintnál kevesebb fizetést visz haza, így munka közben a napi megélhetési problémáik (például a…..
Gyermekláncfűrész 2013.08.09 20:12:00
@♔batyu♔: Akkor a testével is védje a Vityát.
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
Gyermekláncfűrész 2012.09.26 11:50:58
@Wegam: Ez oldalszimpátiától független agyhalál. Lobotómia klubbon kívül elég nehéz élvezni.
A nap izéje Te is lehetsz doktor! 2012.03.27 17:07:00
Schmitt Pál köztársasági elnök a szabályoknak megfelelően szerezte doktori címét – sommásan összefoglalva ez derül ki a Semmelweis Egyetem által felállított vizsgálóbizottság, több mint ezeroldalas jelentésének ma nyilvánosságra hozott rezüméjéből. Ezek után azt…..
Gyermekláncfűrész 2012.03.28 13:37:20
@JimGilmoure: Nem az a legrosszabb hogy akkor csalt, hanem hogy most, köztársasági elnökként hazudik.
Gyermekláncfűrész 2012.03.28 14:17:41
@Dr.Betépett felhasználó: Csal vagy hazudik, a lényeg nem változik. Mivel maga mondta hogy nem a doktorija miatt választották meg hanem egyéb kvalitások miatt, maradni fog. Bárminek nevezzük, amit tett vagy tesz, ezen kvalitások közt a tisztesség nem szerepel. Legyen száz bizottság, akkor is látjuk, tudjuk.
Felelőtlenség lenne abban állást foglalni, hogy a notórius gyorshajtó, részegen vezető és drogozó Stohl András esetében megtette-e javító, nevelő hatását a fél év fogházbüntetés. A látszat - amely ha nem is gyakran, de azért néha csalhat - egyébként azt mutatja, hogy…..
Gyermekláncfűrész 2012.03.10 18:32:08
@_Maverick: Az egyszerű gázoló drogos gyilkos, akit durvább esetben felkoncolnak az út szélén, de minimum örökké lenézik. Ha orvos lett volna, elvesztené praxisát,........példa van rá? Persze hogy nincs. :D
Gyermekláncfűrész 2012.03.11 12:00:14
@rug82:
Valami értelmesre is képes lennél?
Vagy csak példa vagy arra, miért nem jó drogozni a terhesség korai szakaszában?
Gyermekláncfűrész 2012.03.11 13:01:16
@rug82: Van, de ennek kevés köze van bármihez.
 Az EU-tól eddig nem tapasztalt, határozott és radikális lépésnek lehettünk tanúi a múlt héten. Egyre szélesebb körben elterjedt vélemény ugyanis a nyugati világban az, hogy Irán atomfegyver készítésén fáradozik, ami miatt az utóbbi években már szankciók sorával…..
Ahogy az várható volt hétfőn az EU is szentesítette az Iránnal szembeni olajembargót, december elején pedig az USA szenátusa hatalmazta fel az amerikai elnököt az iráni jegybankkal folytatott ügyletek szankcionálására. Az intézkedések hivatalos célja, hogy gazdaságilag…..
Gyermekláncfűrész 2012.01.25 17:33:49
@különvélemény: Én itt és most. Te? Párhuzamos univerzum?
Gyermekláncfűrész 2012.01.25 19:11:07
@Con Storm:

Csak pár kérdés:
Indiát és Kínát miért kell beleszámolni? Szövetségesek lennének?
Szoros lezárása szerinted mennyire számit? kb alig-alig.
Irán nem veszített háborút az elmúlt 40 évben. kb egy tákolmány az ország. Ha engedik az csapja agyon aki akarja.
Az amcsi haditechnológia elavult. LOL
ezeket honnan szeded?
Gyermekláncfűrész 2012.01.25 19:57:17
@Con Storm:
Ez kimerül pár a háborút elitélő nyilatkozatban a „szövetségesek” részéről.
Nekik nem az Iráni olajra van szükségük, hanem csak olajra. Érdekeiket védik nem Iránt. Ha ezek az érdekek kiszolgálásra kerülnek, akkor mindenki boldog. Ennyi.
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
  Februártól öt évig Dörner György lesz az Új Színház igazgatója. Márta Istvánt váltja. A hírek szerint a szakmai testület Mártát javasolta Dörner ellenében a főváros vezetésének. Már az elmúlt években is az Új Színház volt az a pesti színház, amelyről a…..
Emlékszem, sok-sok évvel ezelőtt egy barátnőmmel vissza akartunk menni nosztalgiázni a Szigetre (lehet, hogy akkor még Diákszigetnek hívták?) néhány héttel a fesztivál után és egyszerűen nem találtuk meg a nagyszínpad helyét. Tökéletesen újragyepesítették a nagy rétet.…..
Gyermekláncfűrész 2011.09.28 12:14:13
@Maretz: Rio?
Gyermekláncfűrész 2011.09.28 12:22:41
@Maretz: A karnevál :) Persze nem EU, bár nem értem az miért szempont. Egyébként a közelben is sok városban van többnapos rendezvény, fesztivál ami jellegében lehet más de hozadékában kb egál, esetleg rosszabb.
Gyermekláncfűrész 2011.09.28 13:59:13
@berczy04: KSH oldalain nézz körbe 1,5-1,8 Mrd Ft / év
Gerendai Az utóbbi 10 évben kétszer mondta hogy veszteséges. Nem Ő, nem a cég, hanem az az egy rendezvény.
 Köztudott, hogy nem vagyok a Frizbi producerének kedvence. Ő sem az enyém. Ez azért lehet mert mind a ketten teljesen más jellembeli, intellektuális és emberi nívót képviselünk. Legutóbbi Damu Rolanddal kapcsolatos megnyilvánulását látva a TV2 Mokka című műsorában ez a…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
Gyermekláncfűrész 2011.09.23 07:47:14
@különvélemény: "Mellesleg mindenkit, aki aláírta a tiltakozást, pár évre eltiltanék a közügyekről."Ha valami, akkor ez volt a legszebb. A gyökér melletted varázspálca. :)
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Reggel felhívott egy magyar rádióriporter. Szeptember 11-i történetet kért, történetet, amely megszólítja az otthoniakat is, hogy átérezhessék Amerika gyászát. Nem mondtam neki, hogy úgy érzem magam, mint egy hivatlan idegen egy híres ember újratemetésén - és hogy a másik…..
Gyermekláncfűrész 2011.09.11 14:39:05
@dukeekud: Amerika már járt Irakban és baromira nem kellett az indulás kedvéért tökön rúgni. Az olajat meg nem vette el, most sem az övé, sőt többet fizet mint a támadás előtt. Akkor a hadi költségeket nem is számoljuk. Bizarr nagy üzlet volt ez nekik.
Gyermekláncfűrész 2011.09.11 15:05:26
@tengier1: Szerkezeti acél olvadáspontja lényegtelen. Szövetszerkezeti változás 700 fokon kezdődik ami lényegesen befolyásolja a teherbírást.
Mérnök szemmel :) LoL
Gyermekláncfűrész 2011.09.11 15:42:03
@tengier1: Mindegy hogy hívják, mivel ötvözik az attól alapja az. Ha megnézed a szerkezet felépítését, nem volt csoda hogy így viselkedett az épület.
  Ez a helyre kis topán az, amellyel jótékonykodhatsz (már ha szerzel amerikai állampolgárságú ismerőst). Emlékszel még a Vissza jövőbe második részére? Mutatjuk a cipőt, amelyet Marthy McFly viselt. Azóta sajnos kiderült, hogy a színész, Michael J Fox…..
„Nem tudjuk, hogy az a példátlan jogi pr rally, amivel a vádlott és védője az elmúlt három hónapban körbeszáguldotta az országot, megtette-e a hatását, és érdemben befolyásolta-e a bíróságot, hogy enyhébb ítélet szülessen.” Ezt írtuk 10 héttel ezelőtt Stohl…..
Gyermekláncfűrész 2011.09.07 12:08:03
@kovi1970: A törvény szerint nem az.
És ezt még a Google is megünnepli! Aki rámegy a keresőoldal kezdőlapjára, az egy videóval találja szembe magát, amin az animált Freddie Mercury keveredik különböző kalandokba a klip alatt szóló Don't Stop Me Now szövegét eljátszva (a videót a hajtás után meg lehet nézni itt a…..
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
Gyermekláncfűrész 2011.09.01 12:47:59
@különvélemény: Ki lopott, mit, mennyit? Nem általában, hanem tényszerűen. Mert ha tudod, biztos örömmel várnak a elszámoltatási bizottságban. Ők másfél éve nem bírnak a feladattal.
Az alábbiakban elolvasható a teljes őszödi beszéd. Annak minden mondata. Nem az a kiragadott négy-öt, hanem az egész. Vastagítottam azokat a részeket, amelyeket most akár Orbán Viktor is elmondhatna. A vastagított részbe zárójeles megjegyzéseket is tettem, ahogy szerintem…..
Gyermekláncfűrész 2011.08.31 15:34:43
@Lencsés István:
Bizonyos környezetben egy nagy tapsot eredményezne. Ahol az is hogy „holnaptól léghajó leszek”. :))
Gyermekláncfűrész 2011.08.31 15:43:44
@midnight coder: Senki sem mondta hogy a lehetőségek a polcon vannak és csak le kell venni.
Az a víz pl kis túlzással az országot eltarthatná. Mezőgazdaság is működhetne csak érteni kellene hozzá. Azon túl is hogy megy a rinya a kárpótlásért.
Annak a mezei szakinak lesz cége aki megküzd érte. Nekem miért sikerült? 23 évesen kezdtem egy étteremmel.
Gyermekláncfűrész 2011.08.31 16:03:01
@midnight coder: Jó az a víz, max nem hiszel benne. Élelmiszeriparnak nincs piaca? Fura. ok! Részemről ennyi. Inkább megyek lazulni, mozizni picit. :)) Maga a vita élmény volt. Kösz!
Azért azt kevesen gondolták volna, hogy a március 11-i fukusimai földrengést, szökőárat és nukleáris krízist a közvetlenül sújtott japánok mellett a nemzetközi sportéletben csupán a magyar női tornászválogatott sínyli meg. Pedig így van, illetve így lesz, mert a szombathelyi…..
A minigolf nem az a műfaj, amitől megugrik a pulzusom, de a Wonderputtra gondolkodás nélkül adtam az ötöst. Ezt az unalomig ismert zsánert ugyanis nagyon feldobták a fejlesztők, csodás grafikával és flashjátékhoz képest elképesztően szép animációkkal érték el, hogy mindig el…..
Gyermekláncfűrész 2011.08.17 10:21:24