Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matthead

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian ismerjük azokat a rajzfilm szereplőket, akiktől kiráz a hideg. Egyszerűen utáljuk őket és a vesztüket kívánjuk. Ennek számtalan oka lehet: kapzsiság, önzőség, hatalomvágy vagy csak szimplán a belső gonoszság. Ideje volt már, hogy listába szedve lássuk őket, élen a legaljasabbal.  [Akik…..
matthead 2021.02.03 10:54:17
@body_andras: és Diesel10 kimaradt. :)
A felkészült fapados júzer az utolsó bötűig elolvassa a szabályzatot, pöccre betartja a csomagok méret- és súlyhatárát, majd azt gondolja, őt már nem érhetik meglepetések. Sokan aztán mégis dobnak egy jókora hátast, amikor azon találják magukat, hogy épp a gondosan…..
matthead 2014.05.02 10:01:32
@Matyi21: nem kérdeznek semmit, viszik és kész. ha udvariasan megkérdeznék, semmi gond nem lenne.
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
1987 egy őszi estéjén izgatottan álldogáltam egy albertfalvai utcasarkon: nyolcadikos kistiniként életem első randijára készültem. Persze hivatalosan csak arról volt szó, hogy kocogni megyünk a Timivel, de nekem az a lány akkor irtózatosan tetszett, és ez lett volna az első alkalom, hogy a sulin…..
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
matthead 2012.10.30 14:50:45
Varánusz Orbán: i love IMF! 2012.10.05 05:51:29
Pártunk és kormánygépezete felpörgette az eseményeket: Kusza Szem nertárs mindenki örömére ma bejelenti, hogy milyen feritél mentén tartjuk a hiánycélt, vagyis min igyekszünk spórolni, hogy szóba álljon velünk az IMF. Ezzel párhuzamosan a Habony Művekben is lázas munka folyik,…..
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..