Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legyen_beke_szabadsag_stb

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
legyen_beke_szabadsag_stb 2010.08.27 11:33:54
@tiborc2008: "Nem tudom, hogy ki hol él és élt '90-ben, de akkor még ismeretlen fogalom volt a kátyú. "

jah..nehez lett volna a macskakoves utakon katyut talalni, viszont hianyos es zotyogos kilometereket sokkal tobbet. csak az indulat elveszi az eszedet es mar nem emlekezel erre.
"Minimális pénzből, szinte nulla forrásból kellett a Magyar Televíziónak (MTV) az őszi struktúrát elő-, illetve elkészítenie" – mondták a tévé illetékesei nemrégen a Napi Gazdaságnak. A közéleti-politikai műsorok terén egyelőre egy fontos újdonság van, hogy…..
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..
legyen_beke_szabadsag_stb 2010.08.22 16:21:48
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..