Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andy_Throw

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp tegnap ment a sztorizgatás itt a DotKomon a Groupon elképesztő sikeréről, persze nem minden aktualitás nélkül, és lám, ma meg a cég történetének talán legfontosabb fejlesztéseit jelentette be az alapító, Andrew Mason. Nem véletlen, hogy a közösségi vásárlást…..
Asszem blog iPhone vs. HTC Desire 2010.11.01 10:30:00
Ez az én szubjektív összehasonlító táblázatom az általam használt és szerintem elég jól kiismert HTC Desire és iPhone 4 között. A listát folyamatosan bővíteni fogom. Legutolsó update: december 4. (játékok, lock-screen, visszagomb, swipe gesztusok)iPhone vs. HTC…..
Mától a T-Mobile-nál megvásárolható a Samsung Galaxy Tab és ne legyenek kétségeink, sajnos itthon is drága. A készülék új előfizetéssel és a havi 14 GB-nyi adatmennyiséget tartalmazó RelaxNet XL mobilinternet csomaggal, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt két éves…..
Andy_Throw 2010.10.28 11:08:57
Ügyes srácok szépen megcsinált filmje...
Andy_Throw 2010.10.21 13:37:31
@digitime: ez nem kicsit fake, csak a Vatera promózik megint vmit, láttam a tévében is...
Tanulni, tanulni, tanulni - hangzott minden évnyitói beszédben a lenini dörgedelem az igazgatónő szájából, de azt hiszem nem ugyanarra gondolta a mester, mint amit a kanadai Lowe Roche ügynökség kreatívjai. Ők egy szemtelenül egyszerű, mégis provokatív plakátot készítettek az…..
Andy_Throw 2010.10.11 14:40:37
addict Új nevet kapott az NB1 2010.10.07 11:25:00
A névadó pedig nem más, mint az MLSZ nemrégiben megválasztott elnöke, az OTP vezére, Csányi Sándor. Csányi úr persze nem a hasára csapott, és nem is család kedvenc pónijáról nevezte el a professzionális bajnokságot. Ennél eggyel elegánsabb megoldást választott, amikor…..
Andy_Throw 2010.10.07 15:00:09
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
Minduntalan felmerülő kérdés, hogy a filmek vetítik előre a várható jelenségeket, vagy a valóság utánozza a filmekben kitalált eszközöket. Ezúttal a Tom Cruise-féle Minority Report (Különvélemény) című film egyik ikonikus jelenetét citálja minden reklámszaklap, azt…..
addict Soha ne vezess álmosan! 2010.09.28 13:40:00
Aki vezetett már igazán, de igazán fáradtan, az tudja, hogy az álmosság egy hosszú autóúton kegyetlenül veszélyes. Nekem nem egy ismerősöm van, aki szenvedett már hasonló balesetet, sőt egy közeli rokonom is egy ilyen ütközésben halt meg. Ha így jobban belegondolok, velem is…..
Andy_Throw 2010.09.29 11:02:03
Eléggé scamgyanús az az SC Johnsonnak készült hirdetés, amely arra próbálja felhívni a szülők figyelmét, hogy ha nem őrködnek hoffmanrózsai szigorral gyermekeik egészséges lelki fejlődése fölött, akkor a kicsik szeme olyan dolgokat is láthat a neten vagy a tévében (persze…..
Azt hittétek, az a legnagyobb probléma az iPaddel, hogy drága? Vagy hogy nem tudja megjeleníteni a flashes tartalmakat? Hogy becsillog a kijelzője a napon vagy hogy nincs benne kamera? Egy fenét! Ha tudni szeretnétek, mi a legnagyobb hiányossága, akkor nézzétek meg a Newsday legújabb…..
Ki más is rukkolhatott volna elő az első értelmes 3D-s óriásplakáttal mint a Wonderbra. Sok térhatású reklám került mostanában bevetésre, sajtóban, tévében és talán még köztéren is támadtak velük, de egy mellnél relevánsabb felhasználási módot ha akarnék sem tudnék…..
Andy_Throw 2010.09.20 11:34:11
Talán vannak közöttetek, akik emlékeznek még a Wonderbra 2000 körül futott hirdetésére, amelyről egy csinos nő nézett ránk kihívóan egy szál melltartóban, miközben azt mondta: Nézz a szemembe. Mondom a szemembe. A reklám akkor nagy sikert aratott, sokan, sok helyen hivatkoznak…..
Megannyi köztéri reklámkampány után a Gödör, a város legnépszerűbb reklámos célpontja ezen a héten sem maradt ambient hirdetés nélkül. Ezúttal a Café vette birtokba a területet, akik az árvízkárosultak javára szerveztek pénzgyűjtő akciót. Kicsit talán megkésettnek…..
Ausztráliában a napokban debütált az egyik legnagyobb ottani sörmárka, a VB legújabb, Real elnevezésű kampánya, amelyet a Droga5 ügynökség készített. A kampány első filmje azt igyekszik bemutatni, hogy a férfiakból eltűnt a természetesség, és szépen fokozatosan elnőiesedtek,…..
Hatásvadász a cím, de mentségemre szóljon, hogy csak a Médiaunió új esélyegyenlőségi kampányának gondolatát vittem tovább. Az előző, 2008 végén indult, hatalmas sikerű kampány után nem volt egyszerű dolga a készítőknek (ami jelen esetben a Carbon Groupot jelenti), az itthon…..
A social média alkalmazásokban rejlő üzleti potenciált sokan, sokféleképpen próbálták már kihasználni. A legújabb próbálkozás egy japán ruhamárka, az UNIQLO nevéhez fűződik, akik egy a twitterhez kapcsolódó promócióval rukkoltak elő. Az ötlet lényege, hogy az akcióban…..
A virusvideókban az a fantasztikus, hogy az ember sosem tudja előre megmondani, mi válik majd mémmé és mi nem. Ez a zseniálisan értelmetlen rajongói vírusvideó tökéletes példája ennek. A filmben egy srác azt mutatja be nekünk, hogy rakhatunk tüzet abban a nem feltétlenül…..
addict A legjobb Youtube kampány 2010.09.03 08:00:00
Nem túlzás azt állítani, hogy ez az utóbbi idők egyik legötletesebb kampánya, amit a Youtube-ra szabtak. Hasonló volt már nem is egy (legutóbb itt az addicton is volt szó az Expandables reklámjáról), de ilyen ötletes egy sem. Nem akarom lelőni a poént, ezért elöljáróban csak…..
Andy_Throw 2010.09.03 11:44:23
Aktív vagy a facebookon? Naponta posztolsz filmeket, videókat képeket, amiket az ismerősid zsákszámra lájkolnak? Akkor most duplán te leszel a király! A Sony Vaio laptopokhoz készített facebook alkalmazással (nem, ez több annál, gyakorlatilag egy facebookba ágyazott mikroszájt) szó…..
Vajon lehet-e hülyébb nevet adni az üdülési csekket felváltó fizetőeszköznek mint a kormánytervekben szereplő Széchenyi rekreációs kártya?..
Andy_Throw 2010.08.31 10:44:17
A Sport tv eddig csak mindent alulmúló szóviccekkel operáló meccsbeharangozókról és önpromókról volt ismert, ezért különösen meglepő, hogy éppen ők rukkoltak elő valami szokatlannal. Merthogy ezt tették, ráadásul egy számukra eddig idegen környezetben, köztéren. A kampány…..
Ön hol bankol? - szólított meg néhány hete egy Erste brandszínű alapon Erste betűtípussal írt szöveg az egyik óriásplakáton, ami annyira rejtélyesen hangzott, hogy azonnal tudtam, ez csak az Erste bank kampányának teaser szakasza lehet. Akkor még nem sejtettem, mire fogják…..
Rengeteg olyan esemény történik nap mint nap a világban, amelynek jelentőségét nem vagy nem teljesen tudjuk felmérni, csupán azon egyszerű okból, hogy nem tudjuk a méreteit, annak kiterjedését pontosan belőni. A BBC legújabb vállalkozása, a Dimensions névre keresztelt site éppen…..
Az évtizedek óta a dohányzás és a dohánylobbi ellen küzdő American Legacy Foundation kifejezetten a fiatalokra célzó és a fiatalkori dohányzást visszaszorítani igyekvő Truth elnevezésű programja már a sokadik reklámkampányánál tart. Ezek közül a legújabb egy 2004-es szpot…..