Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Woodymerlo

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár a HTC Desire 2010 egyik legjobb okostelefonja, még ezt az androidos telót is érdemes lehet rootolni. Az egyik fontos előny, amit a rootolással nyerhetünk, hogy jóval több helye lesz az alkalmazásoknak a telefon memóriájában. Vagyis jóval több appot tudunk egyszerre működtetni…..
Az internet felsőbbrendűségében gyanútlanul megbízó átlag felhasználó számára szinte észrevehetetlen Google trükköt leplez le egy frissen megjelent tanulmány. Legtöbbször a gyorsaság és a rutin miatt arra hagyatkozunk, hogy beírunk valamit a Google keresőjébe és az első…..
Két ismert magyar seo arc, Bánó és Longhand fogta magát, és szervezett egy olyan konferenciát, ahol a keresőoptimalizálással kapcsolatos témák tálalása talán valóban szakmai, elmélyült lesz - nem csak a felszínt kapargatják majd az előadók. Tehát arra is van esély, hogy a…..
Woodymerlo 2010.11.12 13:36:01
Előjáték: úgy másfél éve döntöttem el, hogy én bizony soha többet nem fogok magammal cipelni laptopnak álcázott betontéglákat. Azóta keresem a jó és a még jobb választást a netbookok között... Egy MSI Wind és egy új Macbook Air Mint korábban is írtam, számomra…..
Beszélhetünk itt tech specekről, oprendszerekről, platformokról, kijelzőkről, végső soron azért a smartphone-okról való beszéd jelentős részét sztereotípiák uralják. A C-Section Comics szerint ezek a jellemző általánosítások:    Egy dologban van csak nagy…..
Eddig a Facebaker oldalán követhettük, hogy mely magyar médiatermékek, brandek, és általában: Facebook-oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében.Az ImageFactory csinált egy ugyanilyen listázást, Facebooker címen. Ezen az oldalon a top 40 magyar Facebook-oldalt követhetjük,…..
Woodymerlo 2010.11.04 19:05:14
Vegyük azt, hogy nem teljesen butaság feltenni ezt a kérdést, még akkor sem, ha tudjuk jól, hogy az interneten/weben nem évtizedekben, hanem maximum hónapokban, negyedévekben mérjük a jövőt. Szóval erről a témáról fogok előadni - stílusosan 10 percben - a holnapi Internet…..
Woodymerlo 2010.10.26 14:10:55
Bár a modern okostelefonok már rendelkeznek GPS-el, sokan mégsem ismerik a helyzetmegosztó alkalmazásokat (pl. Foursquare, Gowalla, Google Latitude), vagy ha nagyjából tudják is, hogy vannak ilyenek, nem használják őket.Megint mások attól félnek, hogy valami bajuk lehet, ha megosztják…..
Woodymerlo 2010.10.26 11:05:23
Korábban már írtam róla, hogy az Origo elindítja saját mikroblog-szolgáltatását, Postr néven. A projekthez leigazolták a Blog.hu atyját, úgyhogy az új blogszolgáltatás megkapta a megfelelő tudást és tapasztalatot is ahhoz, hogy valami jó sülhessen ki a dologból.A csendes, zárt…..
Webisztán Tweet It 2010.10.18 20:54:00
Nyilvánvalóan a következő mém lesz a weben ez a videó. "You better type, you better do it fast, don’t go above a 140 letters max, remember some devices do not support Flash!" A videót amúgy a Seedwell digitális médiaügynökség készítette, akik amúgy viralvideókban is…..
Woodymerlo 2010.10.19 13:07:43
Google A legnépszerűbb általános kereső a 2006-os adatok szerint 25 milliárd weboldalt, és 1,3 milliárd képet gyűjtött be és indexelt le. A jelenlegi mérete már közel járhat a 100 milliárdhoz, és 2008 közepén jelentették be a fejlesztők blogjában, hogy a link-index mérete…..
Woodymerlo 2010.10.12 13:57:42
Webisztán Elindult az eBay.hu 2010.10.04 17:28:00
Újabb sikeres amerikai online szereplő lép be a magyar piacra. A Google és a Facebook hódítása után most az eBay próbálja átszoktatni saját szájtjára a magyar netezőket. Az eBay.hu talán segíteni fog egy kicsit a hazai e-commerce piac beindításában: a felhasználók az…..
A Twitter alapítói eddig is elég jól érezték a webet. Mármint, hogy az emberek hogyan és mire is használják a webes szolgáltatásokat. Egyáltalán nem véletlen, hogy több tízmillió felhasználójuk gond nélkül sajátított el a twitterezést az elmúlt években.Az új layout elég…..
Woodymerlo 2010.09.30 15:20:32
Wow. Magyarország lassan, de biztosan egy geek szempontból is jobb és élhetőbb ország lesz. Mai hír, hogy a Vodafone a Volánbusz járatainak 60 százalékán wifi hotspotokat létesített. Még ennél is sokkal jobb hír, hogy a vezeték nélküli internetkapcsolat ingyenesen vehető…..
Korábban már itt, a Webisztánon is hírt adtunk arról, hogy hamarosan a mozikba kerül a Mark Zuckerberg életéről szóló film, The Social Network címen. A tengerentúlon csak pénteken lesz a hivatalos bemutató, de a premier előtti vetítések nyomán írt olvasói és szakújságírói…..
Woodymerlo 2010.09.28 11:48:41
Mozgalmas volt az év utolsó szeptemberi hétvégéje is. Pár hírt ki is emelnék így a hétfői bootolás közepette... Jönnek a fizetős appok? Pénteken éjjel kaptak a magyar Androidra fejlesztők egy emailt, mely szerint a következő hónapokban újabb országok kerülnek be az Android…..
Webisztán Meghekkelték a Twittert 2010.09.21 14:59:00
Simán, twitként terjed az a szkript, ami onmouseover-re körberetwitteli magát, így extrém gyorsan áramlik körbe a Twitteren. Az áldozatok - köztük én is - az aktív szpemelés miatt egy órára automatikusan ki is tiltódnak a Twitterről. A szkript mobilkilenseken és a jobban megírt…..
Tavaly a Facebook twitteresedett inkább, de úgy tűnik, 2010-re a Twitternél is jobbnak látták, hogy - egy kicsit a Facebook nyomdokain - valódi onine médiabiznisszé varázsolják a mikroblogolást. A magyar idő szerint szerda hajnalban bemutatott új Twitter.com dizájnjához már ki is…..
Nos, végre nekem is lett Priority Inbox-om, és egy nap használat után már azt is tudom, hogy nekem nagyon nagy szükségem volt egy ilyen megoldásra. Miért? Elsősorban azért, mert bár nagyon aktívan használom a levélcsillagozás funkciót, gyakran elfelejtem megnézni a Starred…..
A Facebookot nem csak ismerkedésre, kommunikálásra, hanem képmegosztásra és videómegosztásra, videónézegetésre is egyre többet használjuk. Az elmúlt évben a Facebook vált a tengerentúlon a legnépszerűbb képmegosztó szolgáltatássá, és jó esélye van arra, hogy az online…..
A héten kezdi el befrissíteni a Gmail-fiókokat a Google a "Priority Inbox"-szal. (update: A Google közben elkezdte frissíteni a magyar nyelvű Gmail-fiókokat is. Magyarul a "Fontos levelek" nevet kapta a funkció.)A Priority Inbox nem más, mint egy olyan ajánlórendszer,…..
Most érett be igazán a három évvel ezelőtti GrandCentral-felvásárlás. A Google tegnap jelentette be, hogy a Gmailbe integrált VoIP-telefonnal immár ingyenesen hívhatunk amerikai és kanadai mobilszámokat. Ha jól látom, a Voice ezen verziója nem csak az amerikaiak számára érhető…..
Hogyan találsz meg egy filmet, ha mindössze ennyire emlékszel belőle?Egy farmon idős ember él, valami rokona otthagy neki egy gyereket, oroszlánt rendelnek, ami elszabadul a kukoricásban.Próbálkoztam vele lelkesen (oroszlán film, oroszlán elszabadul kukoricás) az elérhető legjobb…..
Woodymerlo 2010.08.26 10:16:00