Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shwarcz bácsi

0 bejegyzést írt és 1214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Gyáva vagy, Simicska! 2015.01.20 04:48:00
Bazmeg, te Lajos! Nem vettünk komolyan, elismerem. De azért valahol a kis lelkünk mélyén adtunk pár százaléknyi esélyt, hogy majd te magadat igen. Mer'hogy épp az arcodra szarnak, az oda nem adott médiabirodalmadat egyszer csak, hogy, hogy nem elfelejtik támogatni állami…..
Fotelforradalmár Elég volt 2014.12.16 07:19:03
Rettenetesen dühös és elkeseredett vagyok, és szégyellem magam amiatt, hogy mindaz megtörténhet akár egy nap alatt is az országban, ahova születtem, aminek a nyelvét beszélem és ahol élek (egyelőre legalábbis), amik tegnap történtek. Hogy ennek az országnak a politikai elitje (kormánytól…..
shwarcz bácsi 2014.12.17 10:58:00
@♔bаtyu♔: Kár, hogy azt elfelejtjük, hogy annak idején az orbáni csapatot soros gyuri bá tanítatta ki .. plusz ha hozzáveszem azt, hogy a fidesz 10 évig volt a liberális internacionálé tagja, és akkor meg sem említem a soraikban bujkáló volt komcsikat, ügynököket, besúgókat akik ma keresztény demokrata polgári hazafiak lettek.
a kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna, hiába hirdetik magukról. és tegnap sem a liberális csürhe ájvékolt és tüntetett, hanem azok akiknek qrvára elegük van a fidesz vezette lenyúlásokból.
A héten egy rendőrségi akció keretében lekapcsolták a The Pirate Bay-t, és néhány más, a hírhedt torrent oldallal kapcsolatba hozható honlapot is. A hírek szerint az utóbbi egy évben hatalmas mértékben megnőtt – a napi egy milliót is elérte – az oldalra vonatkozó…..
shwarcz bácsi 2014.12.14 11:10:02
Egy alkotás címék kiválasztása mára művészetté vált. Ha egy adott könyv/dal/film jó és figyelemfelkeltő címmel van ellátva bizonyítottan felkelti a befogadó érdeklődését. Az egész jelenséget marketingnek tekintjük, hiszen bizonyos rétegeknél a jó cím máris elég ahhoz, hogy egy bizonyos réteg…..
Tudtuk, hogy arcvesztés nélkül nehéz lesz ebből kihátrálni. Hát most élvezzük ki a NER-hivatalnokok hebegésének-habogásának minden másodpercét.Első felvételünk még akkor készült, amikor mindenki úgy tudta, hogy a vezér hajthatatlan, keresztülveri tűzön vízen át a…..
shwarcz bácsi 2014.11.04 15:35:47
@maxval birca hozzászóló: Hiába no, ez az igazi demokrácia.
Tripla kampányév ide, tripla kampányév oda, régen volt tüntetésmatekos poszt. De nincs még veszve 2014, a kormányzat internetadóztatási ötletének köszönhetően határozottan felpezsdült a demonstrációs szcéna. Meg a demonstrációszakértői is, narratívák feszülnek…..
shwarcz bácsi 2014.10.28 19:24:10
@citromfű55: ezekre nem. akik az elmúlt 25 évben politikai közszereplők voltak, nem indulhatnak. komolyan akkor baj az, hogy nem a fidesz-mszp-lmp-jobbik vonulat az alternatíva? kinek fognak hiányozni.?
Vida Ildikót és Csillag Dezsőnét, a NAV elnökét és alelnökét a schwechati repülőtéren látták szerdán. A képek alapján vagy szökésben voltak, vagy ki akarták próbálni, hogy tényleg ki vannak-e tiltva az Egyesült Államokból. Vida állítása szerint viszont egyik sem, hanem…..
A Fury érkezése kapcsán úgy gondolom, hogy aktuális kitárgyalni a címben említett témát. Brad Pitt a mai amerikai filmipar egyik meglehetősen érdekes szereplője, máris elmondom miért. Bevallom, hogy sokáig én magam sem kedveltem őt és hosszú ideig próbáltam elkerülni a…..
Sokszor előkerült már, mit jelenthet egy sorsdöntő meccs szempontjából, ha a szövetségi kapitány által felrajzolt kezdőt senki nem találja el előre. Az esetek többségében sok jót nem, vegyük például az elhíresült északír meccset, ahol Pintér Attilának sikerült akkora…..
shwarcz bácsi 2014.10.13 13:30:40
@sanche: nem látod a fától az erdőt. Dárdai nincs túlmisztifikálva.
Nem arról van szó, hogy a románok jók vagy rosszak. nem ez a kérdés.
A magyar csapat mutatott valami olyat, amit az előző években egyáltalán nem sikerült, és ez Dárdainak köszönhető. A hozott anyag, olyan milyen, az idő majd eldönti, hogy mit lehet velük kezdeni. Fejleszteni, erőnlétileg - taktikailag, gyakoroltatni, tanítani nekik. Láthatóan bíztak a játékosok Dárdaiban, és ez sokat számított, mint például az előző években, amikor mindez hiányzott.

Sajnos a magyar foci problémáit Dárdai sem fogja megoldani. A belterjesség, a kontraszelekció, a fogadási csalások, a bratyi - mutyi, és
a totális szakmaiatlanság.
3 meccsre szerződött, de máris többet mutatott mint előtte bárki más.
Az én tevékenységemet akkor lehet értékelni, ha eltöltöttem tíz évet a sportágban. Ha most valaki azt kérdezi, hol vannak a huszonéves sztárok, a magyar játékosok a topbajnokságokban, akkor azt tudom mondani, kérdezzék meg azokat, akik tíz-tizenöt éve is benne voltak a…..
shwarcz bácsi 2014.10.09 14:21:56
@feketehun: baromság. nem ezen múlik. van olyan ország, ahol a pálya szélén öltöznek át a játékosok, gazdaságilag sehol sincsenek hozzánk képest. se stadion, se pálya, még csak melegvíz se... csak focizni akaró, és tudó játékosok ... mégis a játékosaik európa élcsapataiban játszanak, a válogatottjuk pedig majd minden vb.n kint van. fejben és hozzáállásban kell megváltoztatni a dolgokat.
shwarcz bácsi 2014.10.09 14:23:31
@dr doktorka: csányi a magyar fociban csak egy bábú.
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
FilmBaráth 2014.09.05. 13:31:25@danialves: Ha írsz jövő hétre egy listát ugyanerről, akkor megkapod a számodra igazit:-) Ám legyen. Szóval miután a múlt héten olvashattátok a 11-20. helyezettet a 14 éves évtized legjobb filmjei közül, itt az ideje, hogy objektíven…..
Nem értek a focihoz. Nem is szoktam róla írni, de a vasárnap esti, Üllői úti élmények nem hagynak nyugodni. Gyerekkoromban nemcsak játszani szerettem, de egyébként is nagyon érdekelt mind a hazai, mind a világ- és Európa-bajnokságok (a nemzetközi klubfutball viszont sosem hozott…..
shwarcz bácsi 2014.09.10 14:54:09
@moloy: Képzeld el, és ez még így is sok ... megfogtad a lényeget. az a nem kevés, és a mélyebb okokról nem tudhatott, az is bőven több, mint ami elfogadható lenne. nem tudom, olvastad a könyvet?
Falus Ferenc kutyakeléses, klottgatyás-klumpás, mucsai jeges vödrös akciója után érdemes összegezni, hogy ki a legsuttyóbb 5 jobboldali a baloldali emberek szerint, és ki az 5 legsuttyóbb baloldali a jobboldali emberek szerint? Íme a lista! JOBB 1. Lázár János A mi Lézer Janink…..
shwarcz bácsi 2014.09.03 13:24:28
„Belátom, hibáztam, többet nem fordul elő” - nyilatkozta a botrányos reggeli műsorról a műsorvezető. „Sajnálom, ha nők tízezreit megbántottam, nem kellett volna ezzel viccelődnöm” - utalt új frizurájára Sebestyén Balázs. A Class FM műsorvezetője rendkívüli…..
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
Itt vannak ők – itt vannak újra: azaz az öregfiúk, az akciómozik ászai! Sajnos, ugyan jelen formájukban, úgy mint A feláldozhatók túl sok jót és emlékezetest mind ezidáig nem köszönhettünk nekik, na de sebaj: továbbra is ott vannak azok a bombasztikus örökzöldek, melyekben…..
2010-ben Sylvester Stallone valami nagy dolgot vitt véghez. Úgy pezsdítette fel az akciófilm egyre inkább ellaposodó műfaját, hogy összeszedett párat a műfaj nagy nevei közül - beleértve saját magát is -, és a megszerzetteket belepakolta egy közös filmbe. A feláldozhatók első…..
Rengeteg ikonikus járgány tűnt már fel a mozik vásznain, amelyeket gyerekként és felnőttként is vágyakozva csodáltunk. DeLorean, VW Bogár, Aston Martin, de naphosszat sorolhatnánk, hogy hány autó gurult be már be az életünkbe a filmeknek köszönhetően. Nem lesz egyszerű csak…..
Vannak emberek akikből a legrosszabbat hozza ki, ha valami hatalmat kaptak. Addig csak viccesek voltak, míg Kádár Janó önkéntes rendőr címmel sorozta őket rendszerszolga alakzatba, de mikor államtitkár majd miniszter lesz a típusból, akkor már csak mérsékelten vicces, ha mindenkibe…..
shwarcz bácsi 2014.06.14 21:48:27
@Benjamin Eisenberger: van olyan pesti, aki nem szavazta meg demszkyt. de az idióta barom fideszt sem. legközelebb majd akkor kezdj el libsizni, meg vörös vízfejezni, amikor a tetves gerinctelen pártodban lesz annyi tartás, hogy az ügynöktörvényt és az ügynöklistát a nyilvánosság elé tárja!!! tudod 2/3ad, az erre is jó. veritek a melleteket, hogy nemzetvédő hazafik vagytok, ti ?? több a volt ügynök, ksiz tag, besúgó, mszmp tag a bandátokban mint a baloldalon ! és ti vagytok a hazafiak?? mi a l@fasztól, úgy mégis? gumigerincű korrupt, képmutató kupleráj vagytok.
Subba Brazíl X-akták 2014.06.13 00:20:40
A VB nyitóünnepségén annyi megmagyarázhatatlan jelenséget meg furcsa dolgot láttam, hogy meg se tudtam számolni. Tiszta pszichedélika Diszkógömb Bepörgött fűemberek Bezsályázott vadvirág emberek Nordic walkingoló Fanándorok Ezt megnevezni se…..
shwarcz bácsi 2014.06.13 19:02:35
Helyből berosálok, micsoda jófejség már az RTL-től, hogy elkezdte szénné szopatni a gulyásgergőféle felfuvalkodott narancsos senkiket, meg amúgy normális híradóval rukkol elő. Olyannal, amelyet mindig is kellett volna neki: bulvárfos helyett kőkemény valóság és rendszerkritika.…..
shwarcz bácsi 2014.06.13 18:43:02
@J.László: tudod ez olyan, mint amikor a volt kommunista párttagok,kiszesek, besúgók és ügynökök, ma polgári demokrata keresztény konzervatív nemzetvédő hazafinak hívatják magukat ...
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
shwarcz bácsi 2014.06.13 13:43:18
@Larry Silverstein: mindenki zsidó, kommunista, nemzetellenes, és hazaáruló aki nem ért egyet veletek? a ti zsidóitokkal, kommunistáitokkal és ügynökeitekkel mi újság géza? ti mégis mitől vagytok felsőbbrendűek bárkinél is? " Kolosi pofátlanul hazudik, és amúgy sem kedvelem a fajtáját" tessék mondani, ez már akkor az újkor demokrácia??
shwarcz bácsi 2014.06.13 13:46:43
shwarcz bácsi 2014.06.13 13:48:27
@Larry Silverstein: nem terelek, kérdeztem. söpörjétek ki előbb a saját szarjaitokat ... annyi kommunista a baloldalon nincs, mint nálatok. van mire büszkének lenned, hazafi.