Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyehehe

0 bejegyzést írt és 585 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonhat esztendővel ezelőtt, 1990. május 2-án ült össze először az a Parlament, melybe már a többpártrendszer létrejöttét követően lebonyolított választás alapján ültek be tagjai. Az akkori képviselők közül már csak négyen aktív törvényhozók, a legtöbben viszont már régen kikerültek az országos…..
Reágáló Van válasz 2016.03.24 02:39:10
A TEK csúfos kudarcot vallott. Úgy szambáznak át Magyarországon a terroristák, hogy még élőzenekart is fizethetnének hozzá. A sok milliárdnyi adóforint a semmibe hullott. És kerítés ide vagy oda, amiért fölhúzták, arra láthatóan nem alkalmas. Csak a szerencsétlen, nyomorból, háborúból, rettegésből…..
Ahhoz képest, hogy jogsim sincs, két teljes napot is vígan ellébecoltam a hétvégén a Hungexpón megrendezett AMTS-en, azaz a 2016-os Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show-n. És ha már kinn voltam, a korlátozott képességű mobilommal is fotózgattam párat, hátha látszódni fog valami a folyamatosan…..
Több százan jöttek össze vasárnap a Szaniszló Sándor, baloldali polgármester-jelölt által összehívott Meki búcsúztatóra. Kerületi fiatalok százai adták aláírásukat, kérve a vállalat országos vezetését, hogy gondolja újra az Üllői úti üzlet bezárásának tervét. Ugyan erre kevés esély van, az aláírás…..
Orosz kapcsolat Félelem nélkül 2014.08.30 20:08:36
Ezek az ukrán fiatalok zavarták el először Azarov kormányát, majd Janukovics egész rendszerét, amely szétlopta Ukrajnát. Sokan azt mondják, hogy puccsot hajtottak végre. De kivel szemben keltek fel? Egy köztörvényes bűnözővel szemben, aki miután önmaga és a sleppje számára a…..
nyehehe 2014.08.31 11:39:05
@maxval a bircaman: Nem értelek. DE ha ez oroszpárti nyilatkozat lett volna, emlékeztetnélek, hogy az USA hadigépezete látta el az oroszokat is, és a partraszállás nélkül esélye sem lett volna Oroszországnak német földre lépni. Most meg úgy fest a helyzet, hogy nem csak a németekkel kerülnek szembe, hanem a komplett nyugattal, beleértve az USA-t. Esélyük sincs. Már a közvetlen szomszédaik is hánynak tőlük, mert olyan embereket tettek a fejük fölé, akik kizsákmányolták őket. Nem véletlen, hogy Janukovics Oroszországba menekült. És az sem, hogy a nyilvánvaló korrupció ellenére csak egy ország volt, aki ezt a gerinctelen férget támogatta. Majd amikor végleg elkergették, akkor az oroszok kiadtak egy nyilatkozatot, hogy "megértik" az ukrán népet.. Ha ha ha. Ugyanígy fogják majd megérteni a fehérorosz népet is, miután végre sikerül elkergetni Lukasenkót? (aki szintén csak oroszországba menekülhet) A demokratikus fehéroroszország sem fog már senki hinni nekik. MAjds azt is elfoglalják orosz tankokkal? Ahogy velünk tették 56-ban, hogy megjöjjön az eszünk, és fogadjuk el a fejünk fölé rakott elmebeteg oroszpártiak garázdálkodását. Szóval ahogy terjed a demokrácia ezek úgy szereznek újabb és újabb ellenséget. Mert ahová eddig betették a lábukat, ott csak rombolást csináltak, mert abból indulnak ki, hogy mindenhol olyan alkesz agyhalottak élnek, mint a saját országukban, akik beletörődtek, hogy náluk nincs igazi demokrácia, és minden zsíros melót a hatalmi elit szerez meg magának.
Sajnálatos vonatkozása van ennek a bejegyzésnek: Miskolcon megrendezésre kerülő CineFest Filmfesztivál nem engedélyezte a magyarországi romák helyzetével kapcsolatos filmek bemutatását. Szentandrássy István: Falusi muzsikusok Erről részletesen itt lehet olvasni. Kommentár…..
Én hülye, aki jegyet vettem VÁSÁROLTAM a holnapi kutyát nem érdeklő Chelsea-Fradi meccsre. Nem azért, hogy Orbán Viktor, Tarlós István vagy Kubatov Gábor veretes beszédeit hallgassam a politikába fulladt magyar foci és fociba fulladt magyar politika utolérhetetlen sikereiről. Nem…..
nyehehe 2014.08.10 09:56:31
@Krisz11: aki magyar meccsre jár, az alapvetően bűnöző/alkoholista/huligán. Normális ember nem fizet ezért a bohóckodásért, tehát valami melléktevékenység van a háttérben. Példul szét lehet verni hazafelé a metrót, meg ilyenek.. ami jóval nagyobb móka, mint a meccs. Ezért vezették be az azonosítást. Csakhogy amíg nincs nézhető foci, addig a nem_alkesz/nem_huligán emberek nem fognak meccsre járni. Tehát a szkenner kizárja a huligánokat, a meccs színvonala meg kizárja a normális nézőt. Maradnak a nyalonc narancsbárók.
Színészekről szóló toplistát még nem igazán csináltam, de ennek is eljött az ideje. A szubjektivitás boncolgatásába most nem mennék bele, úgy gondolom, hogy a cím az árulkodó e szempontból. A listával kapcsolatban egyetlen kikötésem volt, az pedig a származás. Több olyan…..
Mozgásszegény, ülő életmódunk ma már a gyermekek osztályrésze is: ők is a TV, video, számítógép és autó korában élnek. Ha már sokat ülünk, legalább jó széken és jó testtartással ülnénk...
Barna hajú lányok Tiffany 2014.07.16 06:34:00
..
nyehehe 2014.08.01 10:37:51
@magyar bucó: van ilyen nő. Keresd a beszamolok.com-on Mónit.
ugyanilyen cicik.. és az garantáltan nem műanyag.. És a nyakad puszilgatja mikor még csak a kabátodat veszed le...
www.beszamolok.com/lap/szexpartner/index.php?lid=194119
Magyar Köztársaságország Kormánya Orbán Viktorminiszterelnökrészére Tisztelt Miniszterelnök Úr! Kérem, ne rabolja ki „élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem” tevékenységi körű vállalkozásomat! Mivel Ön főállású politikus 1989 óta – én ugyanekkor kezdtem…..
nyehehe 2014.07.31 08:34:49
@nyehehe: A dolog nemzetstratégiai részéhez: egyetértek az italfogyasztás megnehezítésével. A dohánynál is bejött. Nagyon sok haverom letette a cigit. A kocsmákban sincs már az, hogy a fele brigád az ajtó előtt (az utcán) bulizik (ezek voltak a cigisek), a másik fele meg bent. Régebben sokat anyáztunk a cigisek miatt (télen) mert nyitogatták az ajtót. Tavaly télen viszont alig volt ilyen... (belvárosi szórakozóhely) Szóval a többi fiatalra is jó hatással voltak a Nemzeti Trafikok, és főleg a brutális árképzés. Ha ugyanezt eljátsszák a "rakétázókkal" (ez a reggeli féldekás, amit a pénztárnál szoktak kérni az alkeszek) az csak jó lesz az országnak. Szép lassan ezeknek a kiszorítását is meg kell kezdeni. Amúgy ne irigyeld az alkohol forgalmazókat. Ugyanúgy fognak járni mint a trafikosok. Brutális áremelés lesz, és a forgalmuk vissza fog esni. És minden évben imádkoznak, hogy ne legyen újabb áremelés.. De úgyis lesz.
Elhamarkodtuk az ünnepélyes választási átadóról szóló örömhírt, figyelmeztetett a Velencei tó környékén lakó olvasónk. A több mint 800 millió forintból megépített Dinnyés és Velence közötti kerékpárutat hétfőn adták át a helybelileg illetékes kormánypárti…..
A Gül Baba utca Budán, alig pár lépésre a Margit híd lábától található, és (bár ez egy elég szubjektív szempont) ez Budapest (egyik) legromantikusabb kis utcácskája, ami a környezetéből (Margit körút, Frankel Leó, Török utca) kiragadva egy pillanat alatt mesevilágba repíti…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Hogyan lehetséges ez? Mindenesetre egy Mercedes Vianót átalakítottak csupa bőrüléssel, wifivel, sötétített ablakokkal mozgó irodává, amit ki lehet bérelni, mondjuk egy meetingre út közben. A Mercedes Vianóba beépítettek egy asztalt, amit körbe lehet ülni, négy bőr…..
nyehehe 2014.03.19 19:05:46
@mojoking77: annyiban, hogy fosvágen... :-)

Amúgy a kocsiban pezsgőzős sztoriról eszembe jut, hogy a hungária körúton 3-4 hete lefejeltem a napellenzőt az egyik huppanónál. (kb a Honvéd kórház környékén a legbelső sávban)
Szóval iylen kocsival maximum parkolóban lehetne meeteinget tartani kishazánkban.
Sziasztok! Tudom, megint sokat kellett várnotok, de az új rész elkészült :). Az előző részeket itt találjátok, ha még nem olvastátok volna: Első rész Második rész Harmadik rész Negyedik rész Ötödik rész A Lusitania „celebjei” Mivel a Lusitania (a Titanichoz hasonlóan)…..
A horvát business.hr gazdasági portál átvette a Glassdor összállítását a legfurcsább állásinterjú kérdésekről. Tízezren küldték el a nekik feltett különös kérdéseket és ezekből állították össze a toplistát. Annak ellenére, hogy a kérdések nagy része bármennyire is…..
A Panama-csatorna 2014-ben ünnepli megnyitásának 100. évfordulóját. A nem mindennapi építménynek hála a hajóknak nem kell több mint tízezer km-et kerülniük, így hamarabb célba érhetnek. Nélkülözhetetlen mind a világkereskedelemben, mind az USA keleti és nyugati part közötti…..
Sikerült megint a közszolgálati híradónak meglepnie bennünket, amikor a tegnapi híradó közepén egy több mint 3 perces riportban mutatták be, hogy éppen milyen mémek készültek aznap az az interneten a balfaszkodó ellenzéki "összefogásról". Van itt minden, Cink, 444, tumblr,…..