Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kispotzak

0 bejegyzést írt és 475 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
STOP STD Az anális szex veszélyei 2021.04.16 09:51:46
Az anális szex a pornó fogyasztás népszerűvé válásával került be és jelenik meg egyre gyakrabban a heteroszexuális kapcsolatokban is. Egy 2010-es, mintegy 100 000 főre kiterjedő online kérdőíves felmérés szerint a hazai válaszadók mintegy fele már kipróbálta ezt az érintkezési formát. (Bár azt is…..
"Egyenesen a lényegre térek. A feleségemet és engem teljesen eláraszt a munka és a gyerekek, így nincs sok időnk szexre. Ennek kiküszöbölésére a feleségem azzal az ötlettel állt elő, hogy osszuk be a szexuális együttléteket és szó szerint ütemezzük be a szexet a közös Google naptárunkba. Emiatt úgy…..
kispotzak 2021.04.26 08:19:48
@exilis:
Nem akarlak megbántani, de azért nekem erről az jut eszembe, hogy ha esetleg nem csak "vártál volna egyre jobban merevedő farokkal", hanem besegítesz a főzés - mosás stb-be, akkor egyrészt, hamarabb végez, másrészt, nem ájul el hullafáradtan már este 8-kor, harmadrészt, sokkal pozitívabb érzésekkel közelíti meg az ágyat... Ugyanis lehet, hogy teljesen komolyan gondolta x órával előtte, h szeretne szexelni...
(Az más, ha számára ez folyamatosan tudatos terelés volt csak. Ha nem, akkor viszont szar, h ahelyett, h megprobaltatok volna megbeszelni, + változtatni, te inkább mindig ültél és vártál, aztán meg jól kiverted. Amíg ő elvegzi az összes házimunkát...)
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
                       Amikor a veszekedés már az alaphangulat része, érdemes elgondolkodni a továbblépésen. A szóban forgó pasit annyira nem hatja meg a barátnő kiakadása, hogy egy-egy heves vita után simán összehívja még a haverokat, és rittyent egy grillpartit.                              …..
Képzeljük el, hogy egy este lefekszünk és amikor reggel felkelünk, ismét 17 évesek vagyunk, csak éppen a jelenlegi élettapasztalatunkkal és tudásunkkal. Jól hangzik? Elsőre persze. És másodikra? Nos, másodikra talán már inkább ijesztő belegondolni. A példát nem én hoztam fel, hanem Celia Arroyo…..
...bár jó helyen van az a gyanakvás ott, ahol van, hiszen a készenlét megkönnyíti az esetleges későbbi csalódást, ha a pofonok súlyát nem is tudja mérsékelni. A pasi azt állítja, hogy minden kapcsolatot megszakított már az exével, de amikor a jelenlegi csaja megnyilvánulásait hozzá hasonlítja,…..
kispotzak 2019.08.16 00:03:41
@Janed0e: PKK sem írta semmire h kötelező :) Nincs gond, csináltam már, a jelenlegi páromnak is, csak nagyon régen, valahogy "leült" a dolog (mármint, úgy en bloc a szexuális életünk). Ő viszont mostanában nyitottabb arra, amit én igénylek, és én is szeretnék visszatérni a régi szép időkhöz. Csak épp kicsit elveszett az önbizalmam, úgy érzem, nem tudok semmit, amit tudtam, azt is elfelejtettem, meg hát régen se csináltam sokat. Viszont: azzal nincs gond, h elengedjem vele magam, és éppenséggel a nyeléssel sem (ill, nem volt :-D ). De technikailag szerintem azért nem voltam épp a topon, meg akkoriban nem is kívántam annyira. Most meg konkrétan igen...
kispotzak 2019.08.16 00:07:09
@TSEPKE: Szándékosan használtam a "pasinak" szót. Nyilván a saját pasimmal csak én tudok beszélni, ez tény. Csak ő nem emlegeti, h szeretné (de gyanítom h egyáltalán nem bánná). És ezért gondoltam, hogy az itt jelenlévő pasik adhatnának ötleteket, hogy már az első alkalom jó legyen. (Első alatt nem a legelsőt értem, fentebb írtam h csináltam már, neki is, de nagyon régen. Ennek az okait meg ne firtassuk :) ).
kispotzak 2019.08.19 11:13:21
@Janed0e:
Janed, bocs, de Tata tök egyértelműen leírta egy csomószor, hogy NEM arról van szó, h a csajnak KÖTELEZŐ lenyelnie, és ha nem nyeli le, akkor önmagában az neki elég hozzá h szakítson vele. Leírt jópár opciót, h mi az, ami nem vágja agyon a hangulatot (ha az ejakulációnál a nő hátraugrik 3 métert undorodó arckifejezéssel, az nyilván igen; ha finoman kiengedi a szájából, ha az arcára vagy mellére stb mehet, azok meg nem stb). De te minden válaszára úgy reagáltál mintha azt írná, hogy önmagában a nyelés kimaradása már főbenjáró bűn és minden nőnek márpedig kutya kötelessége megtenni, vagy lapát. Ezt meg sosem írta. De majd Tata kijavít, ha félreértettem :) Valójában totál nincs olyan messze az álláspontotok, mint amennyire hergelitek egymást :)
Egyébként bírom, h a kérdésem milyen messzire vezetett :)
Egészen megdöbbentő dolgokat lehet hallani egy-egy esküvő szervezése kapcsán. A legújabb az, hogy megszabják a kedves mamáknak mit vegyenek fel az esküvőre. Míg régen az volt a szokás, hogy az örömanyák (direkt erre az alkalomra vásárolt) kiskosztüműkben pihegték végig a szertartást, hogy aztán…..
kispotzak 2019.08.15 13:55:44
@pécsiszál: Azon a mondaton én is lehidaltam, bár azért korántsem a 9/11 jutott eszembe, de maradva a témánál, szerintem ezer dolog lehet rosszabb egy esküvőn, mint egy rosszul megválasztott outfit. Nehogy már az oromanya kicsit ügyetlenül megvasztott ruhája agyon tudja vágni az esküvőt. A pár legyen rendben, főleg egymással, legyen jó a hangulat, ne öljék egymást a kedves rokonok - ha ez megvan akkor oké, szép emlék lesz. Ha nincs, akkor meg már a legkevésbé sem fog számítani a mami neonsarga bluza, hupilila szoknyája és a 100 éves horgolt kardigán... :-D
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
Öt éve jártam először Mayerlingben: akkor csak lekanyarodtam az autópályáról, hogy kívülről megnézzem az épületet. Az alkonyi környezetben ekkor még elég kopáran, mondhatni: természetesen nézett ki a környék, semmi jele nem volt annak, hogy ide tömegeket várnak. Illetve az építési anyagokból ma…..
Meglehetős vihart kavart nemrégiben Márk írása Írországról, melyben összefoglalta, milyennek látja ő az országot. Tíz pontja inkább negatív volt, mint pozitív, és hát elég sokan képtelenek voltak feldolgozni, hogy nem mindenki látja ugyanolyannak az országot, mint ők. Dalma…..
kispotzak 2019.04.24 10:55:06
Van egy kis naiv racsodalkozas, és jó adag szerelem a posztban :-)
A saját tapasztalatom:

Emberi oldal:
Tök lazák. Segítőkészek, türelmesek. Mo-on a legtöbb mh-en idegbaj van. A főnök feszült, mert az ő főnöke cseszegeti, ezért ő is cseszegeti az alatta lévőket. Volt jófej főnököm, de tipikusabb volt a kicsit vagy nagyon ideges légkör, sokszor a számonkérése annak is ami korábban sosem volt elmondva, sosem volt feladat. Itt ha vmit negyedszer rosszul csinál az ember, a manager odamegy hozzá és negyedszer is udvariasan megkéri h erre figyelj, így csináld.
A buszvezetők megvarnak. Mindig. Néha még akkor is, ha már elindultak. Mo-on rendszeresen otthagyott a sofőr a megállóban úgy, h már a középső ajtónál voltam amikor becsukta az ajtókat (felszállni csak az elsőnél lehet).
Nyilván kiragadott példák. Nagyon sok ember jófej ott is, én alapvetően azt látom h ha én kedves vagyok akkor a másik is az, de h itt alapból kevesebb a feszültség, a negatív hozzáállás, az tuti.

Pénz: Mo-n a párom kiemelkedőnek számító fizetést kapott (nem bankigazgato, de az átlagnál jóval magasabb). Nekem, diplomával, átlag alatti. Küzdöttünk. Albérlet Bp finoman szólva sem legjobb helyén, 2 szobás lakásban. Külföldi út 20 év alatt 5, ebből 2 volt olyan ami több mint 3 napos...
Írország: egy évig csak a párom keresete volt. Ami az itteni atlagfizunak felel meg, vagy inkább alatta egy kicsivel. Albérlet őrült drága, ja, mégis Dublin egyik legszebb helyén, közel a tengerparthoz, parkhoz, családi házas környéken, 2 szoba + nappali, 2 fürdőszoba. Külföldre nem utazgattunk még, hacsak az nem számít (de számít), h 2 év alatt 4* voltunk Mo-on, plusz csak az egyikünk 2* . Miközben vannak olyan kiadások, amik Mo-n nincsenek pl iskola.
Lehet számolgatni, bizonygatni h melyik jobb, egy biztos: mi itt jobban is élünk, és jobban is érezzük magunkat.
Ez az étel egy igazán kímélő, kalóriaszegény, ámde igazán ízletes fogás. Selymes ízvilágát a fokhagyma bolondítja meg, ami ebben a megfázós időben különösen jót tesz a szervezetnek (aki bírja, naponta 1-2 gerezdet nyersen is elfogyaszthat szendvicsbe téve). Egy alapvetően natúr, nem túl karakteres…..
kispotzak 2019.01.14 19:06:04
@Heni süt neked: :-) A recept egyébként nagyon tetszik
Geek GYIK Mese a tápkábelről 2018.10.29 08:19:00
Az alaptézisünk, hogy mindig az ügyfélnek van igaza, soha senki nem hülye, csak a szolgáltatók nem tudják, hogy kell az ügyfelekkel bánni, akiknek mindig minden körülmények között ki kell szolgálnunk a kisebb-nagyobb igényeit, de legalább így névtelenül hadd ontsam már ki magamból a szart ezekről a…..
kispotzak 2018.11.16 12:33:03
Az egyes mozgások (állás, ülés, járás, futás, biciklizés stb.) elsajátítása során agyunk és izmaink közt folyamatos kétirányú kommunikáció zajlik. Szerencsére ezt a csatornát nem kell minden esetben használnunk, amikor mozgásokat végzünk (képzeljük el, milyen fárasztó lenne, ha viszkető orrunk…..
Rendkívül szórakoztató vagdalkozással reagált a kormánysajtó az Átlátszó cikkére. ..
JogÁsz Sajtószabadosság 2018.09.24 19:40:03
Lassan egy hete hibát hibára, botrányt botrányra halmoz a magyar sajtó jó része, politikai oldaltól, meggyőződéstől, pártállástól szinte függetlenül. Mintha mindannyian elfelejtették volna, hogy a médiának, mint „negyedik hatalmi ágnak” nem az a feladata, hogy a harmadik, azaz a bíróság helyébe…..
kispotzak 2018.09.26 11:26:01
@bölcsbagoly:
1) Helyes, ne kenjen senki semmit senkire.
2) Érdemes lenne visszaolvasnod a birono válaszát az ELSŐ kommentedre. Ugyanis akkor válaszolt a 7-es pontban erre, amit félreértettél, én próbáltam elmagyarázni, de most kiderült h még mindig nem érted, így elbeszelunk egymás mellett.
kispotzak 2018.09.26 14:33:17
@bölcsbagoly: Jaj... Én olvastam. Az a baj h te meg nem, vagy nagyon felületesen, és nekem rovod fel h nem értjük egymást. :-( Akkor idézem, ha már visszaolvasni nem vagy hajlandó.

Bolcsbagoly: Nem gondolja h a sorozatos, biztosítékot kivero bírósági ítéletek teszik tönkre a jogszolgaltatas hitelét?
Dr S.Zs. : 7) Nem gondolom. Az ítéletek 80%-a első fokon jogerős lesz, vagyis senki nem kifogásolja.

EZT a mondatot nem értetted, erről beszélek. Hiszen ami első fokon JOGERŐS, az NEM megy tovább masodfokra. Ha ezt értetted volna, nem valaszolod azt h
"Igen jogerősek, és MÁSODFOKON SZINTÉN 70-80 %-ban hibásnak bizonyult".

Nincs másodfok, tehát nincs "hibásnak bizonyulas" ott, ahol első fokon jogerőre emelkedett az ítélet.

(Az megint más kérdés h mi az h hibás ítélet. Igazságtalan? Ez szubjektív. Politikailag befolyásolt? Az nem hiba, az gyalázat. A bíró szakmai hibát vétett? Igen, gondolom, ilyenkor. De szerintem a legtöbb ember azt érzi hibásnak, amit szubjektíve aránytalannak érez).
kispotzak 2018.09.27 14:46:04
@bölcsbagoly: Én voltam a hülye h ebbe belementem. Szemelyeskedsz, vagdalkozol, "fontoskodasnak" nevezed ha kommentelek, bemasolsz egy szövegrészt ami semmiben nem cáfolja azt amit írtam (sőt). Ez így abszurd, értelmetlen.

Én nagyon sok mindennel nem vagyok elégedett, ami Mo-on pl a bíróságokon (és máshol)) zajlik, legyen szó a vörösiszap ügyről, vagy kisemberek vs Valakinek a Valakije ügyekben. Ettől még megvan az a hülyeségem h ha vmivel nem értek egyet, leírom. Még akkor is ha a másik fél a kritikára, egyet nem ertesre sértett kusfiukent reagál.
JogÁsz Paraszolvencia 2018.08.11 21:26:58
Sosem gondoltam volna, hogy ez a latin eredetű szó igazi „hungarikum”. Mindaddig, amíg nem bukkantam rá a Nyelv és Tudomány című portál egy cikkére. Az eredeti latin összetétel alapján a szó „olyan dolgokra utalhat, amelyekkel ki- vagy megoldunk valamit”. Ám, mint a cikkből kiderül, abban az…..
kispotzak 2018.09.25 23:29:35
@Bambano: miért nem lehet a jogtalan előny pénz? Szerintem sehol nincs lefektetve h csak vmifele szolgáltatás, tevékenység lehet jogtalan előny. A beteg oldalárol a jogtalan előny a gyorsabb kivizsgálás, mondjuk. Az orvos oldaláról pedig az őt meg nem illető pénz.
"Soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz." /Márai Sándor/   Levelet kaptam. Egy meghívót, nem idézést. Megkértek, hogy jelenjek meg egy tárgyaláson, ahol nevelőszülőként számoljak be a hozzám került gyermek állapotáról, mondjam el az észrevételeimet,…..