Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosogatni

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azért kicsit haragszok az Öregre odafenn.Először kitalálja ezt a játékot az Édenkertben, hogy „Minden a tiéd, semmire nincs gondod, csak abból a gyümölcsből nem ehetsz!” Ha jól tudom, sehová nincs leírva, hogy mosolygós almákról volt szó, mindenesetre persze,…..
A boldogság kék agara Ez van 2010.09.07 20:50:19
Mostanában sokat gondolok életem egy pillanatára, ami lassan két éve volt. Ha akkor másképp döntök egészen másképp alakult volna minden.Az élet pillanatainak kb. 97,89% ilyen. Én pont ezt az egyet szúrtam ki.Képtelen vagyok eldönteni, hogy jól jártam-e ezzel a pillanattal.Ez…..
A boldogság kék agara Szójatej 2010.09.01 17:08:23
 Minthacsak a laptop-autópálya párosítást blogírásra találták volna ki. Biztos vannak Magyarországon olyan autópálya szakaszok, ahol izgalmas a táj, de ez sem olyan.Annál izgalmasabb, ha valaki annyira lelkes (hülye), hogy szabadidejét képes egy párt (nem, egy farka sincsen),…..
Hipp-hipp és hurrá! Megvan az első komment! Beírom ide, hogy Szt. István, erre belöki a kedves kolléga, hogy tökjó írása van arról, hogy első királyunk nem is volt jó munkásember.. Remekh! Dehát ez a huszonegyedik sz., megaz információs forradalom, meg ilyenek. Najó,…..
Mikor tegnap elindultam kínait enni, az jutott eszembe, hogy semmi kihívás nincs most az életemben. Ami nem baj, mert nem is szeretem a kihívásokat.Ez most kb. olyan mintha egy stratégiai játékban benyomtam volna a "végtelen pénz" cheat-et. Ahogy be is szoktam, mert nem…..
Egy szakítás után egy nappal, illetve a Szent István/az új kenyér/alkotmányunk ünnepe előtt egy nappal (a kettő közti összefüggés még homályos) ezennel ünnepélyesen megnyitom blogomat.Aki nem bírja az ehhez hasonló öncélű idióta mondatokat, kérem kapcsolja ki!A blog…..